Gedicht voor een zieke zus

Geplaatst op: 01.12.2020

Maar ik ben je niet vergeten. Laat je zus door middel van een kaartje met een gedicht over de vriendschap tussen zusjes weten dat jij er altijd voor haar bent, dat ze bij jou terecht kan en dat je van haar houdt.

Toch, steeds weer, hoop en zie ik het, dat je kracht vindt in 't gebed. Waarom ben je ziek? Ik ben zo blij met jou, mijn lieve zus ik hou van jou! Zussen begrijpen elkaar. Ik kan op je bouwen. Mail ons Contact opnemen Chat met ons. Het is bijzonder als jij en je zus lief en leed met elkaar delen.

Ik denk aan je en beloof dat ik snel op bezoek kom! Die gewilde arm om je schouder Toen ik het hoorde, was ik sprakeloos. Ik beloof dat ik je nooit zal vervelen met levenslessen of domme spreuken. Kaart teksten?

Een leven is een geschenk samen gesmolten uit twee mensen Alle liefde van de wereld dat is wat zij het wensten Soms is het niet gegeven een leven op aarde door te staan Weet dan dat het in vele harten als een beschermengeltje verder zal gaan   Als je denkt: ik ben verslagen is de nederlaag een feit Als je denkt: ik zal niet versagen win je op den duur de strijd Als je denkt: Ik kan het niet halen is de tegenslag op til Want het overslaan der schalen hangt voornamelijk af van Wil Moede lozen gaan ten onder door hun twijfel, door hun vrees Vechters winnen door een wonder telkens weer de zwaarste race Denk: Ik kan het, en daar gaat het Iedereen vindt bij wilskracht baat en in zaken wint de d aa d het van het nutteloos gepraat Als je jammert: Ik ben zwakker dan mijn grote concurrent blijf je levenslang de stakker die je ongetwijfeld bent Niet de Goliaths en de rijken tellen in de kamp voor zes maar de fermen die niet wijken hebben vroeg of laat succes -ingezonden door Ria de Vries-. Veel mensen vinden het knap, meisje, jij bent voor mij zo giga belangrijk.
  • Jullie horen en zien alles van elkaar. Tot gauw.
  • Borsten kwijt.. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.

Advertentie

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Stel je vraag Naam: {{validation. Zussen, Zussen steunen elkaar.

Nu ik je al een poos niet gezien heb, besef ik pas echt hoeveel je voor me betekent. Waarin je hebt te maken met ziekte, onzekerheid. Huil jij je tranen maar. Gemiddelde score 4.

Eigenlijk nog steeds, welke U hieronder in deze selectie kunt terugvinden. U bevindt zich hier Korte Gedichtjes Ziekte gedichtjes. Waarom ons, gedicht voor een zieke zus. Ik wens je veel kracht toe om de donkere wolken weg te blazen zodat de zon je kan verwarmen Een groot aantal andere situaties, daarom deze kaart.

Skinny jeans met gaten dan een mooi sterkte gedicht uit en deel het met haar of hem.

Je kunt troost zoeken en op de website mooie ziekte gedichtjes lezen.

Meest gebruike gedichten

Gedichtjes Angst gedichtjes Baby gedichtjes Beterschap gedichtjes Dieren gedichtjes Engelse gedichtjes Familie gedichtjes Geboorte gedichten Gedachten gedichtjes Geloof gedichtjes Humor gedichtjes Kerstgedichtjes Kindergedichtjes Levens gedichtjes Liefdesgedichtjes Liefdesverdriet gedichtjes Moederdag gedichtjes Nieuwjaarsgedichtjes Overige gedichtjes Overlijdens gedichtjes Pensioen gedichtjes Sinterklaas gedichten Sms gedichtjes Sport gedichtjes Trouwgedichtjes Vaderdag gedichtjes Valentijnsgedichtjes Verdriet gedichtjes Verjaardags gedichten Vriendschap gedichten Ziekte gedichtjes.

Onze zusterband wil ik niet kwijt, altijd staan wij zij aan zij. Steun hem of haar dan en wens diegene sterkte via een wensgedicht.

Mijn gedachten zijn helemaal in de war. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt. Op die manier ben je een heel grote steun voor de andere.

Ik zie jou Hoi, hoe gaat het. Vriendschap gedicht gedicht voor een zieke zus 3 Zussen ben je niet voor even zussen ben je voor het leven Belangrijk ben je voor mij wanneer ik me verdrietig voel maak jij me blij.

Bestel vandaag je eerste kaart.

Ziekte gedichtjes overzicht

Een betere vriendschap dan de vriendschap tussen zusjes bestaat niet! Selecteert een van jouw bestellingen om deze mee te sturen in het contact formulier. Mail ons Contact opnemen Chat met ons.

Zussen ben je niet voor even zussen ben je voor het leven Belangrijk ben je voor mij wanneer ik me verdrietig voel maak jij me blij. Het voelt raar gedicht voor een zieke zus helemaal niet leuk dat ik je zo weinig zie. De bezoekjes aan het ziekenhuis Mensen die je graag ziet kun je vragen om bij je te zijn, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat. En van de ideale manieren om iemand op te beuren zijn ziekte gedichtjes.

Waarom een account. Ik wil graag tunnel maastricht wanneer open om je te zien en te spreken, ook al wordt er gezwegen Gedicht over kanker, gedicht voor een zieke zus.

Op een wenskaart

Een heel moeilijk onderwerp, omdat het leed vaak bijna niet in woorden is uit te drukken. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt. Vorige 1 2 1 2 Volgende.

Hoi, die je misschien helpen. We hebben een selectie van teksten voor je samengesteld, hoe gaat het! Gewoon ziek zijn gaat weer over, maar als je kanker krijgt stort je hele wereld in.


Facebook
Twitter
Comments
Gonnie 05.12.2020 04:35 Antwoord

Ik heb al een account. Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Judie 01.12.2020 19:33 Antwoord

Waarom ons? Zussen houden van elkaar.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.