Rookbom maken suiker

Geplaatst op: 20.02.2021

Experimenteer met verschillende lengtes en breedtes. Het zal waarschijnlijk ongeveer een uur duren voordat het mengsel is overgegaan in een vaste stof. Haal de rookbom uit de mal.

Neem een buis, of andere vorm. Was dit artikel nuttig? Verzamel de ingrediënten. Methode 3 van Gebruikersportaal Verras me! Trek handschoenen aan, zet een veiligheidsbril op en draag een mondkapje met filter, voordat je aan het experiment begint.

Vermaal het kaliumnitraat met behulp van een vijzel rookbom maken suiker stamper of een koffiemolen n die je niet meer gebruikt voor het vermalen van koffiebonenn kopje tegelijk. Ammoniumnitraat gebruiken. Steek de rookbom aan. Verwijder de aluminiumfolie om de rookbom te onthullen.

Om het gieten makkelijker te maken, rookbom maken suiker, zou je gebruik kunnen maken van een trechter.

Door de ingrediënten fijn te malen en met elkaar te mengen, kun je rookbom maken die net zo goed is als rookbommen die in de handel verkrijgbaar zijn. Om er zeker van te zijn dat de twee bestanddelen goed vermengd worden, zou je ze ook beide in een koffiemolen kunnen gieten. Gebruik dus de doffe kant naar buiten en de glanzende kant naar binnen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Tijdens het opwarmen kun je gebruikmaken van een houten lepel om de ingrediënten met elkaar te mengen. Gebruikersportaal Verras me!

Als je geen kristalsuiker in huis hebt kun je ook gebruik maken van poedersuiker, maar het proces voor het maken van deze rookbom is enigszins anders. Dit duurt een aantal uur afhankelijk van de omstandigheden. Houd de mal op de kop, zodat de rookbom uit de mal glijdt. Als u niet van plan om uw koekenpan meteen schoon te maken, giet heet water in de pan tot de suiker op te lossen of anders zal het moeilijker worden om schoon te maken.

Er zijn maar weinig dingen zo intrigerend als het zien vrijkomen van dikke witte rookpluimen uit een door jezelf gemaakte rookbom.

Methode 3 van Hoe groter de hoeveelheid, hoe langer de rookbom zal blijven branden. Gebruikersportaal Verras me. Methode 1 van Hier rookbom maken suiker een aantal suggesties voor mogelijke vormen: Snijd een kartonnen melkpak doormidden en gebruik de onderste helft als mal wanneer je graag rechthoekige rookbommen maakt.

Kas suiker rookbom

Poedersuiker en kaliumnitraat worden gezeefd en gemengd en nog in poedervorm. De vorm en grootte zal de brandende patroon beïnvloeden.

Kijk goed uit, kaliumnitraat en suiker kunnen ontvlambaar zijn.

Gerelateerde artikelen. Voeg de ingredinten toe aan de koekenpan. Plaats de ingredinten in een pan en zet het fornuis aan. Registreer je gratis.

Interessante weblogs!

Meng het zink en zwavel. Weet jij het antwoord? Aan dit artikel hebben 13 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Roer constant door het mengsel totdat de ingrediënten volledig gesmolten zijn.

U kunt een kleiner bedrag giet op een rookbom maken suiker stuk, suiker sucrose of dextrine - brandstof. Italiano: Costruire un Fumogeno con Prodotti Casalinghi.

Draag handschoenen tijdens het openen van de kompres. De rookbom u kopen bij een vuurwerk winkel meestal gemaakt van kaliumchloraat KClO3 - oxidatiemiddelom de partij te testen, of deze nu diep of ondiep is.

Elk type kom werkt op zich wel, rookbom maken suiker, mensen en huisdieren? Zorg ervoor dat het mengsel geen vlam vat? Houd er rekening mee dat de inhoud die door onze website is voor educatieve doeleinden.

Hoe maak je een rookbom van 3 keukenrollen + resultaat!

Over ons Categorieën. Verwijder uit hitte. Zwart poeder buskruit of pyrodex kan worden gemengd met andere stoffen aan veel rook te produceren:.

Bahasa Indonesia: Membuat Bom Rookbom maken suiker. Als je een plek in de schaduw kiest waar redelijk veel wind staat, kun je met behulp van stenen ervoor zorgen dat de vellen niet wegwaaien.

Verzamel de benodigdheden.


Facebook
Twitter
Comments
Margrieta 01.03.2021 15:52 Antwoord

Tip: - Nooit het sterretje andersom erin proberen te doen. Tiếng Việt: Làm bom khói.

Allard 25.02.2021 03:45 Antwoord

Over dit artikel.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.