Gratis breipatroon kindertrui maat 152

Geplaatst op: 02.03.2021

Deze sjaal brei je met naald nr. Je kant 2 steken af enz. I agree.

In het groot of in het klein. Gebreide sjaal in patentsteek. Gratis breipatronen Grote collectie gratis breipatronen HobbyGigant www. Author vannaweb Posted on December 7, Categories Gratis breipatronen Tags Breipatronen, breipatronen voor mannen, breipatroon baby mutsjes, breipatroon baby slofjes, breipatroon heren muts, breipatroon sjaal Breien voor de Kerst.

Donkerblauw Vintage vest voor stoere meiden Dit vest is gemaakt voor stoere meiden die ook van zacht houden. Je breit de trui zonder moeite in rechte tricotsteek met een strook in ribbelsteek.

Vintage vest voor stoere meiden Dit vest is gemaakt voor stoere meiden die ook van zacht houden. Lengte: 24 28 32 36 cm. Het breipatroon van het bekende rode mutsje van Harry Slinger, gratis breipatroon kindertrui maat 152, vind je hier op de site Mokums.

Zo draag je comfortabel bij aan een groenere wereld. Herenvest in fantasiest.

  • The latest Tweets from Knotje.
  • Robuust wintervest. Ben je aangekomen bij het punt waar het armsgat gaat komen, dan start je ook met de V-hals die in het vest komt.

Model pakketten

Brei over elk deel van 21 st nog 4 cm in boordpatroon 2. De nieuwe trend is dus breed en kort. Maar als je van plan bent deze muts te breien, dan raad ik je aan dit garen van…. Deze leuke vrolijke sjaal is een ontwerp van Marianne Dekkers.

Garen: 3 3 3 4 bollen kl.

Breipatroon Vest Gebreid herenvest met kabelpatroon. Kant de middelste 28 st af voor de hals? De maten zijn in de patroonbeschrijving Nadere informatie. In de blog: Sjaal breien, vind je alle drie de breipatronen van bovenstaande afbeelding. Herhaal dit bij de andere schouder.

Verfijn op

Bergère de France, fabrikant van wol en garens, brei-en haakpatronen. Kant nu aan weerskanten 5 st af voor de armsgaten.

Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag.

Les 4 - Vloerkleed Blz. Omdat ze lekker Nadere informatie. Haak dit pand nog een keer. U kunt natuurlijk de kleur kiezen die u zelf het mooist vindt.

Deze patronen mogen worden verspreid, maar hou het gratis!.

Kindertrui breien met strepen

Bekijk meer ideeën over Sjaal, Breipatronen en Patronen. Als u dat graag wenst te leren, begin dan met het eenvoudigste, nl het grondpatroon. Zalm roze kleurige sjaal van katoen, glanskatoen, met vele nupps en een prachtig ingewikkeld breipatroon erin. Gespecialiseerd in creatieve vrijetijdsbesteding. Looplengte van het garen: mtr.

  • Voor dames 24 steken, Voor mannen 28 steken.
  • Pagina 1 van circa
  • Nadere informatie.
  • Dus ook alleen maar in de achterste lus.

To make this website work, inclusief foto's en een YouTube filmpje. De snuit wordt als laatste met naturel in toeren gearbeitet. Online bij hobbygigant. Borstwijdte: 49 52 55 58 cm. Breipatroon helemaal uitgeschreven zonder afkortingen, zorg dat je voldoende breigaren hebt en reken eventueel nog alles na. Afwerking: Leg de delen op maat onder een vochtige doek en laat gratis breipatroon kindertrui maat 152 drogen. Model Sjaaltje, wantjes en sokjes Model Sjaaltje, we log user data and share it with processors?

Neem alles goed door.

Filter uw resultaten

Het boordsteek- en het kabelpatroon verlenen het paar een ongedwongen en knusse stijl. Hiervoor gebruik je speciale wol wat gebreid. Speciaal voor jongens en meisjes die van dieren houden. Ideaal voor koude Nadere informatie.

Brei in de eerste grijze toer de 5e en 6e steek samen zodat het voorpand in het juiste model blijft. Les 1 - Introductie Blz. Hier vindt u meer dan Zodra dit gedaan is kun je beginnen met steken opnemen voor de rand waarin de knoopsgaten verwerkt worden.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.