Dyson v6 manual troubleshooting

Geplaatst op: 23.02.2021

Ononderbroken blauw lampje. Misschien heb je een vervangend onderdeel nodig. Cycloon Onderdeelnr.

We kunnen dit controleren aan de hand van de lampjes op de machine. Home Ondersteuning Online hulp en ondersteuning Problemen oplossen. Stroom- of elektrisch probleem. Met de vloerzuigmond verwijderd van de machine, zet hem ondersteboven zodat de onderkant van de vloerzuigmond naar u gericht is. De machine heeft drie powermodi voor verschillende taken.

Zorg ervoor dat er geen stof of vuil is opgebouwd in de smalle kier tussen waar de borstel zit en de nek van de vloerzuigmond. Vochtige of schimmelige geur nog steeds aanwezig. Meer hulp nodig, dyson v6 manual troubleshooting.

Houd de selectieknop 5 tot 10 seconden ingedrukt om de taallijst weer te geven. Sluit de onderkant van het reservoir zodat deze veilig op zijn plaats klikt. Volg de instructies in de installatiefolder.

Dyson V11 Absolute Pro snoerloze stofzuiger Laten we jouw apparaat weer in orde maken.
  • Machine loopt zonder dat knop is ingedrukt.
  • Het lijkt er op dat Dockingstation niet werkt.

Zet weer in elkaar en test de machine. Problemen oplossen. Het scherm waarschuwt u wanneer uw machine aandacht nodig heeft. Filter wassen waarschuwing.

Het filter is echter onlangs gereinigd Gesteld op om Blauw knipperende leds tijdens opladen.

  • Je kunt dit oplossen door een nieuwe te bestellen hieronder. Het filter wordt gedroogd Zet het filter minimaal 24 uur volledig te drogen in een droge omgeving met goede luchtstroom.
  • Gebruik een muntstuk en draai het een kwartslag tegen de klok in. De stofzuiger is ongeveer 4 jaar oud.

Het lijkt er op dat Kierenzuiger niet werkt. Het duurt tot 4,5 uur om uw machine volledig op te laden! Oplaadstation opladen Als de machine wordt opgeladen in het oplaadstation, verwijdert u de dyson v6 manual troubleshooting en steekt u deze rechtstreeks in de machine.

Selecteer vloerhulpstuk. Zet de machine in het oplaadstation. Als het geluid aanwezig blijft, selecteer het vloerhulpstuk dat u hebt gebruikt.

Meest gezocht

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden. Raspen of ratelen. Welk vloerhulpstuk gebruikt u?

Volg de stappen in de video. Alleen het filter kan gewassen worden. Machine stof zuigt niet goed. De blauwe ledlampjes aan freeway cola prijs kant van de accu moeten oplichten. Het dyson v6 manual troubleshooting tussen 2 en 4 seconden ingedrukt houden van de selectieknop selecteert de taal!

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Bevestig het reservoir aan de machine door deze terug te schuiven. Legen van het reservoir - stap voor stap. Gemotoriseerde miniborstel. Opnieuw plaatsen Om te plaatsen, zet weer de filterunit op de hoofdbehuizing en draai met de klok mee tot deze op zijn plaats klikt.

Bij normaal gebruik kunnen onplezierige luchtjes worden veroorzaakt door iets wat de machine heeft opgezogen. Het bevestigen van de hulpstukken Alle hulpstukken die bij de machine worden geleverd, passen rechtstreeks op de buis of de reservoirinlaat. Machine oververhit. Knippert blauw tijdens opladen. Als ik hem pittig eten zwangerschap het laadstation stop bLijft het oranje branden.

Het bevestigen van de hulpstukken, dyson v6 manual troubleshooting. Vochtige of schimmelige geur nog steeds aanwezig Bij normaal gebruik kunnen onplezierige luchtjes worden veroorzaakt door iets wat de machine heeft opgezogen.

Sluit de vergrendeling door het een kwartslag met de klok mee te draaien. Dyson V10 Animal snoerloze stofzuiger Laten we jouw apparaat weer in orde maken.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Verwijder alle hulpstukken en accessoires van de machine, zoals buis, vloerzuigmond, kierenzuiger, enz.

Geen lampjes. Zachte roller van de vloerzuigmond pulseert. Diagnostisch scherm U krijgt toegang tot het menu door te drukken op de keuzeknop wanneer het filter is verwijderd?


Facebook
Twitter
Comments
Yahya 01.03.2021 01:11 Antwoord

Defect onderdeel.

Josephine 23.02.2021 21:25 Antwoord

Tik de filterunit voorzichtig om overtollige stof en vuil te verwijderen voor u hem wast. Vervangende stofzuigerbehuizing en schroeven voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.