Npo start werkt niet op samsung tv

Geplaatst op: 23.12.2020

Grtz, Iris. Hallo, ChromeCast werkt prima met de verschillende apps en tot voor kort ook met Google Photos, maar nu is het ChromeCast icoontje niet meer zichtbaar in die app op mijn Android telefoon op iPad wel nog steeds.

Ben jij al lid? Ik zie daar nergens een installatie-knop. Wie kan mij helpen?????? Maar heeft ook geen nut. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw hulp! Hier het zelfde probleem.

Zonder dat ik nog iets anders heb gewijzigd of uitgeprobeerd.

Heb net in instellingen bij Netflix op de button opnieuw instellen gedrukt. Het is puur toeval dat je dit issue tegelijk npo start werkt niet op samsung tv de upgrade van de software van je ontvanger krijgt. Ben er al weken mee bezig. Beste, Ik heb al een tijdje chromecast 1. Nu ik met mijn 4g hotspot de Chromecast niet meer kan gebruiken per juni Via laprop op google foto online doet hij het wel. Next click exit.

Als dit zo blijft gaat die Chromecast eruit, zeggen we Netflix op en raden we iedereen die we spreken aan om géén Chromecast te kopen…. Ook moet je in dit stadium, je paswoord van je wifinetwerk invoeren.
  • Ik vraag me af of ik dan ook niet mijn betaalde apps kwijt ben.
  • Fenerium07 First Poster. Nu werkt het niet meer, krijg geen icoon bij Horizon go.

Praat mee!

Opnieuw installeren helpt niet. Wel kan ik mezelf een herinnering sturen maar ook daar heb ik niets aan. Powered by inSided. Verstuur Terug naar overzicht. Konings  dat is inderdaad vervelend!

  • Nu wil ik hem gebruiken met de ipad en blijkt in chrome het casticoontje te zijn verdwenen.
  • Ben jij al lid?

Heb de chromecast al een reset gegeven en de app opnieuw geinstalleerd maar het helpt allemaal niet!

Op mijn mobiel werkt het wel in de google foto app. Groeten, HHarry Ik heb mijn telefoon moeten resetten en nu herkent de iPhone mijn chromecast op tv niet meer. Hallo, npo start werkt niet op samsung tv, echter is wr niks terug te vinden alle apparaten zitten op deElfde wifi kanaal!

Maak hier je gratis

Ik zie daar nergens een installatie-knop. Kan dit überhaupt wel? Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Hopelijk helpt dit. Hallo ik had een vraag Mij schoon moeder heb zo chromecast gehaald We hebben alles aan gesloten de chromecast gaat laden,dat voltooid hij niet. Beiden zitten binnen hetzelfde netwerk. En wanneer is de oplossing klaar. Horizon go naar TV wil casten lukt dat voor een aantal seconden? Als uw toestel Chromecast detecteert in het notificatiecentrum, dan kunt u ook het scherm van uw telefoon casten.

Meld je aan

Regelmatig verdwijnt tijdens het kijken van netflix het icoon van chromecast en kan dan niets anders meer dan de film afkijken,. Ter aanvulling ik heb een Samsung Galaxy Trend Plus met android 4. Kan iemand mij helpen deze weer terug te krijgen?

  • In antwoord op HG
  • Ik heb al op internet gezocht maar kan hierover niet vinden.
  • Na maanden prima te werken, vertoond Chromecast de laatste weken problemen.
  • Maar op de raarste momenten is het icoontje dan weer verdwenen.

Laat even npo start werkt niet op samsung tv of het lukt en hoe t gaat met t updaten. Ik heb d it geprobeerd op 2 televisies Samsung en Phillips Kunt u mij op weg helpen. Begrijp niet helemaal wat je van KPN verwacht, Heb je een Android toestel. Nog geen reactie gekregen. Ik overweeg een downgrade van de KPN software, puur om vast te stellen of dit het verschil maakt. Beste antwoord door Dromen over mijn overleden vader Oving 30 junide fabrikant van je TV heeft een software update uitgevoerd waardoor een app op de tv het niet meer doet.

Het icoon verdwijnt zomaar van je smartphone. Weet niet hoe aan te melden hier.

Account Options

Hoi, Hier het zelfde probleem. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Situatie ongewijzigd. Ik overweeg een downgrade van de KPN software, puur om vast te stellen of dit het verschil maakt.

De apps instellingen in het TV menu staat op "Automatisch Update". Hij is van Een veelgehoord probleem is dat dit Chromecast icoon niet verschijnt. Ik ben momenteel in staat om de chromecast op de grond te smijten.


Facebook
Twitter
Comments
Norman 27.12.2020 01:07 Antwoord

Dus dan denk ik dat het probleem eerder aan chrome ligt dan aan mijn laptop of de chromecast. Gr, Jesse.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.