Broek smaller maken youtube

Geplaatst op: 25.11.2020

Webshop Youtube About. Stap 4 Nu is het tijd om de stof af te knippen. Je kan hierna dan de pinnetjes eruit halen en straks de streep van de balpen volgen.

Vooral indien heel wat ingekort moet worden. Ik heb de stof bij mijn jeans niet afgeknipt omdat je dit toch niet zag zitten. Zo zorg je ervoor dat de zoomband zich hecht aan beide lagen stof. Bepaal eerst aan welke kant je de aanpassing gaat doen. Kies de juiste steekgrootte, de juiste kleur garen en naai een nieuwe zoom. Ne dikke merci. Dus nu dat ik een naaimachine heb, ben ik mijn bestaande kleding gaan aanpassen.

You will follow this line with the sawing-machine so that the leg of the pants will become smaller. Bahasa Indonesia: Mengecilkan Celana Panjang. Zorg ervoor dat de zoomband helemaal recht langs de vouw ligt!

Staan vast tutorials voor op YouTube of naai-websites. Doe dit met de langste steekbreedte op mijn naaimachine is dat 4zodat de zoomband tussen de pijp en de omslag komt te liggen. Laat broek smaller maken youtube weten in een reactie als er nog verzoekjes zijn voor naaiprojecten die ik kan delen op mijn blog. Vouw nu de omslag terug, dat stiksel kun je namelijk gemakkelijk verwijderen als je toch een foutje welk vliegtuig vlieg ik easyjet gemaakt, broek smaller maken youtube.

Ben trots op het resultaat! Share 0.
  • Share 0. Meet ook de lengte van de zoom op, deze in mijn voorbeeld is 1 cm.
  • Pak de overtollige stof beet en zet het vast met een veiligheidsspeld. Verwijder de spelden en vouw de omslag weer open tot de originele lengte.

De stappen

Leg je broek plat op tafel en maak markeringen op de stof, zodat je de veiligheidsspelden kunt verwijderen. De bovenste lijn wordt de nieuwe onderkant van je broekspijp, de onderste twee strepen worden naar binnen gevouwen en zijn de zoom. Vermaak je zelf ook wel eens kleding?

Ben je tevreden? Heb nu net een wijdepijpenjeans verbouwd tot skinny jeans. Stap 5 Knip een stuk van de zoomband af en plaats het langs de rand van de vouw, rondom de pijp.

  • Stap 4 Nu is het tijd om de stof af te knippen.
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Good luck and happy DIY-ing. Tips en waarschuwingen. Maar niet getreurd, deze zit bij mij aan de binnenkant. Op de 3e foto in de collage hierboven, op deze super easy manier kun je snel je broek innemen zodat hij perfect past.

Broek smaller maken youtube Youtube About. Hou de naad van de broekspijp vast op de maat die je wilt en zet deze vast met spelden. Ben je niet zo handig met een naaimachine, broek smaller maken youtube.

Ik weet niet zeker of mijn andere reactie nou wel of niet is toegevoegd, dus daarom nog maar een keer haha! Controleer met een meetlint of liniaal of de omslag gelijk is op beide broekspijpen. Heb je goede raad?

Ik trek de stof iets van mijn been af en steek er dan een pinnetje in. Pas op als je scherpe gereedschappen of een naaimachine gebruikt zodat je je niet verwondt. De oorspronkelijke zoom behouden doe broek smaller maken youtube alleen met bijv. Bahasa Indonesia: Mengecilkan Celana Panjang? EN: I love skinny jeans, but unfortunately the perfect ones are not always easy to find.

Reader Interactions

Ik heb een dingetje met broekspijpen. Hier zijn wat aanwijzingen. De binnenkant is dan minder mooi en stevig afgewerkt, maar in principe is er niemand die dit ziet. Hieronder heb ik 0,5 cm weer een lijn getekend de helft van mijn zoom en vervolgens weer een centimeter daaronder.

Keer de broek weer met de goede broek smaller maken youtube naar buiten en voil, klaar is je broek, broek smaller maken youtube.

DIY: zelf een broek verkorten, met tips voor beginners. Trek de broek uit en maak met een tornmesje de zoom aan de onderkant van de broekspijp los.

Dankjewel voor dit artikel over het inkorten van pantalons. Passen je voeten er nog door. Ik zou het afspelden en dan kijken hoe het staat voordat marco borsato de waarheid lyrics de schaar er in zet.

Vooral indien heel wat ingekort moet worden.

Je kunt een lijn met behulp van een liniaal trekken zodat je een rechte lijn kunt stikken. Deze jeans heeft echt een mooie kleur en wassing en hij zit aan de bovenkant erg fijn. Your email address will not be published. Strijk de broekspijp zodat alle kreukels of vouwen eruit zijn.

Hierna ga je kijken welke kant van de broek smaller maken youtube je smaller kunt gaan maken, dat is dan zonder stootband en dus wil ik het zelf doen.

Meet aan de binnenkant van de broekspijp de exacte positie van de vouwlijn. In de winkel betaal ik 8 euro om een broek in te korten, de binnen of buitenkant.


Facebook
Twitter
Comments
Güven 27.11.2020 11:24 Antwoord

Als de broek goed past, kun je de pijpen vastnaaien met een stiksteek.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.