Smook oud beijerland recensies

Geplaatst op: 22.02.2021

Land: Nederland Nederland België. Rien de Reus.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Beoordeeld op 21 juni Geen fijne bediening. Geen fijne ervaring! Ocean wine bar Fine Dining, French. Read full review. Uiteindelijk werd ruim 2 uur na aanvangstijd het hoofdgerecht uitgeserveerd waarbij de side dish zoals frites pas halverwege op tafel werd gezet, terwijl bijna iedereen het hoofdgerecht al op had. Toetje was bij beide erg lekker.

Het eten is er goed, en van prima kwaliteit! Datum van bezoek: november Taal Nederlands. Nederlands Just Dutch, Innovative.

Het niet geconcentreerd werken van de keukenstaf had zeker gevolgen voor de kwaliteit van het eten. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Eten en drinken van een zeer goede kwaliteit.
  • Heel goed
  • Kortom geen aanrader als je het diner ook passend wil afsluiten. Type reiziger.

Corona informatie

Beoordelingen Pouwe French, European, Dutch. Smook is een modern restaurant, mooi gelegen aan de Oud Beijerlandse haven, met een open keuken. Het niet geconcentreerd werken van de keukenstaf had zeker gevolgen voor de kwaliteit van het eten. Lijst wordt bijgewerkt Naar aanleiding van een diner gisteren heb ik zeer zeker genoten met een vriendin en schrijf ik deze review.

Mooie, lekkere porties en goed bereid. Restaurant Le Port French, Modern. Wij arriveerden met een groep van 20 personen rond de klok van Hoe was jouw ervaring. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, smook oud beijerland recensies, International.

Volledig menu weergeven! Ocean wine bar Fine Dining, French. Villa Coucou Mediterranean, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn!

Waarderingen en beoordelingen

Read full review. Na iets te drinken hebben besteld kregen wij de kaart om te bestellen. Umami by Han Rotterdam Asian.

Verder werd er geen oplossing aangedragen voor deze blamage. Ja Nee Weet ik niet zeker. Eten en drinken van een zeer goede kwaliteit. Gemiddeld Zonder bordje kon het brood genuttigd worden. Rien de Reus. Dit had gelijktijdig met het hoofdgerecht moeten worden verzorgd.

Echte houtskoolgrill met authentieke smaak

Zonder bordje kon het brood genuttigd worden. Is dit uw vermelding? Lijst wordt bijgewerkt Datum van bezoek: februari Zotte NEW French.

Schielandshuis French. Vlotte bediening, Heerlijke gerechten en mooie presentatie van de borden, dus gedurende de regelgeving gesloten. Het coronavirus heeft ook hier toegeslagen? Wat is Travellers' Choice, smook oud beijerland recensies. Wij hadden ook geen dessert meer genomen omdat wij het gevoel Er zijn vele gezellige restaurants in Oud-Beijerland. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Hoe was jouw ervaring?

De bediening is vriendelijk en alert. Add your restaurant. Aleppo restaurant Middle Eastern. Datum van bezoek: juni

Rien de Reus. Datum van bezoek: januari De prijzen zijn redelijk, maar let wel op wat inclusief en extra is.


Facebook
Twitter
Comments
Reuben 01.03.2021 07:59 Antwoord

We hadden zoete aardappelfriet.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.