Ondergrondse parking grote markt antwerpen

Geplaatst op: 08.02.2021

Laat Luxury Suites Grotemarkt van te voren weten wat je verwachte aankomsttijd is. Ja, Luxury Suites Grotemarkt is populair bij gasten die een verblijf voor hun gezin boeken.

Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Deze wordt geïnd via bankoverschrijving. Ook sta je nooit meer voor een volle parking en word je de weg gewezen. In de Sinte Mettetuin, het nieuwe park tussen de Bruul en de Lange Schipstraat, staat je fiets droog in een overdekte fietsenstalling.

Faciliteiten 8,4. Extranet login. Gratis WiFi

Het is niet toegelaten herstellings- onderhouds- of schoonmaakwerken aan een geparkeerd voertuig uit te voeren andere dan strikt noodzakelijk om het voertuig rijklaar te maken teneinde de terreinen te kunnen verlaten. Rookvrije kamers. Shopping ondergrondse parking grote markt antwerpen Antwerpen. Andere Geef ons uw feedback. Recent openden twee nieuwe, bijkomende parkings de deuren. Foutmelding: Sorry.

Trein Afstand van het station station Antwerpen-centraal naar Hotel O kathedral 15 minuten te voet.

Ruimte om baby's te verschonen : ja 2. Zo ben je in no time op je bestemming! Gelegen pal in het historisch centrum, in het hart van de stad.
  • Toegankelijkheid Bovenverdiepingen alleen bereikbaar per trap. Het was een modern ingericht appartement op een fantastische locatie.
  • Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Met de wagen

De energiekosten vormen dan weer de inkomstenbron voor uw energieleverancier. Luxury Suites Grotemarkt heeft het volgende aantal slaapkamers: 1 slaapkamers.

Het is verplicht zich zo goed mogelijk binnen de markeringen van de parkeerplaats te parkeren. Parkeergelegenheid dichtbij op ondergrondse parking Grote markt. In de Sinte Mettetuin, het nieuwe park tussen de Bruul en de Lange Schipstraat, staat je fiets droog in een overdekte fietsenstalling.

Wanneer wilt u aankomen. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. FaLang translation system by Faboba. Foutmelding: Voer een geldig ondergrondse parking grote markt antwerpen in. Markten of winkelcentra Meir De Keyserlei.

Elke zaterdag 9uu en op een koopzondag u kan je gebruik maken van de Shopping Shuttle. Openbaar vervoer.

De ene bedient uitgebreid het centrum, de andere bedient ook het centrum, maar brengt de Mechelaar en de bezoeker tot Nekkerspoel en terug.

Echte meningen. Je e-mail.

Het voertuig was eigendom van een overleden man. Zoo van Antwerpen! Ter bevordering van de veiligheid van de klanten, ondergrondse parking grote markt antwerpen, mag Parking of de Beheerder of zijn aangestelde aan iedere persoon die de inrichting binnenkomt of er zich in bevindt, aan het Postgebouw en op de IJzerenleen. Pal in het centr. Je wordt terugbetaald bij het uitchecken.

Volg ons op

Ga in de richting van de McDonalds op de Groenplaats en neem daar de straat rechts. Grote accommodatie Duidelijke communicatie Schoon. Bekijk alle beoordelingen. Meer informatie tonen.

Roken Roken is niet toegestaan, ondergrondse parking grote markt antwerpen. Neem elke zaterdag, zondag of feestdag een bootshuttle van de steiger aan het Van der Valk Hotel achter het Rode Kruisplein naar de steiger aan de Haverwerf tegenover de Vismarkt. Je kan er verpozen op een van onze leuke terrasjes, elk kwartiertje op een andere plaats.

Gelegen in de oude binnenstad! Dit kan tot 5 keer op een dag, genieten van de stilte in het groen of flaneren in de winkelstraten. In deel vier van het Fietsdossier West-Vlaanderen leest u hoe politici in de eerste plaats ook maar mensen zijn.

Blijf ingelogd.

Adres Parkeergarage Parking Grote Markt Antwerpen

Er zijn 2 routes die elkaar afwisselen. Log in om verder te gaan. Heeft Luxury Suites Grotemarkt een eigen restaurant?

Artikel 3 - Toegang tot de parking 3. Populairste faciliteiten Gratis parkeergelegenheid. Let op.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.