Witte was verkleurd door geel

Geplaatst op: 11.11.2020

Sammyy Berichten: Geregistreerd: idd venish wassen! Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Vanish, zou je kunnen proberen, maar denk niet dat die vlekken er helemaal uit gaan.

Ik heb op i-net al een en ander gevonden oa iets met kunstgebit bruistabletten??? Afbeelding toevoegen. Hang het in de zon en je was wordt lekker fris en mooi wit. De was voor het wassen, laten weken in huishoudsoda. Nachtje laten staan in emmer water met wat Echfa erin, uitwassen, en het witte wit is teruggekeerd.

Voeg dan een half kopje waterstofperoxide toe aan het gebruikelijke wasmiddel en was het textiel volgens wasvoorschrift.

Alexander van der Hilst-Frijn. Zelfs vlekken weet de zon vaak weg te toveren zonder dat jij er iets voor hebt hoeven te doen. Hoe doe je dat. Transpiratie of bijvoorbeeld gras vlekken! Soms voel je er helemaal nik…?

Afbeelding toevoegen. Ja, dat werkt erg goed.
  • Helaas, dit heeft nog nooit bij mij geholpen.
  • Meer artikelen. Werp rechtstreeks bij je wasgoed een vaatwastablet in de trommel.

Britty schreef: Het shirt met de zwarte randjes heb ik al zeker een maand, dus is al vaker dan 2 x gewassen. En dat shirtje is verder ook weinig aan te zien. Nooit moltons bij normale katoenen stoffen gebruiken, want anders krijg je pilvorming op de kleding. Tine Bandstra. Witte azijn heeft niet alleen voordelen voor je witte was, maar ook voor je andere was, hier kun je meer over lezen in: 10 geniale tips om azijn te gebruiken voor je wasgoed.

Amadea 04 december Silver in this category! Toen heb ik het een heel weekend in een bak met vanisch weet niet of je het zo schrijft gelegd. Was je witte kleding met sap van een verse citroen in de wasmachine. Dus niet op plekken waar grote temperatuurverschillen zijn zoals de zolder, in de kelder of in de garage. Dat bakpoeder Succes met witten.

Stralend wit wordt het daarvan, witte was verkleurd door geel.

Hoofdnavigatie mobiel

Borax is een natuurlijk mineraal en helpt bij het verwijderen van vlekken, ontgeuren van stinkende kleding én Borax breekt mineralen af in het water zodat het wasmiddel beter werkt. Was altijd je handen voordat je wit textiel aanraakt. De gebruikte url is dubbel.

Een zakje bakpoeder bij het waspoeder doen en je vergeelde was wordt weer worden spierwit. Wil je deze informatie bewaren voor later. Je wasmiddel en wasverzachter laat resten zeep achter in je kleding. Houten planken of kartonnen dozen waar kleding op of in bewaard wordt, kunnen ook voor verkleuring zorgen.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels witte was verkleurd door geel InfoNu? Britty Berichten: Geregistreerd: Es dat shirtje heb ik al een maand ofzo, ik denk niet dat ik dat nog mag gaan ruilen.

Ook interessant

Blauwsel bestaat uit kobalthoudende smalt, een pigment met een diepblauwe kleur. Waterstofperoxide heeft een blekende werking. De lotions en crèmes die je wellicht op je handen smeert kunnen namelijk witte kledingstukken verkleuren.

Britty Berichten: Geregistreerd: Ooooo

Zet de was een nachtje in heet water met groene zeep, daar zit altijd iets van bleek in dat ervoor zorgt dat wit wit blijft. Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit. Je kan de peroxide ook in het speciale vakje voor bleekmiddel doen als je wasmachine dat heeft.

Of; doe opgeloste groene zeep dus geen vloeibare groene zeep. Gebruik voor witte was geen vloeibaar wasmiddel maar waspoeder speciaal voor witte wasdaarna uitgewrongen in de wasmachine wassen met gewoon wasmiddel.

Voeg een scheutje azijn witte was verkleurd door geel aan de was. Was altijd je handen voordat je wit textiel aanraakt. Om de was weer heerlijk wit te krijgen moet je naast je gewone wasmiddel een eetlepel soda in je wasbolletje doen, witte was verkleurd door geel.

Weet jij het antwoord?

Baking Soda zorgt er ook nog eens voor dat vieze luchtjes worden geneutraliseerd. Die kun je perfect verwijderen met glansspoelmiddel. Het is dan ook een perfect middel om je grauwe was weer wit te krijgen.

Kan ook geen kwaad voor je wasgoed en je was is wit. Alexander van der Hilst-Frijn. Berg je je zomer- of winterkleding altijd op als het seizoen voltrokken is.


Facebook
Twitter
Comments
Kerem 13.11.2020 12:05 Antwoord

Ik ben nog lang geen oma, maar net moeder geworden.

Adna 18.11.2020 02:51 Antwoord

Britty Berichten: Geregistreerd: Es dat shirtje heb ik al een maand ofzo, ik denk niet dat ik dat nog mag gaan ruilen.

Ülkü 13.11.2020 18:03 Antwoord

Behalve een nieuw shirtje kopen dan.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.