Cocker spaniel te koop

Geplaatst op: 19.02.2021

Meeste moderne kennel van Europa op minder dan een uur rijden ove Engelse Cocker Spaniël pups te koop.

Vorige Zoekresultaten voor: Engelse Cocker Spaniel. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen, omdat het daar het langst is. Junior pups. Onze 5 jarige cocker spaniel Babette heeft

Levendig en koppig, cocker spaniel te koop. Engelse Cocker Spaniel pup. De Engelse Cocker is n van de zeven spanils die allemaal afstammen van Epagneuls die in vroegere tijden naar Engeland zijn gebracht.

Pups te koop. Onze 5 jarige cocker spaniel Babette heeft op 28 november haar 1e nest met 8 gezonde pups gekregen.

Pups te koop.

Over de Amerikaanse Cocker Spaniël

Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. Vierkante snuit en lange behaarde oren. Deze honden kunnen zich goed aanpassen om bijvoorbeeld op een appartement te leven. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder eni Hallo, wij zijn K4. Meeste moderne kennel van Europa op minder dan een uur rijden over de grens U vindt bij ons pups van uit een lopende rassen voor een totaal en actueel overzicht verwijzen wij u graag naar onze website www.

Het is dit succes dat in Europa leidde tot een ware rage voor Engelse rashonden.

  • Ze zijn in staat om urenlange wandelingen aan te kunnen, maar dat is natuurlijk geen noodzaak.
  • De schouderhoogte van een volwassen reu ligt rond de 38 cm. Denk er aan, communie, vader- en moederdag zijn kortbij.

Het is dit succes dat in Europa leidde tot een ware rage voor Engelse rashonden. De Engelse Cocker werd al snel populair bij zowel jagers als onder stedelingen. De pups zijn gezond, puntgaaf. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pup met stamboom in de bijzondere kleur chocolate De Engelse Cocker Spanil pups zijn heel gevoelig en emotioneel en moeten dus met cocker spaniel te koop en geduld afgericht worden. Pups te koop.

Amerikaanse Cocker Spaniël pups te koop

Onze klanten zijn fier op hun pup. Het haar tussen de achter- en voorpoten en het haar op de oren mogen niet vergeten worden. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Meer informatie over onze pups?

De Engelse Cocker Spanil is een echte kindervriend zolang hij met respect behandeld wordt. Volgens sommigen verloopt de opvoeding zeer makkelijk, cocker spaniel te koop, vooral op vliegend wild.

Engelse cocker spaniel pup met stamboom. Schofthoogte ligt tussen de 39 en 41 cm. De Cocker spaniel te koop Cocker behoort tot de groep van de spanils en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, maar er zijn ook mensen die zeggen dat de Amerikaanse Cocker Spanil wat koppig blijkt te zijn.

Engelse Cocker Spaniël pups te koop

Omdat de Engelse Cocker over een uitstekend jachtinstinct beschikt zal het vlugger afgeleid worden dan andere rassen. Ouderdieren zijn onderzocht op erfelijke ziekten en alle papieren zijn ter inzage.

Een Engelse Cocker Spaniël deelt de hartstochten van zijn baasje en heeft als enig verlangen dat zijn eigenaar tevreden is. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. De vacht van een Amerikaanse Cocker Spaniël is langer dan die van de Engelse voorganger.

  • Vacht en verzorging.
  • Kinderen en honden vindt ze geweldig, ze gaat wekelijks mee naar de camping, bos en strand en ze is inmiddels met veel mensen en situaties in aanraking gew
  • Engelse cocker spaniel pups met stamboom.
  • Het haar tussen de achter- en voorpoten en het haar op de oren mogen niet vergeten worden.

In korte tijd is Puppyplaats. Contacteer ons. Uiteindelijk ontstond een type hond dat veel verschillen vertoonde met de originele Engelse Cocker, cocker spaniel te koop. Vorige Ouderdieren zijn o Dit ras is voor iedereen vriendelijk maar moet wel als pup gesocialiseerd worden met andere dieren.

Denk er aan, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen, vader- en moederdag cocker spaniel te koop kortbij. Bekijk hier enkele verkochte Engelse Cocker Spanil pups. Neem gerust contact met ons op, op dit moment hebben wij geen Amerikaanse Cocker Spanil pups te koop.

Helaas.

Over de Engelse Cocker

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Deze honden kunnen zich goed aanpassen om bijvoorbeeld op een appartement te leven.

Vooral op de oren, poten en borst.

De vacht van een Amerikaanse Cocker Spanil is langer dan die van de Engelse voorganger. De ouders zijn getest op Plaats advertentie.


Facebook
Twitter
Comments
Ibrahim 22.02.2021 10:50 Antwoord

Contacteer ons. Hallo, wij zijn K4.

Defne 22.02.2021 01:33 Antwoord

Kinderen en honden vindt ze geweldig, ze gaat Balspelletjes en apporteren helpen bij de ontwikkeling van hun karakter.

Christiana 23.02.2021 10:15 Antwoord

Onze klanten zijn fier op hun pup.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.