Apple laptop loopt vast bij opstarten

Geplaatst op: 20.01.2021

Als uw Mac niet volledig opstart of als u tijdens het opstarten iets moet doen, stopt de Mac mogelijk bij een van deze schermen. De afloop: Machine laten inspecteren door een Mac certified bedrijf in Zwolle.

We wachten liever op jouw instructie met alle begrip dat het tijdstip van de dag mogelijk niet erg meewerkt. Mail dit artikel Mail. Wanneer je Mac een map met vraagteken toont Als je Mac start met dit symbool wil het zeggen dat er ofwel een probleem is met je systeem of dat het opslagmedium in je Mac harde schijf of SSD stuk is. Wanneer bovenstaande geen oplossing biedt moet je helaas je Mac laten controleren op problemen. De grijze appel op de witte achtergrond staat al uren in beeld en het balkje eronder is ongeveer halverwege blijven hangen.

Heel vreemd.

Formatteer of vernieuw het opslagmedium. Mijn man heeft het gevoel dat, de andere problemen ook zijn opgelost;- O ja, misschien zit er inmiddels de firmware op die dit toestaat. Mij lukt het uiteindelijk niet eens meer in de Safe Mode te starten, bij hem. Probeer toch nog eens die hardwaretest te do.

LouiseH zegt:.

  • We halen de oude volgende week wel op, mijn man wil hem graag terug.
  • In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen.

MacOS-gebruikershandleiding

Ik heb nog een goed draaiende Windows redelijk grote laptop van , onlangs teruggezet van W10 naar W 8,1 - fabrieksinstelling die ik alleen gebruik als ik PaintShopPro even wil gebruiken , Misschien wil hij die voorlopig gebruiken, maar hij rommelt nog liever door met z'n iPad Air;- Eerlijk gezegd kan ik me dat wel voorstellen.

Graag die andere testjes! Alle externe apparatuur loskoppelen! Vanaf Mac OS X. Meer informatie Lees hier wat u moet doen als de Mac een bericht weergeeft dat hij opnieuw is opgestart vanwege een probleem.

  • Als de computer niet meer opstart, is het mogelijk dat het PRAM geheugen corrupt geworden is.
  • We staan feitelijk nu op het zelfde punt, met als verschil dat we toen géén time machine hadden met backups.

Lees hier wat u moet doen als uw Mac niet kan opstarten met macOS Recovery, apple laptop loopt vast bij opstarten. Inlogvenster In het inlogvenster geeft u het wachtwoord van uw gebruikersaccount op om in te loggen bij uw Mac? Meer kan ik niet doen. Sommige toetscombinaties werken apple laptop loopt vast bij opstarten wanneer de Mac een firmwarewachtwoord gebruikt. Als we het besturingssysteem er opnieuw kunnen op te zetten "met behoud van" dan is witte was verkleurd door geel waarschijnlijk de beste optie, met als verschil dat we toen gn time machine hadden met backups.

We staan feitelijk nu op het zelfde punt, toch? Apple logo Lees hier wat u moet doen als uw Mac tijdens het opstarten blijft hangen op een Apple logo of voortgangsbalk.

Oplossingen wanneer een Mac niet opstart

Alleen de vereiste kernelextensies worden geladen. Installatie disk erin gedaan, herstart met d toets ingedrukt leidt niet naar computertje-taal-kiezen etc. Sommige toetsenborden hebben een lampje dat kort knippert bij het opstarten, wat aangeeft dat het toetsenbord wordt herkend en klaar is voor gebruik.

Daarnaast kun je een bezoek brengen aan een Apple Store of een Apple Premium Reseller om het probleem op te lossen.

Die moeite heeft hij helaas nooit genomen. Uw iMac of Macbook wordt nu in de veilige modus opgestart. Dat doe je op deze manier: Bij een desktop Mac: koppel de Mac los van het stroomnet, wacht een minuut, apple laptop loopt vast bij opstarten. Maar jouw advies lazen we nergens Als n van deze genoemde zaken wel werken is er dus een probleem met het beeld van je Mac en niet met de Mac zelf.

Is de Mac goed aangesloten op het stopcontact. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen die je kunt toepassen om dit op te lossen.

Als een toetscombinatie niet werkt

Meer kan ik niet doen. Dus u zult misschien enkele toetsen moeten wisselen om uw wachtwoord correct in te vullen. Probleem melden.

  • Lees hier wat u moet doen als de Mac steeds weer opnieuw opstart.
  • Na bovenstaande stappen dien je de stroomvoorziening te controleren.
  • Lees hier wat u moet doen als uw Mac tijdens het opstarten blijft hangen op een leeg scherm.
  • Als je Mac een opstartgeluid maakt wanneer je hem inschakelt, kkan je de toetsen loslaten wanneer je het opstartgeluid voor de tweede keer hoort.

Als uw Mac is beveiligd met een firmwarewachtwoordwordt u gevraagd het wachtwoord in te voeren. Een Firmware wachtwoord is helaas niet gemakkelijk te resetten.

Ik ga akkoord dat kast met tv lift ikea gegevens worden opgeslagen [ privacy ], apple laptop loopt vast bij opstarten. Om op te starten vanaf de herstelpartitie doe je het volgende:.

Als u Boot Camp gebruikt om op te starten met Microsoft Windows, stelt u de systeemvoorkeuren voor Opstartschijf zo in dat de Mac wordt opgestart met macOS. Als de test klaar is zie je de resultaten ergens onderin het scherm. U kunt de systeem partitie controleren op fouten en repareren met het commando: fsck -fy. Toon bijlage.

Apple Footer

Nieuw iOS 13 macOS Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Heel vreemd.

Probeer toch nog koers kroon euro tsjechie die hardwaretest te doen, maar nu via WiFI. Cirkel met een streep erdoor Lees hier wat u moet doen als uw Mac tijdens het opstarten blijft hangen op een cirkel met een streep erdoor verbodssymbool.

Het kan zijn dat de gegevens op uw harde schijf beschadigd zijn.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.