Samsung tv valt uit

Geplaatst op: 04.03.2021

Wel net tijdens een onweersbui de stekker uitgetrokken en sinds hij opnieuw in het stopcontact zit, heb ik hetzelfde probleem Maak hier je gratis forumaccount aan.

But if you do read the newspaper, you are misinformed" - Mark Twain.

Als dit zo is, dan is er een probleem met het moederbord of de voeding. Nouzha Troubleshooter. Bij gebruik van een muurbeugel voor uw platte televisie kan het ooit voorkomen als de bouten, waarmee de strip van de muurbeugel achterop de tv is bevestigd, te vast worden gedraaid dat er te veel spanning op de achterkap van de televisie komt te staan.

Ik zal even kijken of ik de originele software online kan vinden. Als je tijdens het herstarten het Samsung logo in beeld krijgt, is bovenstaande misschien niet nodig. Hoi Steffie1 , Steffie,   ff lollig doen op deze zondag. Enter your username or e-mail address.

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Zo ja, Cees. Geen probleem hoor. Enter your username or e-mail address. Uiteraard is dat geen probleem, dan ontvang ik die graag van je.

Heb gisteren gezocht maar zonder succes. Gebruikersnaam of e-mail. Raoul Teeuwen.

Weet jij het antwoord?

Powered by inSided. Hi  Faisal95 , Faisal,   Even een vervelend verhaal. Lot Big Cheese. Ik zet dan een film op maar tijdens de film staat het beeld plots stil en valt mijn tv uit , gaat op zwart beeld, en enkele seconden erna gaat de tv vanzelf weer aan en start op gewone tv zender.

Wacht een minuut. Ik heb ooit iets gekocht bij hun en ik vond het een erg vage webshop als je het mij vraagt. In de televisie staan af fabriek vaak ook hdmi communicatie standen aan.

  • Ik heb een witte samsung led tv al 2 jaar nu doet die het opeens niet meer als ik de tv aanzet dan doet die het 5 tot 8 sec.
  • Mischa71   schreef: Ik heb ze gelijk gemaild maar het zal wel op n rechtzaak uitlopen omdat ze zeggen dat zij de garantie niet kunnen verhalen omdat t n showmodel was, niet omdat t n buitelands product betrof.

Het plotseling stil vallen vh beeld en daarna tv uitvallen gebeurd alleen tijdens het gebruik van Netflix of Videoland! Wat kan de oorzaak daarvan zijn. Fijne zondag nog!! Tv valt uit. Zoek in plaats daarvan naar.

Praat mee!

In antwoord op dkoster. Samsung bied trouwens volledige fabrieksgarantie voor alle EU modellen. Dat gaat wel heel goed.

Transparante slijmerige afscheiding First Poster. Is het al opgelost. Wat is de huidige softwareversie van de tv als je erbij kunt komen. Ik heb dit een keer met mijn Philips tv gehad, mijn oom zij toen geef elke printplaat een tikje met een gesoleerde schroevendraaier.

Oplossing weet ik niet. Op een tv uit zit zeker garantie 2 samsung tv valt uit   Graag hoor ik van je!

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Mocht ik niks doen dan kan je gewoon televisie kijken en met de KPN afstandsbediening van zender switchen. In antwoord op dkoster. Normaliter gaat dat via een usb stick of als u het product met internet verbonden heeft kan het ook vaak online. Uiteraard zullen er ook apps verdwijnen die niet meer gebruikt worden en er zullen apps geupdated worden naar de nieuwste standaarden waardoor ze wellicht op oudere televisies niet meer werken, dat geldt voor alle merken tv.

  • Als de bouten te vast zijn gedraaid kan het zijn dat de belichting niet egaal is op uw scherm.
  • Deze kunt u het beste op uit zetten.
  • Aanbevolen Video.
  • Bedoelde u:.

Maak hier je gratis forumaccount aan. Er is geen timer ingesteld. Heel vreemd. Extra opties Gekoppelde producten. Sorry, samsung tv valt uit, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Door een HDMI kabel aan te sluiten. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten.

Maak hier je gratis

Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Dan zou het weer moeten werken. De tv komt in een 'continuous boot cyclus' terecht.

Fijne zondag nog!!

Dus het verbaast mij niks dat de niet meer bestaan. Bestand scannen samsung tv valt uit virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Geantwoord op om .


Facebook
Twitter
Comments
Hind 06.03.2021 06:44 Antwoord

Maar afgezien daarvan, wat zou reparatie kosten?

Noah 12.03.2021 14:39 Antwoord

Stekker van het modem eruit gehaald en toen de tv opgestart.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.