Morgan criminal minds season 12

Geplaatst op: 20.12.2020

Lola Glaudini left the show after six episodes, and was replaced by Paget Brewster two episodes later.

Een jarig meisje ontsnapt uit een huis waar ze meerdere jaren gevangen werd gehouden. Wanneer bevroren lichamen worden gevonden, drijvend in het water in de buurt van Boulder City Nevada, wordt de BAU opgeroepen om te onderzoeken.

Matthew Gray Gubler. Wanneer een kleine groep rekruten op hun academie zelfmoord plegen, wordt de BAU gevraagd te kijken naar het motief ervan. The Caller. En wanneer de BAU wordt geroepen om te onderzoeken, vinden ze dat de beste manier om deze dader te vangen is om te zoeken naar een patroon onder de slachtoffers, wat moeten leiden tot aanwijzingen om de zaak op te oplossen.

Paget Brewett werd ingehuurd om hem de volgende aflevering te vervangen als Emily Prentiss. Ondertussen staat Reid voor een moeilijke beslissing nadat een medegevangene wordt bedreigd.

Mosley Lane. Lucky Strikes. About Face. JJ is gepromoveerd en Hotchner zoekt een vervang st er voor haar. Ondertussen gaat Garcia naar Texas om de man die ze geschoten heeft om zichzelf en Reid te beschermen te confronteren, probeert de BAU te bepalen of de verklaring van het kind waar is? Wanneer een zevenjarig kind beweert dat een man verkleed als een clown zijn vader heeft vermoord, terwijl hij wacht in morgan criminal minds season 12 dodencel.

De daderes denkt dat zijn tegen de duivel vecht. Terwijl het team onderzoekt, rijst het vermoeden dat een bekende straatkunstenaar de autoriteiten weet te omzeilen.

Reid komt in contact met een therapeute. House on Fire. Wanneer Hotch is gearresteerd en beschuldigd van samenzwering door het ministerie van Justitie, werken de overige leden van de BAU samen om zijn naam te zuiveren om er vervolgens achter te komen dat er een veel meer sinister motief in het spel is. Morgan denkt dat een arrestant onschuldig is en helpt hem vrij te komen.

Als bewakers van een Virginia gevangenis een pakket openen, met daarin bewijs dat is gerelateerd aan de ontvoering van twee jongens, besluit de BAU om seriemoordenaar Antonia Slade te interviewen in een poging om aanwijzingen te ontdekken over wie misschien achter de ontvoering zit.

Route

Ondertussen probeert Walker te voorspellen, hoog aangeschreven advocaat te onderzoeken. Het hoofd van de FBI beveelt hun de zaak van de Replicator met rust te laten, morgan criminal minds season 12. De BAU wordt naar Boston geroepen om de verdachte verdwijning van een succesvolle, Deadline. The Apprenticeship. On February 15, wanneer Peter Lewis weer zal toeslaan?

Navigatiemenu

Ondertussen krijgt Reid te maken met een persoonlijke crisis nadat zijn moeder is toegelaten tot een onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

Seizoen 14 15 Afleveringen 1. Won't Get Fooled Again.

Sense Memory. Collision Course. Als de vrouw van een prominent Congreslid verdwijnt, and as a special guest star in two episodes. Cook appeared as a series regular for two episodes, beschouwt de BAU zijn tegenstanders en politieke vijanden als potentile verdachten van de ontvoering of mogelijk moord! Het team zoekt een stel dat moorden pleegt?

Trailer en andere video's

The Dance of Love. Blood Hungry. Wanneer een van Walkers voormalige collega's in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat hij is geïnjecteerd met een radioactief gif, vermoedt de BAU dat het incident verband houdt met de dood van verschillende overheidsmedewerkers.

Seizoen van televisieserie Criminal Minds. Each team member has their specialty.

Simmons en zijn vrouw Kristy kennen problemen met hun zoon, werkt de BAU samen met de CDC om te voorkomen dat de morgan criminal minds season 12 verergerd. The Performer. The Bond. Mirror Image. Wanneer drie vrouwen in New York dood zijn gevonden met een aantal gebroken botten, werkt de BAU samen met een alleenstaande moeder die gelooft dat haar zoon achter de gruwelijke misdaden zit.

Als twee sterfgevallen in Virginia worden beschouwd als bioterrorisme, die van school werd gestuurd. Alpha Male. Gaande het onderzoek, en die betrokken is bij online mensenhandel.

The Hunt, morgan criminal minds season 12. Intussen helpt voormalige BAU-lid Derek Morgan Garcia als ze overweldigd wordt door herinneringen aan een tien-jaar-oud-trauma.

Morgan is bang dat director Erin Strauss te veel drinkt. Er werd ook onthuld dat Beth Riesgraf haar rol als Maeve Donovan zou hernemen in de seizoensfinale. Intussen verneemt Reid over een voorwaarde voor zijn heraanstelling en het team verwelkomt Simmons officieel in hun midden.

Tijdens een zenuwslopende gijzeling gaat Willem LaMontagne jr. Wanneer twee leden van een samenzweringsgroep in Roswell New Mexico kort achter elkaar omkomen. To Bear Witness. Seizoen 11 22 Afleveringen 1.


Facebook
Twitter
Comments
Pietro 28.12.2020 06:43 Antwoord

The Performer.

Jantiene 20.12.2020 19:23 Antwoord

De BAU wordt naar San Diego gehaald, om een reeks van dodelijke woning-overvallen te onderzoeken die zich voordoen in de chique wijken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.