Google maps werkt niet in auto

Geplaatst op: 04.03.2021

Opmerking: Gebruik een USB-kabel voor alleen opladen of een voedingsadapter die is aangesloten op een stopcontact of sigarettenaansteker. Met gesproken navigatie hoort u verkeersinformatie, waar u moet afslaan, welke rijbaan u moet volgen en of er een betere route is.

Zorg ervoor dat het volume van uw apparaat is ingeschakeld en niet is gedempt. Door dit soort batterijoptimalisatie tijdelijk uit te schakelen, kan een gps-probleem met een specifieke app soms worden opgelost. Android Auto draait op je telefoon, en het infotainment-scherm van je auto dient als externe monitor. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart. Als dit zo is, hoort u een bel in plaats van een gesproken routebeschrijving.

Met gesproken navigatie hoort u verkeersinformatie, welke rijbaan u moet volgen en of er een betere route is, overslaan en wijzigen zonder de Google Maps-navigatie te minimaliseren. U kunt de gewenste muziekstreamingservice selecteren als uw standaard muziekbron als u de Google Assistent tijdens het navigeren gebruikt. Tik op Spraakuitvoer. De gesproken navigatie maakt nu gebruik van de stem die u heeft geselecteerd.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen.

De batterij en gps hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken. Belangrijk: De snelheidslimieten in Google Maps zijn alleen voor informatieve doeleinden.
  • Als u meer acties wilt zien terwijl u naar een plek navigeert, tikt u op de witte balk onderaan het scherm.
  • Tik rechtsboven op Geluid.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Maar locatiebepaling kan veel energie kosten. Android Auto is een speciaal besturingssysteem van Google voor het infotainmentsysteem in je auto. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Problemen met gesproken navigatie oplossen Stap 1: Schakel het volume van uw apparaat in Zorg ervoor dat het volume van uw telefoon of tablet is ingeschakeld en niet is gedempt. Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Schakel Stem afspelen via Bluetooth in.

Snelheidslimieten bekijken Opmerking : Deze functie is niet op alle locaties beschikbaar.

  • Ja Nee. Meldingen horen : Tik op Meldingen.
  • Met deze stappen kun je veel gps-problemen oplossen.

Er wordt een melding weergegeven op de kaart waar u zich op uw route bevond. Mogelijk kunt u overschakelen naar een andere stem via de instellingen voor tekst naar spraak van uw google maps werkt niet in auto of tablet. Feedback verzenden over Samsung Galaxy S8 Zo los je ze op Michel van 't Klaphek 9 meiHoud u aan de maximum snelheden op de verkeersborden tijdens uw reis! Schakel Stem afspelen via Bluetooth in. Maar locatiebepaling kan veel energie kosten.

Navigatie in de Google Maps-app gebruiken Voor overzichtelijke en stapsgewijze navigatie gebruikt u de Google Maps-app. Recente reviews. Categorie: Tweaks.

Android Auto is een speciaal besturingssysteem van Google voor het infotainmentsysteem in je auto? Tik op je profielfoto of initiaal  Instellingen Navigatie-instellingen. Als de gesproken routebeschrijving is gedownload, hoort u een routebeschrijving in plaats van een bel als u naar een plaats navigeert. Haal de routebeschrijving op Gebruik de Google Maps-app zoals gewoonlijk. Tik op Taal en invoer.

Hoe dan ook, via een omweg kun je in Nederland gewoon van Android Auto gebruik maken en we leggen hieronder uit hoe je dat doet. Helpcentrum Google Maps. Koppel uw iPhone of iPad aan uw auto. U hoort dan nog steeds een gesproken routebeschrijving.

  • U hoort dan nog steeds een gesproken routebeschrijving.
  • Gesproken routebeschrijving dempen tijdens telefoongesprekken Als u wordt gebeld tijdens het navigeren, kunt u de oproep beantwoorden, maar u hoort dan ook een gesproken routebeschrijving, tenzij u deze dempt.
  • Meer informatie over hoe u naar plaatsen op uw route zoekt Satellietkaart weergeven: bekijk de kaart in meer detail op basis van satellietfoto's.
  • De stem in andere apps wordt hierdoor ook gewijzigd.

Koppel uw telefoon of tablet aan uw auto. Kies vervolgens een van onderstaande opties: Dempen : Tik op Dempen. Belangrijk: De snelheidslimieten in Google Maps zijn alleen voor informatieve doeleinden. De taal wijzigen Open de apparaatinstellingen van uw iPhone of iPad. De bedieningselementen voor de mediaspeler die u heeft gekozen, overslaan en wijzigen zonder de Google Maps-navigatie te minimaliseren. U kunt muziek afspelen, worden in de navigatiemodus van Google Maps onderaan het scherm weergegeven.

Een gesproken routebeschrijving wordt sneller gedownload als u een goede internetverbinding heeft, google maps werkt niet in auto.

Wat u nodig heeft om navigatie te gebruiken

Dempen opheffen : Tik op Geluid. Help Een routebeschrijving opvragen en routes weergeven Navigatie in de Google Maps-app gebruiken De snelheid controleren Een rit aanvragen Een sneltoets toevoegen voor plaatsen die u vaak bezoekt Het verkeer bekijken of zoeken naar plaatsen langs uw route Google Assistent gebruiken terwijl u navigeert Vertrektijden van trein en bus bekijken Routebeschrijvingen ontvangen zonder uw telefoon te ontgrendelen Een herinnering instellen om te vertrekken Uw woon-werkverkeer of reis plannen 'Live View' gebruiken op Google Maps Weten wanneer een voorgestelde route wordt verlaten CarPlay gebruiken om tussenstops op uw route te zoeken Google Maps op uw Apple Watch gebruiken.

Gratis Auto's en voertuigen Varieert per apparaat Alle info.

U kunt maximaal negen tussenstops toevoegen. U kunt gesproken navigatie afspelen via de luidsprekers van uw auto met behulp van Bluetooth of een USB-kabel.

Meldingen van anderen bekijken Als iemand anders een melding heeft geplaatst, ziet u deze op de kaart wanneer u in de buurt komt.


Facebook
Twitter
Comments
Sindy 04.03.2021 23:08 Antwoord

Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Feedback verzenden over

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.