Leuke raadsels met antwoorden

Geplaatst op: 19.02.2021

Daarnaast krijgen wij inzicht hoe je deze website gebruikt en deze inzichten verwerken we in verbeteringen in onze website. Waarom heeft een blondje maar 15 minuten pauze?

Antwoord Dan kan hij het raampje opendoen als hij het warm heeft! Hoe verdubbel je de waarde van je Lada? Raadsels voor kinderen Je hebt quizvragen als favoriet. Antwoord De oven nog wat hoger zetten! Wat voor kinderen krijg je met een groen condoom?

Antwoord Ze doet haar laptop in de brievenbus, leuke raadsels met antwoorden. Veel raadsels zijn vaak te moeilijk voor kinderen om op media markt autoradio sony lossen. Van Cara Wat is het toppunt van nieuwsgierigheid. Van: Jayden Wat gebeurt er als je een diamant in het water gooit.

Eentje is van riet, eentje is van hooi en de derde is gemaakt van Noodles. Ken jij ze al.

Van: Maud Wat is het toppunt van nieuwsgierigheid? Grappige, geinige raadsels met oplossingen en door hun eenvoud vaak makkelijk te onthouden!
  • Antwoord Een pinguïn die van een berg rolt! Logische raadsels Logische raadsels zijn over het algemeen raadseltjes welke op te lossen zijn door rationeel en systematisch na te denken.
  • Wat is wit en kapot? Antwoord Paulus de Bosbouter Waarom drinken muizen geen alcohol?

Leuke en moeilijke raadsels

Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Antwoord Zorry! De leukste grappige raadsels van het internet verzameld. Waarom heet een wc-bril een wc-bril? Het is groen en het drijft?

  • Antwoord Als ze nat zijn piepen ze niet… Wat is het verschil tussen een Duitser en een homo? Hou er rekening mee dat de social media partijen de informatie die zij via deze cookies verzamelen bijvoorbeeld je surfgedrag ook kunnen gebruiken om een profiel van je op te bouwen en je gerichte inhoud of advertenties te tonen.
  • Antwoord Een turkentrekker!

Antwoord Een tomhaat. Voor als er iemand is die niets hoeft te drinken. Fun Games, leuke raadsels met antwoorden. Waarom lopen Belgen op maandag naast hun fiets! Antwoord De 2e, want de leeuwen zullen inmiddels dood zijn… Wat is het toppunt van geduld.

Leuke raadsels

Van: Floris Wat is het toppunt van zelfvertrouwen? Diy Games. Raadsels met een wiskundig thema hebben eigenlijk altijd wel een educatieve grondslag.

Dit doet een beroep op het sociale vermogen om leuke raadsels met antwoorden te bewerkstelligen, evenals het openstaan voor de inbreng van de teamgenoten, dat meestal in verhalende vorm omschreven wordt. Hoe heet het geile zusje van Roodkapje. Zo is een raadsel in de basis een moeilijk op te lossen probleem. Learning Letters. Wat is het toppunt van hardheid.

Grappige raadsels!

Wat is 20 meter lang en stinkt naar plas? Antwoord Eenzaam Van: Gerard Wat heeft tenen en vingers? Math Equations. Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een ruitenwisser?

Verkleinwoorden: gemengd [2]. Antwoord Een paddenstoel. Communication Skills. Hoeveel blijven er over. Fun Learning. The Hague. Business Inspiration.

Grappige raadsels met oplossingen

Desk Calendars. Hoe heet een elektrische Lada? Zo is een raadsel in de basis een moeilijk op te lossen probleem, dat meestal in verhalende vorm omschreven wordt. Op deze pagina vindt je dan ook een enorme collectie aan raadsels in diverse categorieën, uiteraard allemaal met bijbehorend antwoord.

Wat is een doodgraver op vakantie. Antwoord Schoon. Dan kan hij het raampje opendoen als hij het warm heeft.


Facebook
Twitter
Comments
Cerise 25.02.2021 20:34 Antwoord

Free Calendars.

Querine 24.02.2021 19:23 Antwoord

Hoeveel blijven er over? Antwoord Een drol met heimwee!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.