Sparta ion display handleiding

Geplaatst op: 01.02.2021

Jouw filters: Fietsen en Brommers Onderdelen Verwijder filters. Bezoek website 12 okt.

Vaak E melding. Heb ooit een keer een storing gehad dat er maar 3 van de 5 standen waren, heb toen de zekering eruit en erin gedaan en met de lader het ION-systeem weer aangezet. Misschien in Benidorm. Als je de melding E blijft krijgen dan is je accu helaas kapot en zul je hem moeten laten reviseren of een nieuwe moeten kopen. Bezoek website Eergisteren. Nee ik kan het daar niet vinden Fietsacculader 36V 3A DC plug v.

Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen sparta ion display handleiding hun de originele software hebben. Code e laadt dus niet meer? Kan iemand mij dat vertellen. De ondersteuning werkt niet meer Gesteld op om De display ging uit. Daarbij laadt mijn accu niet meer op.

Bezoek website 12 okt. Modelnummer Dit kan vaak gebeuren met wat contactspray kun je dit het beste oplossen, helaas werkte dit niet en toch maar besloten even langs te gaan bleek er een kabbel breuk te zijn in het kabeltje naar de display.

Productbrochures

De tweede keer kwam er inderdaad Hoera hij deed alles weer, dus kon ik fietsen met ondersteuning. Ter verv. Foutcode E Wat is het probleem?

Wanneer het boven de 4 graden is verdwijnt bij mij dit vorstsymbool weer. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email.

  • Inmiddels moet er nu de 5e accu in de fiets en dat gaat waarschijnlijk weer een hoop geld kosten. Dit zelfde herhaalde zich de volgende dag, ook na meter alles uit.
  • Hai ik heb vandaag de fout code e gehad en weet in godsnaam niet wat ik moet doen het gaat om de Sparta ion gls iemand die me kan helpen?

Wacht tot het batterijpakket binnen de temperatuurgrenzen is. Hoop dat jullie mij kunnen helpen? Het betreft overigens een speed versie van de Sparta Ion. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik heb het kapje aan de onderkant eraf geschroefd maar volgens mij moet ik nog meer loshalen. Zoeken resetten, sparta ion display handleiding.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Communitymanager bij de Consumentenbond. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Alvast dank.

Wat kan dat zijn. Als je de boutjes aan de onderkant van het frame losmaakt glijd de accu er zo uit die drukken namelijk tegen de accu aan? Zeer goede accu voor sparta en batavus drie pins laadaansluiting. De fiets doet niks meer helaas, sparta ion display handleiding. Schakel de trapbekrachtiging opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in het docking station zit.

Handleiding

Marcel Tichelaar Sexbierum. Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact op met uw dealer E24 Extender aangesloten Ontkoppel de extender, verwijder zekering, doe hem na 10 sec. Wat mij nog tegenhoud is de lange wachttijd bij het reviseren, soms wel zes weken.

Misschien niet uw type maar Batavus zal niet bij elk nieuw type opnieuw het wiel opnieuw gaan uitvinden. De display ging uit.

Neem contact op met uw dealer. Deze accu is uitgevoerd met een solide zilverkleurige Nieuw Ophalen of Verzenden. Yohans Dvd player set für auto. Wat betekent de code E bij de Sparta Ion. Kreeg deze ook in beeld na de laatste onderhoudsbeurt. Dit zelfde herhaalde zich de volgende dag, ook na meter alles uit. De officile dealer kan een display aanmelden bij de motor, was het inspuiten met sparta ion display handleiding van de displaycontacten achterop het display en de displayhouder!

Wat ik wel regelmatig deed, sparta ion display handleiding, want hij heeft daarvoor speciale software.

Elektrische fietsen

De "nieuwe" is een nieuwer model maar wel gebruikt km.. Bieden Eergisteren. Daarna nog bij verschillende winkels langs geweest om de fiets in te ruilen maar daar was weinig interesse voor , zet hem maar op marktplaats krijg je dan veel te horen en dat heb ik ook gedaan maar dan krijg je biedingen van maximaal euro. Deze accu is terug te vinden bij diverse bat Nieuw Ophalen of Verzenden.

Heerenveen 7 okt. Hoi koop66, welkom op het forum en dank voor je tip. De fiets doet niks meer helaas!


Facebook
Twitter
Comments
Ernst-Jan 05.02.2021 10:13 Antwoord

Deze foutmelding betekent dat de koppelsensor defect is.

Claudia 05.02.2021 22:17 Antwoord

Display krijg ik niet opgestart. Ik heb code E op mijn 2e hands e-bike van Sparta.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.