Huisarts om de hoek amsterdam noord

Geplaatst op: 23.02.2021

Tussen Huisarts Om de Hoek. U kunt ook recepten bestellen via de web-app.

Res C. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. Per 1 januari is het niet meer mogelijk via onze praktijk advies en vaccinaties voor reizen te verkrijgen. Doe mee met Stoptober 3 september Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober.

Due to corona the practice can only be reached by telephone to make an appointment. Zoekt u specifieke informatie over medicijnen? Waar het nodig is, helpen we u in het gezondheidscentrum.

Via de website  www. Inwoners van Amsterdam Oost kunnen in onze huisartsenpraktijk terecht. Tekst volgt. Per 1 januari is het niet meer mogelijk via onze praktijk advies en vaccinaties voor reizen te verkrijgen? Geef aan welke medicijnen u nodig heeft, tijdelijk gehandicapt of slecht ter been bent, de hoeveelheid n de naam van uw apotheek. Bijvoorbeeld omdat u te ziek.

Behandelgrenzen Op dit moment wordt er in de media veel gesproken over het vastleggen van behandelwensen.

Uw huisarts in Amsterdam Oost

Per 1 januari is het niet meer mogelijk via onze praktijk advies en vaccinaties voor reizen te verkrijgen. Hij verricht onder supervisie van de huisartsen alle huisartsgeneeskundige werkzaamheden.

Meld u snel aan! Aanwezigheid artsen Even weken Oneven weken Maandag B. For general corona information in English or other languages: visit Pharos.

Door de gevolgen van het Corona virus gaat het inloop-spreekuur niet door. Hij verricht onder supervisie van de huisartsen alle huisartsgeneeskundige werkzaamheden. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken.

Geef aan welke medicijnen u nodig heeft, de hoeveelheid n de naam van uw apotheek, huisarts om de hoek amsterdam noord. We bieden persoonlijke zorg van hoge kwaliteit - in elke levensfase en op elk gebied.

Lees hier hoe u zich kunt inschrijven. Bel altijd eerst met onze assistenten.

Specialisten

Het geheim van Stoptober zit hem in de aanpak en de ondersteuning, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Veilige zorg tijdens de coronacrisis. Verregaande behandeling doet een arts alleen als u dat echt wilt.

Klik hier. Zonder afspraak kunt u niet naar ons toe komen. Tekst volgt. Houdt spastische darmen rugpijn BSN nummer bij de hand. Veilige zorg tijdens de coronacrisis. Hiervoor moeten wij wel weten wat uw e-mail adres en 06 nummer is.

Huisartsen om de hoek

In verband met het coronavirus hebben wij de werkwijze in de praktijk tot nader bericht aangepast. There will be no walk-in consultancy between 8 and 9 in the morning. Als uw situatie ineens veel slechter wordt, kunt u misschien niet meer zeggen wat u wil. AVG via WebApp.

Tekst volgt. Meld u snel aan. Woont in een ander postcode gebied dan kunt u contact opnemen met huisarts mevrouw Korte, tel. Overig nieuws? Hiervoor belt u de assistente op werkdagen vr 12 uur. Dat betekent dat u niet kunt roken in ons gezondheidscentrum.

De SAG wil dat uw gezondheidscentrum een zo gezond mogelijke plek is voor iedereen. Spreekuur op afspraak  in de middag van: tot Dat huisarts om de hoek amsterdam noord dat we soms minder plekken hebben op het spreekuur.

Nog geen waarderingen

Let op: er is geen inloopspreekuur. Uitnodigingen voor de griepvaccinatie worden verstuurd tussen 12 en 17 oktober Op werkdagen van

Wilt u zoveel u kunt zelf online regelen. Waar het kan, helpen we u op afstand: via de telefoon of een e-consult.

Arts in opleiding Per 1 maart is Marc Boasson als huisarts in opleiding werkzaam in onze praktijk.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.