Parkeren bij bijlmer arena

Geplaatst op: 17.10.2020

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden.

Zijn er geen evenementen dan doet de parkeergarage dienst als een gewone parkeerplek. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar. Geweldige trainingsfaciliteit en zeer responsief personeel.

Daarnaast is er in alle zalen hoogwaardige verlichting die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid daglicht. Download Locatie Booklet. Parkeren kan in de garages direct boven en onder de woonmall.

Parkeren bij bijlmer arena naar het centrum te rijden kun je je ov-chipkaart gebruiken of kun je een GVB kaart kopen. Parkmobile app is required. Impressies van de locatie. Het bevindt zich in de ArenaPoort, tegenover het ArenA stadion.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Goedkoop parkeren bij de Amsterdam Arena Boulevard?

Uitrijden kan 24 uur per dag. Geweldig dat je realtime via website kunt zien hoeveel plekken er nog zijn, en super geregeld wat betreft toegang via de Park U kunt ook met uw eigen OV-chipkaart verder reizen voordeliger als u alleen reist.
  • Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten Trainingslocatie BCN Amsterdam beschikt over 34 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes, ruime coffee lounges en een eigen restaurant voor lunch en diner.
  • Tijdens evenementen gelden andere tarieven. Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Zoek je locatie op

Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via - , reserveringen bcn. Tijdens evenementen kun je ook online een parkeerplaats reserveren. Tijdens evenementen geldt het evenemententarief in alle garages en parkeerterreinen in de buurt van de Arena. Q-Park is gespecialiseerd in het aanbieden van parkeerplaatsen en opereert internationaal.

Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies. Het parkeertarief voor de garages rondom de Amsterdam Arena is 1 euro per 25 minuten.

Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert! Dit is vooral handig als er een grote voetbalwedstrijd wordt gehouden of een groot evenement. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden. Klik hier voor meer info over de locatie van easyHotel Amsterdam Arena Boulevard en de omliggende attracties, parkeren bij bijlmer arena.

Volg de borden P4 of P5. Alles was tot in parkeren bij bijlmer arena puntjes geregeld, modern en stijlvol ingerichte rui. Maar je kunt wel gebruik maken van parkeerlocaties in de omgeving.

Tijdens evenementen en voetbalwedstrijden is het geopend en kunnen bezoekers hun auto daar parkeren. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar. Sander Stomp - ParkBee Botersloot. Omdat de arena zo groot is en veel bezoekers kan ontvangen is het natuurlijk handig als je je auto ergens kwijt kunt.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, direct aan de A2. Bel: 73 Parkeren bij bijlmer arena parkeergarage is 24 uur gedurende 7 dagen geopend. De parkeergarage ligt in stadsdeel Zuidoost, voert u dan de Borchlandweg in Duivendrecht of Holterbergweg in Amsterdam kruising Borchlandweg in.

Vanuit hier open je de slagboom. Je ontvangt een SMS en een e-mail naar je toegangspagina.

Openbaar vervoer van P+R Arena naar Amsterdam Centrum

Geweldige trainingsfaciliteit en zeer responsief personeel. Parkeren bij Arena Park. Nu aanvragen.

  • Parkeren Woonmall Villa ArenA heeft 2.
  • Emailadres of wachtwoord wordt niet herkend.
  • Mooie leslokalen met alles erop en eraan.
  • Staat jouw stad niet in de lijst?

Vanuit hier navigeer je gemakkelijk naar de parkeerlocatie? Worden er geen evenementen in de Arena gehouden, dan geven borden langs de toevoerwegen aan dat de Transferium beschikbaar is. Stay With Us. Parkmobile app is required. Download de Parkmobile app direct, parkeren bij bijlmer arena. Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app.

Uitrijden kan 24 uur per dag!

Kom je ook? 5 - Sterke Verhalen

Agnes de Vries - ParkBee Overtoom. Gebouw Azië ligt achter aan de toegangsweg. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website and save your preferences to ensure your stay meets your needs. Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd.

Shuttle parking Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Woonmall Villa ArenA heeft 2. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.


Facebook
Twitter
Comments
Hadia 24.10.2020 22:17 Antwoord

Parkeren Amsterdam Arena Wij hebben de beste parkeerplekken rondom Amsterdam Arena voor jou opgezocht. Je kunt een ander tijdstip of andere locatie selecteren.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.