Geen beeld op laptop

Geplaatst op: 10.01.2021

Druk wat knoppen in op je controller als je een gameconsole gebruikt. Maar toch, alle lampjes gaan branden en u hoort de computer wel opstarten. Email address.

Krijg je extern echter geen beeld dan is je videochip defect en moet doorgaans je moederbord worden vervangen tenzij er een aparte videokaart inzit. Geen nood. Als een test mislukt , neemt u contact op met HP service en ondersteuning voor instructies over het bestellen van een vervangende vaste schijf.

Als dat niet werkt, selecteert u Bestand in de linkerbovenhoek van Taakbeheer en selecteert u vervolgens Nieuwe taak uitvoeren. Instellingen voor apps en functies openen.

En dit doe ik nu al een week. Verwijder randapparatuur apparatuur als een printer, een externe harde schijf. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer. Afbeelding : De vaste schijf selecteren. Maar inderdaad geen beeld op laptop aan en uit knopje net zo lang indrukken tot je een klikje hoort.

Voordat u problemen oplost met uw computer

Volg deze stappen om de geheugentest uit te voeren:. Volg deze 3 tips om weer signaal naar je beeldscherm te sturen. Nadat u het geheugen opnieuw hebt geplaatst, plaatst u het klepje van het geheugenvak terug, sluit u de netadapter aan schakelt u de notebook in. Druk omlaag op de bovenrand van de geheugenmodule totdat de bevestigingsklemmen op hun plaats vastklikken. De oorzaak van het probleem kan zijn dat er een hardwarecomponent kapot is of er een foute instructie van het BIOS naar een hardwarecomponent wordt gestuurd.

Het scherm zal vervangen  moeten worden.

  • De beeldschermadapter wordt ook wel de grafische kaart genoemd. Controleer, als het om een tablet of laptop gaat, of de batterij geplaatst is en of deze voldoende is opgeladen.
  • Opmerking: Ga voor informatie over geluidssignalen van computers naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem, of raadpleeg dit artikel: Pieptooncodes van een Dell desktop of alles-in-één pc interpreteren Ga voor meer informatie over de LED-codes van een desktop naar de tabel in de gebruikershandleiding van uw systeem of raadpleeg deze artikelen: Diagnostische indicatoren Inspiron desktops. El Salvador - Español.

Nadat u de gedicht toon hermans overlijden moeder opnieuw hebt aangesloten, beweegt u uw muis om te zien of de cursor op uw scherm beweegt.

Geen beeld op laptop of een BIOS-reset werkt. Na enkele updates kan Windows 8. Srbija - Srpski. Gebruik de onderstaande stappen om de vaste schijf in een computer te testen met behulp van de HP zelftest voor de vaste schijf.

Heb je geen ext!

Zwart scherm laptop

Overigens is geprobeerd het risico daarop zoveel mogelijk te beperken door het inbouwen van verschillende veiligheidsmaatregelen. Die moet zorgen voor een goede driver. Zuidoost Azië en Oceanië. Meer informatie kan je in dit artikel vinden.

Werkte tot vandaag zeer goed. Dit zorgt voor een gegarandeerde functionaliteit van de voedingsadapter.

Ook voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk. Herhaal vervolgens dezelfde procedure voor de tweede sleuf.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, geen beeld op laptop. Actie 2: Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten Als er inhoud of een cursor op het zwarte of lege geen beeld op laptop staat, probeer dan het Windows Verkenner-proces opnieuw te starten.

Een extra monitor aansluiten

In het geval van de Lenovo is het een kwestie van netspanning er af, batterij voor 30 sec losmaken. De zelftest voor de vaste schijf voert een Snelle test uit, gevolgd door een Uitgebreide test.

Als u onlangs een update hebt geïnstalleerd, kunt u de update verwijderen en kijken of daarmee het schermprobleem is opgelost. Start nu de computer op en controleer of u beeld ziet. Ik ben net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde testte ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar daarna ging het beeld weer op zwart.

Ga dan naar geen beeld op laptop 2. Controleer of de datakabel van het beeldscherm is beschadigd en vervang de kabel indien nodig. Zorg ervoor dat elke module goed in de sleuf zit. Wat moet u doen wanneer de computer Windows normaal opstart Nadat u het probleemoplossingsproces hebt voltooid en uw computer uiteindelijk normaal Windows heeft gestart, maar u wel geluid hoort.

Kies een andere computer of laptop, verbind deze met het stroomnet en sluit een geschikte videokabel aan. Zo ja, geen beeld op laptop, staan de instellingen van de monitor wel goed. Testen met een extern scherm kan nuttig zijn als het notebookscherm zwart is, dan moet u:! Voer de volgende stappen uit om de geheugenmodules te verwijderen en opnieuw te plaatsen:.

Wat heb je nodig?

Let goed op dat je dus de goede stekker gebruikt omdat dat een extra stekker is om van pins ATX, pins ATX te maken. Heeft u een HDMI aansluiting op uw laptop?

Laatst bijgewerkt: 25 mrt.

Opmerking Dit artikel gaat over zwarte of lege schermen. Het is maar net hoe oud de laptop is. Als u geluiden van verrichtingen kunt horen, neemt u contact met een erkend reparatiecentrum.


Facebook
Twitter
Comments
Kathelijn 15.01.2021 16:49 Antwoord

Na korte tijd zullen de controlelampjes gaan branden en kun je het apparaat gebruiken.

Aron 17.01.2021 05:48 Antwoord

De pc werkt, de lampjes branden, de speaker is stil.

Baran 14.01.2021 06:42 Antwoord

Het scherm van mijn laptop geeft geen beeld.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.