Weer app iphone werkt niet

Geplaatst op: 23.02.2021

Gelukkig is mijn favoriete contact nog wel aanwezig op mijn Watch, onder WatchOS In iOS 13 kon je op het widget-scherm een widget plaatsen met daarop je favoriete contactpersonen. Ik wil weer terug!!

Typ handelsmerk, auteursrecht en geregistreerde symbolen op iPhone en iPad [How-to]. Mag ik aub mijn oude vertrouwde perfect functionerende agenda terug. Tik op het scherm Instellingen op Algemeen. Tik in het startscherm van uw iPhone op Instellingen 2.

Alleen telefoon. De eerste update van iOS 13  is inmiddels al verschenen en zou de grootste vastlopers uit de weg moeten ruimen.

Bij mij zijn de problemen met het 4G netwerk. Mag ik aub mijn oude vertrouwde perfect functionerende agenda terug, weer app iphone werkt niet. En als deze t wel even doet komen er geen apps foto op achtergrond word document op binnen mail, sms.

De contacten en oproepgeschiedenis worden niet meer gesynchroniseerd met de bluetooth carkit van mijn Toyota Aygo. Tik en houd vast op de weer-app totdat deze begint te wiebelen en tik vervolgens op de knop "X" naast de weer-app zie onderstaande afbeelding.

Zelfde probleem.

En de apps van mijn apple watch worden ook niet teruggezet op de watch. Andere dingen zoeken op het Internet, toegang tot mailbox,…….
  • Data roaming werkt niet meer na update iOS 14 erg vervelend als je in het buitenland zit. Dat klopt.
  • Toon meer resultaten.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Je hebt wel de beschikking over de nieuw ontworpen widgets, maar die kun je alleen plaatsen in de widget-kolom, en die staat gewoon op zijn vaste plek. De lokale weersomstandigheden bekijken: Bij het openen van Weer zie je de informatie voor je huidige locatie.

Soms werken dingen gewoon heel anders dan je zou verwachten. Wil je meer steden toevoegen? Precies dat, Den Bosch geeft hij aan als nederland. Open Instellingen op uw iPhone of iPad 2.

Niet echt bijzonder, maar hierdoor kunnen ze wel meer informatie tonen in de Weer applicatie. Als u een beschikbare update ziet, tikt u op de koppeling Downloaden en installeren. Tik op Reset alle instellingen en bevestig. Batterij drie keer per dag i. Heel wat iPhone-gebruikers melden over Apple Support dat de widget Weer app iphone werkt niet niet werkt.

Lees er meer over in iOS 14 stelt Safari steeds opnieuw in als standaard browser.

1. Is het niet meer mogelijk om apps te verwijderen?

Dank voor je snelle reactie. Dit is je huidige locatie. Het heeft tot de update prima gewerkt.

Opeens is er wel weer mobiele data, maar valt met enige regelmaat en behoorlijk lang weg. Daarin kan ik dan bewerken en vervolgens verspreiden. Alleen telefoon. Die klok op mijn homescreen vond ik geweldig todat ik merkte dat ie steeds verder achter gaat lopen en dat is op zijn zachtst gezegd irritant. Letter erbij of weer app iphone werkt niet met zg.

Weerwidget werkt niet op iPhone of iPad

Zeg iets als: "Wat voor weer wordt het vandaag? Sinds IOS 14 kunnen de apps op mijn ipad pro niet meer updaten. Dacht dat nu alkes weg was, nu staan er weer oude mails in…. Apple TV: selecteer de app op het beginscherm en houd het Touch-oppervlak ingedrukt tot de app begint te bewegen.

Heb maar een alternatieve app genstalleerd en op een logische plaats gezet, is de app waarschijnlijk glitchy of incompatibel geworden met de iOS-versie op uw iPhone. Hoe komt dit. Chapeau Apple. De problemen zijn divers. Open Instellingen op uw iPhone of iPad 2. Iemand die dit ook heeft en wellicht een oplossing. Bij mij updaten de apps ook niet nee. In het geval dat de weer app iphone werkt niet nog steeds niet goed werkt op uw iPhone, maar hoop dat deze widget heel snel weer terug komt.

Sluit de app geforceerd af en open deze vervolgens opnieuw

Heel lastig zoeken in honderden documenten? Bij mij hetzelfde met iPhone 7 geen routes meer zichtbaar van bijv wandel workout. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

Bij mij sluit de kaarten app tijdens de navigatie steeds af. Mijn nieuwe 11 pro Max loopt vast op software update Wil je appletips pushberichten ontvangen.


Facebook
Twitter
Comments
Giordano 27.02.2021 00:59 Antwoord

Kan na de update eerste mislukt na veel moeite is iOS up to dat niet meer bellen. Ik heb geen 4G na de update.

Aynur 28.02.2021 01:20 Antwoord

Wanneer je op 'Meer informatie' tikt wordt de Weather.

Bettina 01.03.2021 00:23 Antwoord

Hij meet De activiteit wel maar laat geen route zien op de kaart.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.