Parkeergarage wolvenhoek 5211 hh shertogenbosch

Geplaatst op: 20.12.2020

Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Parkeergarage Wolvenhoek mag dan wel een van de smalste parkeergarages van de binnenstad zijn.

Het museum toont uiteenlopende tentoonstellingen van inter nationale allure.

Heb jij een elektrische auto? De veiligheidsregels:. En het kijkt verder, voorbij de ontwerpen. Design Museum Design Museum. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dit verwachten wij ook van jou.

Mijn planning. Er is plaats voor fietsen en 50 bromfietsen of scooters. Voorzieningen Openbaar toilet:  gratis Gehandicapten toilet:  gratis Buggy's:  bij het stallen van je fiets kun je gratis een buggy lenen. Wij zijn open. Beleef de Sint-Jan tijdens de rondleidingen in de kathedraal, de toren en het  Sint-Jansmuseum.

Beheer op afstand bereikbaar via intercom op kassa en in-uitrit. Parkeergarage Wolvenhoek mag dan wel een van de smalste parkeergarages van de binnenstad zijn. Deze laadpalen vind je op parkeerdek

Wij werken enkel samen met partijen die de richtlijnen betreffende het coronavirus ook volgen om zo de veiligheid te waarborgen. Elektrische auto opladen in Den Bosch Heb jij een elektrische auto? Hieronder vind je enkele parkeergelegenheden in de omgeving van het centrum. Op het dak van de garage is wel een mooie groene daktuin met uniek uitzicht op de Sint Jan. De meest voordelige optie om te parkeren is bij het transferium.

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dit verwachten wij ook van jou. Voorzieningen Openbaar toilet:  gratis Gehandicapten toilet:  gratis Buggy's:  bij het stallen van je fiets kun je gratis een buggy lenen.
  • We vonden alleen de horeca minder, met name omdat we met de groep niet bij elkaar konden zitten ruimteprobleem. Er zijn op locatie speciale looproutes en wachtvakken.

Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan? De veiligheidsregels:  Wanneer n van de deelnemers klachten heeft zoals verkoudheid of koorts, blijf dan thuis. Eindhoven - Adventure Camper. Zo beoordelen klanten ons. Klik  hier  voor meer parkeermogelijkheden in Den Bosch.

Adres Parkeergarage wolvenhoek

We vonden alleen de horeca minder, met name omdat we met de groep niet bij elkaar konden zitten ruimteprobleem. Wij zijn geopend! Er zijn op locatie speciale looproutes en wachtvakken. Ons personeel draagt handschoenen en mondkapjes.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Parkeergarage wolvenhoek 5211 hh shertogenbosch vonden alleen de horeca minder, met name omdat we met de groep niet bij elkaar konden zitten ruimteprobleem. Wij zijn open. De vaste collectie bevat spraakmakende werken van Brabantse meesters, Vincent van Gogh en Jan Sluijters. Elektrische auto opladen in Den Bosch Heb jij een elektrische auto.

Wie mogen we bedanken?

De vaste collectie bevat spraakmakende werken van Brabantse meesters, de leden van de familie Bruegel, Vincent van Gogh en Jan Sluijters. Eindhoven - Adventure Camper. De sfeer was goed en het personeel was goed gehumeurd en gaf goed uitleg. Desinfecterende handspray wordt door ons aangeboden.

Instructies vinden plaats in een voldoende grote ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren bij voorkeur buiten.

Parkeergarage Wolvenhoek, parkeergarage wolvenhoek 5211 hh shertogenbosch, in het centrum van Den Bosch, recht tegenover het Stadskantoor! Met bovenstaande veiligheidsregels zorgen wij ervoor dat je je veilig voelt bij ons, dit verwachten wij ook van jou. Klik  hier  voor meer parkeermogelijkheden bart smit eindhoven winkelcentrum woensel Den Bosch.

Parkeergarage Wolvenhoek ligt in het centrum van Den Bosch, en we er samen met jou een fantastisch uitje van kunnen maken. Deze garage is ook midden in het centrum en beschikt over 6 laadpalen. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand. Heb jij een elektrische auto.

Er is plaats voor fietsen en 50 bromfietsen of scooters.

In de buurt

Het was een toffe ervaring, zeker een aanrader voor de fanatieke escape room liefhebbers onder ons en voor vrienden uitjes. Instructies vinden plaats in een voldoende grote ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren bij voorkeur buiten. Sint-Jan Sint-Jan. Samen met jou maken we je uitje tot een succes en kunnen we werken volgens de nieuwe regels.

Gebruik het toilet zoveel mogelijk thuis, om toiletbezoek op onze locatie te beperken. Bedrijfsuitje Vrijgezellenuitje Familie-uitje Vriendenuitje Teamuitje. Hieronder vind je enkele parkeergelegenheden in de omgeving van het centrum.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.