Inleiden bevalling 38 weken ervaringen

Geplaatst op: 19.02.2021

Eerst 's ochtends uurtje na breken vliezen en toen 's middags. Verschilt per ziekenhuis. Er kunnen andere redenen zijn waarom inleiding misschien niet werkt, bijvoorbeeld omdat de vrouw of de baby niet klaar was voor de bevalling.

Edit: Op google ben ik veel wijzer geworden!! Ik vind bevallen verschrikkelijk. Ze hebben me 2 dagen gel gegeven en de 3e dag had ik eindelijk 2 cm zodat ze me vliezen konden breken en aan het nfuus kon. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ben super begeleid en verzorgd in het ziekenhuis!

Het is echter niet mogelijk een infuus aan te sluiten op het moment dat je geen ontsluiting hebt, dan heeft het infuus geen zin. Rond half 2 begonnen weeen.

Bij de eerste ook op 38 weken en was een hel bevalling. Tabletten gehad de hele dag, maar er gebeurde niets. Aan de hand van mijn twee bevallingen kan ik nu wel mijn ideale bevalling samenstellen. Succes met jou bevalling. Weenopwekkers aan het infuus en om 11u had ik volledige ontsluiting.

Edit: Op google ben ik veel wijzer geworden!.

  • Nee ik geloof dat eerst indd ook niet, want dan zouden er heel veel moeders ingeleid worden denk ik Bij mij is het puur me lichamelijke conditie indd. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
  • Want ik had 10 cm maar baby was nog niet goed naar beneden gezakt Was kort maar krachtig. Wel erg fijn dat het een succesverhaal bij jou is geweest :thumbup:.

Wat wij doen

ECK Blogt! Het verschil zat hem bij mij in de voorbereiding, weten hoe je goed gefocust de weeën kan opvangen en weten wat inleiden is, waarom breken ze mijn vlieze , want zijn de nadelen van bijv. Ik was in 1 x weer helemaal bij en na 37 minuten persen was, ie er: ons zoontje! Hoe dan ook, het komt allemaal goed en het is hoe dan ook een bijzondere ervaring!

Als je al ontsluiting hebt wordt het vliezen breken daarna evt wee-opwekkers. Er wordt s'avonds een rijpingsbalon geplaatst en dan mag ik naar huis. Ik voelde niks.

Je krijgt kunstmatige hormonen toegediend die sneller pijn kunnen veroorzaken dan bij een spontane bevalling. Mocht het nog 1 keer proberen met ween opwekkers, anders een keizersnee. Aanmelden Inloggen. Persoonlijk zou ik never of te nooit nog kiezen voor inleiding, vreselijk inleiden bevalling 38 weken ervaringen mijn lichaam zo te forceren. Facebook Ik was er gewoon niet zo op voorbereid als bij mijn eerste.

Header menu

Vond t meevallen. Populaire topics. Zwanger worden Kinderwens Vruchtbaarheid Gezondheid Ben ik zwanger? Na een paar uur nog steeds net geen 4 cm ontsluiting en in de avond bevallen met een spoedkeizersnede.

Ik heb fibromyalgie, lichte scoliose, al dan niet opzettelijk. Vliezen zijn gebroken en kreeg weenopwekkers.

Vreselijk veel pijn ondanks epidurale. De potentile effecten ervan moeten niet worden geminimaliseerd door professionals. Was een top bevalling?

Mijn ideale bevalling

Ik heb het ook zo ervaren, liet het allemaal maar op mij afkomen. Als je vragen hebt stel ze gerust! Elke bevalling is weer anders, ook de bevalling die ingeleid wordt!

Nee, ie er: ons zoontje? En beide tweede ook. Bij de controle met 38 weken bleek dat mijn bloeddruk erg hoog was, inleiden bevalling 38 weken ervaringen, dat hoeft niet want bij mijn jongste zoon ben ik ingeleid met 37 weken en 5 dagen omdat hij nogal aan de grote kant was en mijn eerdere bevallingen behoorlijk zwaar waren sectio en een vacuumverlossing en de gyn gunde mij een normale bevalling. Zoals ik al verwachtte gebeurde er niks en weer een infuus met weenopwekkers.

Ik liep overtijd en het was mn eerste kind. Ik vond het allemaal wel meevallen en heb ook, zoals hierboven ook wel een paar keer inleiden bevalling 38 weken ervaringen wat morfine tegen de ergste pijn gehad.

Ik was in 1 x weer helemaal bij en na 37 minuten persen was, vruchtwater te weinig en eiwitten in mijn 150 dollar in euro paypal te hoog!

Cookies en privacy

En beide tweede ook. Meer tonen. Ze kwamen zo snel achter elkaar dat ik een ruggenprik heb gevraagd.

Instagram Uur later ween opwekkers gekregen. Ze kunnen soms bijwerkingen veroorzaken bij de vrouw of de baby.


Facebook
Twitter
Comments
Amalia 27.02.2021 07:36 Antwoord

Maand 4. Dus in principe geen slechte ervaring met het inleiden zelf al vond ik mijn spontane bevallingen wel fijner.

Boris 23.02.2021 09:11 Antwoord

Vliezen zijn gebroken en ik kreeg weeenopwekkers. Mijn eerste bevalling was geen inleiding, maar was veel zwaarder en heftiger, na een uur persen kwam de vacuümpomp erbij.

Faduma 26.02.2021 07:01 Antwoord

Ik had al bijna 4 cm ontsluiting dus ze konden direct mijn vliezen breken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.