Restaurant de rustende jager biezenmortel

Geplaatst op: 05.09.2020

Alle restaurants in Biezenmortel weergeven. Bedank adenerna.

Geweldige locatie, maar helaas kunnen ze de verwachtingen niet waar maken. Hoewel, bij een kogelbiefstuk had men wel mogen vragen of die rauw, medium of well done zou moeten zijn en niet aannemen dat des te rauwer des te beter. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. De wandelroute start bij het starbord van wandelnetwerk Tilburg en wandelknooppunt 84 op de hoek van de Bosschebaan en het verharde fietspad langs Restaurant de Rustende Jager. Prima uitvalsbasis voor route naar Herberg de Drie Linden.

Binnen gezellige ruimtes, soort van serre, heel mooi! Bedankt voor je hulp!

Datum van bezoek: april Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Ook voor de hond staan er diverse drinkbakken op het terras. Wij werden- ondanks de drukte- bij onze bestellingen opvallend snel en vriendelijk bediend Dit lokale broodgebak smaakte ook prima. Waarderingen en beoordelingen 3,0  65 beoordelingen.

Nummering wandelroute startplaats Biezenmortel De Rustende Jager: 84 — 85 — 94 — 95 — 87 — 88 — 09 — 11 — 14 — 12 — 60 — 13 — 60 — 10 - 08 — 86 — 18 — 84 — 85 — 82 — 83 — 32 — 33 - 34 — 80 — 81 — 82 — 85 — 84 lengte 16,2 kilometer.

Stax&Toine

Was een klassieke appelbol, maar dan zonder suiker en kaneel. Nummering wandelroute startplaats Biezenmortel De Rustende Jager: 84 — 85 — 82 — 83 — 32 — 33 — 34 — 80 — 81 — 82 — 85 — 84 lengte 4,6 kilometer Beoordeeld op 17 november Uitstekende en snelle bediening. In de wandelroutes en zijn na wandelknooppunt 8 honden verboden. Bedank Edwintrippejajee. Vervolgens loopt U weer naar Restaurant de Rustende Jager.

Stel maradonno een vraag over De Rustende Jager.

  • Als we in de buurt zijn gaan we beslist nog een keer langs.
  • Weinig mis met maaltijden en bediening.

Tot vlak na wandelknooppunt 88 loopt U over de Hooge Heide een gevarieerd terrein van bos en stuifduinen. Kaart bijwerken ….

Beoordeeld op 29 september Mooie plek vlak bij fraai wandelgebied. Hoewel, medium of well done zou moeten zijn en niet aannemen dat des te rauwer des te beter, restaurant de rustende jager biezenmortel. Vanaf wandelknooppunt 8 is er een omleiding voor wandelaars met honden. Deel je ervaringen.

Beoordelingen

Veel stoelen en tafels, niet handig met al die wandelaars en fietsers. Gemiddeld Wandelroute vanuit Biezenmortel van ongeveer 16 kilometer.

Datum van bezoek: december Waarderingen en beoordelingen 3,0  65 beoordelingen. Bedank maradonno. Hans B. Alle restaurants in Biezenmortel 2. Beoordelingen De Rustende Jager, Biezenmortel.

Waarderingen en beoordelingen

Patrick P. Vriendelijke bediening. Allemaal aan de koffie met gebak. Zeker een aanrader!!! Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

  • Deze vermelding verbeteren.
  • De wandelroute start bij het starbord van wandelnetwerk Tilburg en wandelknooppunt 84 op de hoek van de Bosschebaan en het verharde fietspad langs Restaurant de Rustende Jager.
  • Beoordelingen filteren.
  • Het ligt dichtbij de Loonse en Drunense duinen.

Uitstekend 5. De cappuccino was slap. Beoordeeld op 29 september Mooie plek vlak bij fraai wandelgebied. De beste hotels in de buurt Alles weergeven? Hier komen ook veel fietsers, hardlopersen de paardrijde! De jager werkt op zondag en rust doordeweek. Patrick P. Leuke bediening.

Corona informatie

Weinig mis met maaltijden en bediening. De zandpaden over de Loonse en Drunense Duinen vereisen hoge wandelschoenen en een goede wandelconditie. De erwtensoep en de kroketten met bruin brood hebben wij ons na een mooie en stevige wandeling goed laten smaken. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Datum van bezoek: augustus Ook voor de hond staan er diverse drinkbakken op het terras. Hele vriendelijke en snelle bediening en heerlijke koffie met heerlijk gebak.


Facebook
Twitter
Comments
Amadou 12.09.2020 21:51 Antwoord

Patrick P.

Robert 06.09.2020 23:21 Antwoord

Hoewel, bij een kogelbiefstuk had men wel mogen vragen of die rauw, medium of well done zou moeten zijn en niet aannemen dat des te rauwer des te beter. En buiten het seizoen zijn de serre en het terras te groot om gezellig te zijn.

Melissa 10.09.2020 19:58 Antwoord

Ten slotte loopt U weer terug naar het startpunt van de wandelroute bij Restaurant de Rustende Jager. Horeca bij start en finish en na ongeveer 8 kilometer.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.