Bedankt en veel succes

Geplaatst op: 20.02.2021

Je bent een prachtig voorbeeld voor mij. Het dankjewel-boekje.

Het is fijn om oog te hebben voor waardering en felicitaties van anderen. Hallmark gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het verrassen van anderen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

Dit helpt ons de website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en zo nodig te verbeteren. Jij was er voor mij. Ik wil hen daarmee helpen. Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou.

Wil jij de kracht van dankbaarheid zelf ontdekken. Je online gemaakte wenskaarten worden per post verstuurd, wanneer bedankt en veel succes dat wilt. Dank je wel - wenskaarten. Mocht je aanvullingen hebben op de tekst voor het afscheid van een collega, laat dan hieronder je reactie achter! Omdat ik niet de enige ben die daar moeite mee heeft.

Dit helpt ons de website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en zo nodig te verbeteren.

Productspecificaties

En ontdek hier hoe jij van dankbaarheid een heerlijke geluksgewoonte maakt. Als jij aandacht besteedt aan het mooie in een ander, zal dit groeien. Als jij er niet was geweest, wow, ik moet er niet aan denken. En tips voor hoe je jouw bedankt tekst extra krachtig maakt.

Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Linkedin Je eigen spreuk van de dag     Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten.

En dat siert je.

Laten we alsjeblieft contact houden. Laat weten dat je aan iemand denkt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit! Super bedankt daarvoor.

Productbeschrijving

Ik waardeer dit zo enorm. Alvast bedankt voor de inspiratie! Ontdek wat positiviteit met iemand kan doen en stuur vandaag nog een Hallmark-kaart. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!!

Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou. Een attente kaart voor elke bijzondere gebeurtenis Ontdek wat positiviteit met iemand bedankt en veel succes doen en stuur vandaag nog een Hallmark-kaart. Je hoeft dus nooit meer de deur uit om attent te zijn. Originele, bijzondere positieve spreuken. Want dat mag best gezegd worden, toch.

Voor Positiviteit

Voor Positiviteit. Bedankt en dankjewel… simpele woorden die deuren openen en mensen met elkaar verbinden. Ook verkrijgbaar bij Bol.

Zo fijn.

Bekijk onze Succes kaartenVeel geluk kaarten en Goed gedaan kaarten. We hebben …. Omdat ik niet de enige ben die daar moeite mee heeft, heb ik een poster ontworpen om op een subtile manier de nierpatinten te wijzen hoe belangrijk een bedankje is voor de donor. Heel lief? Bedankt en dankjewel… simpele woorden die deuren openen en mensen met elkaar verbinden, bedankt en veel succes. Filter op categorie. Ik heb altijd met veel plezier met je samengewerkt.

Ik weet niet wat ik moet zeggen.

Alle kaarten Succes 48 Veel geluk 25 Goed gedaan Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Mocht je aanvullingen hebben op de bedankt tekst, de zinnen en teksten om iemand te bedanken, laat dan hieronder je reactie achter.

Alvast bedankt en veel succes voor de inspiratie. Tips, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren. Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten.


Facebook
Twitter
Comments
Emmanuela 01.03.2021 07:17 Antwoord

En weet je, je had het niet hoeven doen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.