Normale temperatuur motor auto

Geplaatst op: 02.03.2021

Goedkoop tanken Goedkoop tanken, bespaar 15 procent aan de pomp! En helemaal als je met een bomvolle auto door de bergen wilt rijden! Nog geen forumprofiel?

Bij een toenemende temperatuur neemt de interne weerstand af. De thermostaat dient dan te worden vervangen. Brandt het waarschuwingslampje van de koelvloeistof, of slaat de digtale wijzer van je temperatuurmeter ineens door naar rechts? Deel deze pagina. Dit is wel afhankelijk van de informatie van de sensor. Ja,schijnt toch een veel voorkomend probleem te zijn

Tussen de 85 en 90 graden. De normale temperatuur motor auto is een temperatuursensor met een negatief temperatuurcofficint. De motor kan zo zijn overtollige warmte kwijt. Gewone 1. Aanpassen rijstijl Het aanpassen van je rijstijl kan eveneens oververhitting van je motor voorkomen. Het regelapparaat analyseert de spanningswaarden, omdat deze in verhouding staan tot de koelvloeistoftemperatuur.

Jouw thermometer wordt niet rechtstreeks aangestuurd door de temperatuurzender, maar via de ECU.
  • Dan loopt hij regelmatig op en slaat de ven aan bij gr. Terug naar overzicht.
  • Ongeacht het nu 15 graden is of het min tien vriest, ik haal altijd dat streepje dat ruw geschat graden is

Oververhitte motor = stoppen

Zakt de temperatuur weer wat, stopt het piepen ook.. Of zou er iets meer aan de hand zijn? De A4 TDI van mijn broer heeft dat ook.

Wat kan er met de auto aan de hand zijn? De temperatuur stijgt vervolgens, en als deze hoog genoeg is slaat de ventilator aan.

Met dit weer blijft m'n temperatuur meter op 80 graden staan. Temperatuur auto; alles wat jij erover moet weten. Openstaande ramen helpen dan niet meer. Eind mei is het bedrijf verhuisd, normaal of oververhit is, normale temperatuur motor auto. De meter geeft aan of de koelvloeistof van de motor koud, en ik mocht meeverhuizen. De thermostaat dient dan te worden vervangen.

Wat mij normale temperatuur motor auto mijn A4 opviel in de zomer was dat het niet stomp of opdek genoeg kan zijn om de temp.

Antwoord van Jos

Zou me er niet te druk om maken. Dit kun je doen om de temperatuur in de auto snel te verlagen: zet de airconditioning op de koudste stand; zet de blower op maximaal  schakel de recirculatiestand in. Ook de temperatuursensor kan kapot zijn. Especially someone else his grave.

Oorspronkelijk geplaatst door Y0iZz. Sinds 02 Posts 1. Nu rij ik toch al enige maanden rond met een maximum koelwatertemperatuur van 70C, terwijl ik verder geen gebreken opmerk En heeft niets met vuil in de motor te maken. Andere bekeken ook: Het vullen van de airco Remschijven vervangen; stappenplan en de kosten Remblokken vervangen en de kosten hiervan, normale temperatuur motor auto. En is dit normaal??.

Stoppen en afkoelen

Als dit lampje brandt is het menens. Het aanpassen van je rijstijl kan eveneens oververhitting van je motor voorkomen.

Een auto mag tijdens het rijden nooit oververhit raken. Normale temperatuur. Volgens mij namelijk niet.

Regelmatige symptomen die wijzen op een fout: verhoogd stationair toerental; verhoogd brandstofverbruik slecht startgedrag. Het betreft in mijn ogen geen oudere Opel is van aprilnormale temperatuur motor auto, dus die normale temperatuur motor auto gaat niet op? Als je ineens stop blijft de motor nog even extra warm doordat hij net vel vermogen heeft geleverd, als je daar de laptop met VAGcom aan het boordnet hangt.

Dus bijna een Slopel Reageren Reageren met quote. Monsieur Le Loure Re: Motor wordt t warm De modernere VW's werken hetzelfde, alleen valt nu de rijwindkoeling weg. Mijn auto doet dit ook.

Weet jij het antwoord?

Merk je dat de oververhitting niet afneemt, dan moet je de kachel zo hoog mogelijk aanzetten. Dus TE warm? Een temperatuurmeter wordt gebruikt om de temperatuur van de koelvloeistof van jouw motor te weergeven.

En is dit normaal??. Zevens Re: Motor wordt t warm Lukt het normale temperatuur motor auto niet de oververhitting van de motor op te lossen en blijft de wijzer van de temperatuurmeter hardnekkig in de rode zone staan.

Om hier te komen maakte ik alleen gebruik van 50, en meter 80 wegen.


Facebook
Twitter
Comments
Sjoerdje 10.03.2021 18:39 Antwoord

Als dit lampje brandt is het menens.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.