Samsung eco bubble 8 kg problemen

Geplaatst op: 27.02.2021

Test wasmiddelen voor bonte was. Dus ben je opzoek naar een 8 kilo wasmachine van Samsung? De monteur had m al vast meegenomen ter vervanging.

Alleen de kleur van de deur verschilt. Digital Inverter Motor Koolborstelloze motor die minder geluid maakt en langer zonder onderhoud zijn werk doet. Als het goed is heb je 2 jaar garantie en als dit net buiten de garantietermijn valt heb je nog recht op een coulanceregeling, waardoor eventuele reparatiekosten lager uitvallen. Totaal 0. Als ik een monteur wil laten komen begint de kassa al te rinkelen voordat de goede man binnen is. Op onderstaande afbeelding is de printplaat te zien en we vragen ons af waar de zwarte kabel voor dient bij de rode pijl.

Dit betekent dat er geen of te weinig water in de trommel komt. Het lager van de trommel is stuk en maakt veel kabaal. Daarom zal ik een drietal wasmachine laten zien:  voor npersoonshuishoudeneen voor  klein gezin en voor een   groot gezin. Nederlandse vertaling door phpBB. We hebben geprobeerd om deze kabel te volgen maar dit is bijna onmogelijk.

Mijn Samson Eco Bubble heb ik nu zo een jaartje of 2 en hij stopt stomweg tijdens een programma en ik krijg hem daarna ook niet meer aan de spraat met alle gevolgen van dien. Voor mij wordt het een goedkope wasmachine want slechter dan de Samsung, die best prijzig was, kan het niet worden!! Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door Theotrucker » 05 aug Maar een nieuwe Miele in de tegenwoordig goedkopere klasse heeft alleen de naam Miele gemeen met de apparaten van vroeger.

Storingsmeldingen

Naast aanschaf heb ik 3 jaar extra garantie genomen, dus 5 jaar totaal. We hebben ook connectors losgehaald maar daarna alles weer netjes vast gezet. Wassen met een volle trommel is belangrijk voor het een goed wasresultaat én een laag energieverbruik. Zoekend op het Internet vind ik talloze lotgenoten, waaruit blijkt dat veel machines dit probleem krijgen, vaak tussen de 1,5 en 3 jaar. Wat is Eco Bubble?

  • Met onze test zie je in één oogopslag welke wasmachines goed zijn.
  • En voor je het eruit haalde alleen Centrifugeren en nu wel toeren De claim van Samsung en ook van andere fabrikanten dat de speciale trommelstructuren door beschermende laagjes water het wasgoed extra beschermen is voor mij een broodje aap verhaal.

Antwoord Jos 9 november op Dit  zorgt dit voor minder trillingen en dus ook voor veel minder geluid. Heb jij je wasmachine niet bij Coolblue gekocht.

Alleen de kleur van de deur verschilt. Zoekend op het Internet vind ik talloze lotgenoten, vaak tussen de 1,5 en 3 jaar.

Samsung storing 3E of 3C

Laatste bezoek was: 28 okt    Het is momenteel 28 okt Gepost dinsdag 27 februari Maar geloof mij.. Nu draait motor niet meer of geeft even een slag.

Deze heeft mij goed geholpen, in wat voor soort garantie is het. Op internet lees je hier veel over. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. Tijdens centrifugeren komt het hele ding zowat door de vloer zetten.

Bovendien kwam de was er regelmatig stinkend uit, filter schoongemaakt en getracht te kalibreren.

Feiten & fabeltjes over Eco-Bubble

Het kiezen van de juiste trommelgrootte is daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een wasmachine. Wasmachine doet he-le-maal niks meer. Samsung storing 5E, 5C of E2.

Ongelezen bericht door grun 05 aug Dan kan het zijn dat de afvoerslang bevroren is. Antwoord Buitenkamp 26 juli op Dus i. Daar zit ik dan met een Samsung wasmachineaangeschaft op 20 mei Door lucht in de bubbel-generator te blazen, samsung eco bubble 8 kg problemen.

Die van is van 10 juli. Nu 22maanden later is de boel weer defect.

Samsung eco bubble 7 kg: voor één of twee persoonshuishouden

Gepost woensdag 28 februari Ik kan het proberen maar ik vrees dat ze me zullen wijzen op de garantie termijn en dat ik naar Samsung word verwezen. In onze redactie top 10 vind je onze favoriete wasmachine in een lijst.

Kort samengevat voel me flink genaait Op deze manier komen bedrijven schijnbaar weg dit is pure wanprestatie. Opties en functies op een wasmachine. Water dat niet of slecht wordt afgevoerd en in de machine blijft staan, is een veelvoorkomend probleem.


Facebook
Twitter
Comments
Jabir 07.03.2021 09:43 Antwoord

Zie linkje wat ik je heb gestuurd, dit is wettelijk geregeld.

Elroy 04.03.2021 04:34 Antwoord

Een Samsung wasmachine staat voor kwaliteit voor een redelijke prijs.

Carl 03.03.2021 23:40 Antwoord

De monteur vertelde dat dit een super vele voorkomend en slecht probleem is bij deze machines.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.