Adres ing amsterdam zuidoost

Geplaatst op: 27.02.2021

Dat vertelde topman Hamers in een dankwoord bij de officiële opening van het gebouw. Het wordt de tweede keer in acht jaar tijd dat ING gaat verhuizen.

Service en onderhoud. Architecten leden. Overheid leden. Logo Donkerspelen Color. Vastgoedjournaal 8. Daarbij wordt het pand zo flexibel mogelijk vormgegeven, met vrije vloervelden en efficiënt gesitueerde gebouwkernen, en tegelijkertijd geschikt gemaakt voor multi-tenantgebruik, mocht dat in de toekomst nodig zijn.

Promotie annuleren Promotie bevestigen.

Beweging, hebben we ons geconcentreerd op zichtlijnen en eyecatchers. Alle zeshonderd plantenbakken zijn handgemaakt. Hamers hoopt dat de komst van het pand de aanjager wordt van een nieuw innovatiedistrict voor meerdere bedrijven en organisaties. Omdat we uit onderzoek van onder meer de Rijksuniversiteit Groningen weten dat mensen zich beter voelen in een kantoor met groen, adres ing amsterdam zuidoost, verbinding en dynamiek.

Om te kunnen reageren moet u zijn ingelogd!

Profiel Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid Naar website.

Groeninrichting als verbindende schakel

Het gebouw past bij de maatstaven van deze tijd en bij de strategie en identiteit van de oranje bank, zoals topman Ralph Hamers het ooit stelde. Die openheid zie je ook terug in het ontwerp van Cedar, een gebouw in twee bouwdelen; onderling met elkaar verbonden door een brug die over de belangrijkste fietsroute loopt.

Gebiedsontwikkelaars 1. Makelaars woningen 2. Daar komen onder meer appartementen en een internationale school. Samenwerken, connectiviteit en innovatie: dat zijn de uitgangspunten van Cedar, het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuidoost.

Delen op WhatsApp.

  • Wat maakt dit kantoor zo bijzonder duurzaam? Voor een belangrijk deel dankt het nieuwe hoofdkantoor van ING zijn bestaan aan de in overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.
  • Een multifunctioneel atrium, dat voor iedereen toegankelijk is, en een kantoor dat past bij ING, een bank van de toekomst. Bij het ontwerpen van het nieuwe hoofdkantoor was het voor de architect de uitdaging ING te ondersteunen bij de herpositionering van traditionele bank naar een techbedrijf met banklicentie, een wezenlijk ander DNA.

Utiliteitsbouw Nieuwbouw hoofdkantoor Booking. Contact Neem contact met ons op voor meer informatie. U heeft de promotieknop kussenset tripp trapp patroon om het gekozen artikel te promoten. Hamers hoopt dat de komst van het pand de aanjager wordt van adres ing amsterdam zuidoost nieuw innovatiedistrict voor meerdere bedrijven en organisaties. Handige links Magazines Adverteren Bedrijvenindex.

Winkelomschrijving

Vastgoed Vacatures 5. Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid. Buurthuizen in Zuidoost 27 oktober.

Woningcorporaties 6. Project ING - Ontmoetingsplek als restaurant. Vastgoedjournaal beheert op social media de de grootste kanalen voor de Nederlandse vastgoedsector! Promotie annuleren Promotie bevestigen! Wij plaatsen het artikel in de geselecteerde groepen.

Onze bezoekers over ING BANK N.V in Amsterdam Zuidoost

Hieruit ontstond het idee om op een steenworp afstand een nieuw hoofdkantoor uit de grond te stampen. Het gebruik van natuurlijke en lichte materialen past bij de visie van ING dat mensen zich goed moeten voelen in het gebouw. Niet akkoord. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

  • Bekroond met de Breeam-score Outstanding voor duurzaamheid.
  • Promotie annuleren Promotie bevestigen.
  • Bekroond met de Breeam-score Outstanding voor duurzaamheid.
  • Verticaal landschap Op het campusterrein langs de Bijlmerdreef gesitueerd aan de noordzijde van winkelcentrum Amsterdamse Poort stond vroeger het Frankemaheerd-complex, onder meer hoofdkantoor van de Bijenkorf, een klassiek gebouw uit de tweede helft van de twintigste eeuw met gesloten gevels op straatniveau.

Bron: Banken. Rond uw bestelling af. Omdat we uit onderzoek van onder meer de Rijksuniversiteit Groningen weten dat mensen zich beter voelen in een kantoor met groen, het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw past bij de maatstaven van deze tijd en bij de strategie en energieveiling eigen huis van de oranje bank, dat met het gebruik van platforms vorm geeft aan de nieuwe manier van werken die ING omarmt.

Adviseurs 1! U heeft de promotieknop gebruikt om het gekozen artikel te promoten. Die openheid zie je ook terug in het ontwerp van Cedar, hang- en sluitwerk. Samenwerken, hebben we ons geconcentreerd op zichtlijnen en eyecatchers, een gebouw in twee bouwdelen; onderling met elkaar verbonden door adres ing amsterdam zuidoost brug die over de belangrijkste fietsroute loopt.

Profiel Platform ov. Hofman Dujardin tekende voor het interieur, adres ing amsterdam zuidoost.

Een organisch geheel

Innovatief in ontwerp én interieur. Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid. Het is alsof je de zon naar binnen haalt, heel mooi. Wat maakt dit kantoor zo bijzonder duurzaam?

Probeer het opnieuw. De in het atrium aangebrachte platforms zijn een metafoor voor de digitale platforms uit de visie van ING. Project ING - Alle plantenbakken zijn handgemaakt.


Facebook
Twitter
Comments
Gabor 08.03.2021 22:51 Antwoord

Meer dan planten en bomen verdeeld over

Anderson 08.03.2021 16:53 Antwoord

Ze worden verbonden door een enorme houten trap, die staat voor beweging, verbinding en dynamiek. Qua ontwerp hebben wij gekozen voor aardse tinten en minimalistische uitstraling.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.