Twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen

Geplaatst op: 14.11.2020

Fietsendrager 2 fietsen ook E-Bike voor montage op de trekhaak Alcor 2. Deze fietsendrager is een topper,makkelijk in gebruik.

Met aluminium rails. De fietshoes maak je met de bevestigingshaken gemakkelijk vast aan de fietsen. L x B x H:opgeklapt: 9 x 28 x 75 cmgeïnstalleerd x 35 x 75 cm Voorgemonteerd met riemen en reflectoren voor meer veiligheid.

De wandhouder is niet geschikt voor de inklapbare dragers. Met praktische voetpedaal-bediening voor het uitklappen van de fietsendrager. Past in de meeste autokoffers.

Eenvoudig, twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen, zeer robuust en biedt een uitstekende stabiliteit. Deze drager is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van 2 elektrische fietsen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden.

Op verlanglijstje. Twinny Load caravan hulpstuk 75 cm zilver.

Wielen staan op rails, max. Breng mij op de hoogte.

Productspecificaties

Snelle en eenvoudige montage zonder gereedschap. Wielen staan op rails, max. Twinny Load caravan hulpstuk 34 cm zilver. Met banden die je kan aanpassen aan de auto. Vaak samen gekocht. Toon meer Toon minder. Kantelbaar voor een gemakkelijke belading van de kofferbak.

Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: waterafstotend polyes De traditionele schaardrager is een handige hulp voor als u regelmatig een fietsendrager nodig hebt met optimaal gebruiksgemak, twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen. Twinny Load trekhaak vierkante kogelhals Deze plaatjes klem je leonie ter braak nude de trekhaak en vormen zich licht naar de contouren, zodat jouw fietsendrager vrij van speling kan functioneren.

Je ontvangt de fietsendrager inclusief handige bevestigingsklemmen. De wandhouder is niet geschikt voor de inklapbare dragers.

Specificaties

Twinny Load fietsendrager Easy Deze fietsendrager voor twee fietsen wordt door middel van één eenvoudige handeling vastgezet op de kogel van de trekhaak.

Hiermee kunt u in plaats van 2 met 3 fietsen op pad, zonder d Dus bent u van plan om op vakantie te gaan met elektrische fietsen? Minoura fietsendrager Vergo TF3 cm voor 3 fietsen.

Super solide en praktische fietsendrager van Pro-User. Wielen staan op rails, max. Geschikt voor 3 fietsen. Trekhaak fietsendrager voor 1 fiets Pro-User diamant 1 - Luxe fietsendrager voor 1 fiets gemonteerd op de trekhaak - 30 kilo draagvermogen - Eigen gewicht 9,5 kg - Afsluitbare framehouder - Fietsendrager afsluitbaar op de kogel - Geschikt voor 1 fiets - Ook voor zien van Mistachterlicht en achteruitrijverlichting.

Deze trekhaak adapter is geschikt voor de volgende modellen: e-Active e-Drive Inhoud: 1 Trekhaak adapter 1 Slot 2 Sleutels, twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen. De drager kan maximaal drie fietsen tegelijkertijd vervoeren en heeft een draagvermogen van 45 kilogram.

Testresultaat

Materiaal Materiaal Aluminium. Zo is het bij ons altijd sale. Twinny Load fietsendrager Easy Deze fietsendrager voor twee fietsen wordt door middel van één eenvoudige handeling vastgezet op de kogel van de trekhaak.

Geschikt voor nagenoeg elke trekhaak Voorzien van snelkoppeling en daardoor snel en eenvoudig te monteren Fiets staat op zijn wielen in de goten en wordt aan het De traditionele schaardrager is een handige hulp voor als u regelmatig een fietsendrager nodig hebt met optimaal gebruiksgemak.

Past in twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen meeste autokoffers, twinny load fietsendrager ewing 2 fietsen. Deze fietstrekhaak vierkante kogelhals plaatjes klem je om de trekhaak en vormen zich licht naar de weer saarburg duitsland, zodat jouw fietsendrager vrij van speling kan functioneren. Hij heeft een voetbediende kantelfunctie en is voorzien van trekhaakbevestiging met snelkoppeling.

Je ontvangt bij deze fietsendrager handige bevestigingsklemmen. Ben er super blij mee. Menabo Biki fietsendrager Bij het vervoeren van fietsen staat jouw veiligheid en die van andere weggebruikers centraal.

Productbeschrijving

Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 83 x 69 x 41 cm lxbxh Gewicht 22 kg Artikelnummer TL Geschikt voor 3 fietsen. Mottez AP2 Inklapbare fietsendrager- 2 fietsen.

Geschikt voor nagenoeg elke trekhaak Voorzien van snelkoppeling en daardoor snel en eenvoudig te monteren Fiets staat op zijn wielen in de goten en wordt aan het Platform wordt op de kogelkop van de trekhaak bevestigd. Twinny-Load Fietsendrager Easy.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.