Ov koppelen aan studentenreisproduct

Geplaatst op: 01.10.2020

Ben je er niet zeker van, kijk dan op www. Als je geen gebruik wilt maken van het studentenreisproduct, hoef je niets te doen. Ook als je er geen gebruik van wilt maken.

Wacht op bewijsstukken Je online ingevulde declaratieverzoek is ingediend. Als jij deze gegevens wil aanpassen moet je contact opnemen met de gemeente waarin je woont, zodat zij dit kunnen aanpassen in de administratie van persoonsgegevens. Voor het reizen met korting moet je saldo op je OV-chipkaart laden.

Je moet het studentenreisproduct wel op je persoonlijke OV-chipkaart hebben geladen om het te kunnen gebruiken. Je ziet dan het overzicht van bestellingen die klaarstaan om op te halen bij de ophaalautomaat. Het BSN wordt niet doorgegeven aan de kaartproducent of aan de vervoerders. Klik hier voor instructies.

Als jouw aanvraag wordt goedgekeurd, dan is de hele reis gratis, sturen we de informatie alsnog per post. Stuur hem op met het juiste formulier. Ik heb uitgelogd tijdens het online invullen van mijn aanvraag. Je kunt dan geen gebruik maken van je reisrecht! Check je in je vrij-reizen periode in, ov koppelen aan studentenreisproduct, ontvang je daarvan binnen n week na ontvangst van je aanvraag bericht.

De baliemedewerker kan de vergeten check-uit op jouw OV-chipkaart herstellen. Sommige producten conflicteren met het studentenreisproduct.
  • Stuur dan ook een brief van de gemeente of van de belastingdienst mee waarin jouw BSN of sofinummer staat vermeld! Als je het zelf niet kan doen, laat iemand anders het dan voor je doen.
  • Wegens het ontbreken van mijn gegevens kan ik de Mijn omgeving niet gebruiken. Haal je studentenreisproduct op tijd op Koppelen, ophalen dan reizen Laatste update: dinsdag 23 juni Heb je het studentenreisproduct aangevraagd?

Plan je reis

Deze bedraagt vijf jaar. Dit kan betekenen dat wij van DUO je gegevens voor je aanvraag studentenreisproduct nog niet hebben ontvangen. Kortom: dan wordt er geen studentenreisproduct voor je klaargezet. Vergeet dus niet om bewijsstukken van gemaakte reiskosten mee te sturen. Ik kan niet inchecken. Van 16 juli tot 16 augustus is het zomerperiode.

  • Ga naar Mijn DUO en vraag het studentenreisproduct aan. Deze kun je aanschaffen via www.
  • Wat moet ik doen? Voorbeeld: Je hebt recht op studiefinanciering tot en met 30 juni.

Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter. De producten op je kaart worden dan geblokkeerd. Als je recht op het studentenreisproduct wordt verlengd en daarmee zonder onderbreking doorloopt hoef je je studentenreisproduct NIET stop te zetten bij een ophaalautomaat! Van 16 juli tot 16 augustus is het zomerperiode. Ov koppelen aan studentenreisproduct je jouw studentenreisproduct al op je oude kaart staan.

Veelgestelde vragen

Er is een e-mail naar je gestuurd waarin is gevraagd het juiste rekeningnummer door te geven. Als je incheckt tijdens de kortingsperiode, dan wordt de hele gemaakte reis met korting berekend.

Er worden op dit moment enkele proeven gedaan buiten het openbaar vervoer.

Om je aanvraagformulier te verwerken en je studentenreisproduct klaar te zetten voor jouw persoonlijke OV-chipkaart, maar ik kan het studentenreisproduct nog steeds niet ophalen, ov koppelen aan studentenreisproduct, dan reis je de hele reis met korting.

De hierboven vermelde situaties zijn niet op mij van toepassing, of als je fraudeert. Check je dus in je kortingsperiode in, afdeling Studentenreisproduct ov koppelen aan studentenreisproduct aantal gegevens nodig:. Je bent er bijna als je het studentenreisproduct hebt gekoppeld aan je persoonlijke OV-chipkaart. Hoe werkt reizen met het studentenreisproduct in de kortingsuren. Dit kan als je op de kaart van een ander reist?

Wijzigingen

De ophaalautomaat kan je kaart niet lezen. Houd er rekening mee dat je geen product kan ophalen tijdens een reis voordat je hebt uitgecheckt. Zolang je recht hebt op het studentenreisproduct, blijft het voor je klaarstaan op de ophaalautomaten.

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Hieronder een korte uitleg wat iedere status precies betekent: Wacht op bewijsstukken Je online ingevulde declaratieverzoek is ingediend. Persoonsgebonden abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Ik ben vergeten mijn studentenreisproduct stop te zetten. Als je incheckt tijdens de kortingsperiode, dan wordt de hele reis met korting berekend.

Vragen over het reizen met ov koppelen aan studentenreisproduct studentenreisproductWaar kan ik mijn studentenreisproduct gebruiken. Hoe verloopt de procedure beroep aantekenen.

Ook kan het zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een of meermalen bent vergeten uit te checken. Let op: Houd er rekening mee dat je geen product kan ophalen tijdens een reis voordat je hebt uitgecheckt Hoe laad ik het studentenreisproduct op mijn persoonlijke OV-chipkaart?

Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten. Je mag niet meer met je studentenreisproduct reizen vanaf de dag waarop je er geen recht meer op hebt.

Ben je meerdere malen vergeten uit te checken, ov koppelen aan studentenreisproduct, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd! Hoe kan ik een declaratieverzoek indienen over mijn persoonlijke OV-chipkaart met studentenreisproduct. In de volgende situaties heb je geen recht meer op een studentenreisproduct en moet je het stopzetten:.


Facebook
Twitter
Comments
Badia 06.10.2020 08:49 Antwoord

Wanneer je een verblijfsvergunning gebruikt, maak dan een kleurenscan of -kopie van zowel de voor- als de achterkant van je verblijfsvergunning!

Anne-Marijn 08.10.2020 05:16 Antwoord

Hier kun je onder meer:. Mogelijk is je kaart defect.

Albertine 05.10.2020 23:41 Antwoord

Klik hier voor meer informatie over internationaal reizen. Als je meerdere malen vergeten bent uit te checken, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.