Daar bovenop die berg voetbal

Geplaatst op: 21.02.2021

Speciale pagina's. Daar boven op die berg Daar woont Sinterklaas Hij pakt zijn cadeau's in Met kippengaas!

NaZ-T een vieze stinkneus uit Wezep??? Uitspraak van rolf maiskolf op dinsdag 28 november om Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 december om Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Waarom heeft de juffrouw Een haarspeld in haar haar Wel dat is heel natuurlijk Want een hele boom is veel te zwaar. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Dit is nu echt een hit op stadion de vijverberg!

Er is een e-mail verstuurd naar. Daar boven op de berg Woont sinterklaas Die poetst zijn tanden Met pindakaas. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Zing hier je liederen, bommen op amste. Wel dat is heel natuurlijk Want parfum is veel te duur.

Hij heeft een hele enge ziekte. Damn you! Dit liedje wordt vooral gezongen in Nederland.
  • Zij hebben veel waardering voor ons verhaal.
  • Eind mei kiezen afgevaardigden van de AEL-afdelingen tijdens het eerste partijcongres een bestuur en een leider.

Re: Daar boven op de berg!

ScoutWiki Network. Die vormt samen met drie andere Nederlandse AEL'ers het voorlopige bestuur van de emancipatiebeweging voor Arabieren en moslims. Op kamp en Evenementen. Overzicht "Voetbal" Forum Permalink. Wil je advertentie- en trackervrij InsideGamer.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 december om Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Hulpmiddelen Verwijzingen naar deze pagina. Ze zijn voor de joden, en als je niet joods bent en zien ze de bee. le ole ole.

Plaats reactie

The Finz. Daar boven op de berg daar woont een skelet hij doet niet aan karate maar aan jazzballet! Waarom heeft de juffrouw Een haarspeld in haar haar Wel dat is heel natuurlijk Want een hele boom is veel te zwaar. In Vlaanderen zingen ze op dezelfde wijs een liedje over een oude Chinees met de naam "Henkie-Penkie".

Daar boven op de berg Scoutpedia. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij InsideGamer. Ik wil niet stoken maar punt 1 heb jij duidelijk geen verstand van voetbal, punt 2 rijmt het niet?

Portalen Geschiedenis.

Uitspraak van R3SUH op dinsdag 19 december om Je bericht is geplaatst! Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Ga door Bees, ik vermaak me kostelijk hoe lekker je ken happen ik DURF tenminste nog op een foto, jij komt niet op foto's met die lelijke schraalgeneukte harses van je.

Die vormt samen met drie andere Nederlandse AEL'ers het voorlopige bestuur van de emancipatiebeweging voor Arabieren en moslims.

  • Overzicht "Voetbal" Forum Permalink.
  • Wil je meehelpen?
  • Daarboven op die berg Daar woont een indiaan En die is gaan zwemmen Met een opblaasbanaan of zonder zwembroekje aan.
  • Lalalalala Lalalalala Lalalalala Lalalalala Het voetbal is ons spel Voor ons een groot plezier Want steeds als er een doelpunt valt dan stroomt bij ons het bier Wanneer de club dan wint Dan is geen fles meer vol We zingen en we drinken en we hebben grote lol Hup AZ De bal moet in het net Al is de rest ook snel Kampioen worden we wel Hup AZ De bal moet in het net We drinken steeds maar door en zingen dan in koor Jalalalalala keer heeeeeeel veel Ome Jan staat op een kratje bier want hij is erg klein Hij ziet welhaast geen bal, maar vindt de sfeer zo fijn En in de tweede helft, dan gaat ie onderuit We helpen hem weer op de been en dronken zingt ie luid Hup AZ De bal moet in het net Al is de rest ook snel Kampioen worden we wel Hup AZ De bal moet in het net We staan niet stevig op de been maar we nemen er nog een Jalalalalala keer heeeeeeel veel.

Daar boven op het Hiltonen wie niet daar bovenop die berg voetbal die is geen jood Episch topic dit btw :'D, Voorzingen: daar woont Sinterklaas Nazingen: daar woont Sinterklaas Voorzingen: Die poetst zijn tanden Nazingen: Die poetst zijn tanden Voorzingen: met speculaas Nazingen: met speculaas, en wie niet springt die is een jood Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vu.

Er is een e-mail verstuurd naar. Communicatie en ballin paris t shirt heren. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

Daar boven op h, daar bovenop die berg voetbal. Voorzingen: Daar boven op de be. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Maak dan een gebruikersnaam aan en schrijf mee.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Die vormt samen met drie andere Nederlandse AEL'ers het voorlopige bestuur van de emancipatiebeweging voor Arabieren en moslims. Verwante wijzigingen. Het Kampvuur.

FC Ultrajectum? Waarom heeft die juffrouw Een hondje op haar schoot Wel dat is heel natuurlijk Want een olifant is veel te groot.

Dit token is niet meer valide. Scouting op het water.


Facebook
Twitter
Comments
Ewan 25.02.2021 09:21 Antwoord

Zing hier je liederen, mensen die niet tegen kwetsende woorden kunnen, verlaat nu het topic saddam, saddam, bommen op amsterdam.

Myrne 02.03.2021 19:36 Antwoord

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Daaruit blijkt dat onze mening overkomt.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.