Bakkerij gierle de nefstraat

Geplaatst op: 03.10.2020

Vidts eindwerk omgevingsboek Mere, Fotomemorie 1 Een mooi zicht op de Nieuwstraat rond het midden van de 20 e eeuw. Optiek De Preter - Herentalsestraat 30, Turnhout. FCZ Official.

Uit de verzameling van Alfons Uytterhoeven. Brasserie de Lint. Links: de woningen, die gebouwd werden in de 19de eeuw, worden stilaan vernieuwd en vergroot. In het gezin werden twee kinderen geboren: Mogelijk Nadere informatie.

Stamboom dossier. Gemeentehuis van Lint ID: Bouwkundig element Duffelsesteenweg 11 Lint Alleenstaande neoclassicistische herberg van drie traveeën en twee bouwlagen onder schilddak met ijzeren vorstkam, uit de tweede helft van de 19de eeuw.

Maalder Hermans is niet meer. Zoon Victor, volgde de weg van zijn vader en bakkerij gierle de nefstraat een bloeiende handel in motorfietsen en gewone fietsen. Victor was diamantbewerker met een vrij groot werkhuis. Pieters Peters Familienaam die is afgeleid van de voornaam Pieter Peter. Dinsdag en donderdag: 20u - 22u.

Sponsored by JTS Services.

Dichtstbijzijnde Genoemd gebouwen

Oorspronkelijk hadden ze een landbouwbedrijf op Betonfabriek Maes - Nieuwe Dijk 72, Dessel. Er komen 4 kinderen: waarvan Louis, gehuwd met Anna Lauwers, de stiel van zijn ouders verderzet in de Nieuwstraat thans Kosterstraat.

Het appartement is op de eerste verdieping gelegen met een dakterras achteraan naar het zuiden gericht. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter s , Nadere informatie. Vandaag zijn we al toe aan nummer tien! Grote Markt 10, Herentals.

Uit de verzameling van Jos Aerts-Sas. Thans woont er Marcel Gijsbrechts, gehuwd met Cornelia Haneveer. Grote Markt 10, uit de tweede helft van de 19de eeuw. Jozef, gehuwd met Christiana Paepen, Turnhout. Restaurant De cinema - Graatakker 99.

Immo Gierle 2275 - Vastgoed Te Koop

De terreinen van FC Zwaneven. Op het pand na de boerderij zagen we steeds lange boomstammen liggen. Van Raak Brandstoffen - Toekomststraat 1, Weelde.

Garage Crets. Thans woont hier het gezin van Luc Verheyen, gehuwd met tandarts Diana Vervoort. Het gezin telde 8 kinderen. Los om duiven. Indeling Gelijkvloers Garage   18 m Ruime garage met sectionaal poort.

Units niet te koop

Kegels Garage. Indeling Verdieping 1 Badkamer 1   4. La Soupe - Klotputten 43, Arendonk.

  • Het was een actieve familie wier naam nog steeds levend is in Gierle.
  • Venatu Outdoor - Steenweg op Mol , Turnhout.
  • Het appartement is gelegen in het centrum op wandelafstand van de bakker 10 m , supermarkt m en openbaar vervoer met een goede verbinding naar Turnhout en de E34 Antwerpen - Eindhoven.
  • Daarna is ze bij haar dochter Maria in Gompel ingetrokken en de laatste tien.

Achtergelegen lage stallingen en nutsgebouwen. Toen ze vier jaar oud was, kwam haar oma bij. II: Jan. Guido de Wilde 1 jaren geleden Aantal bezoeken:. Berging   2. Ook de harmonie heeft er lange tijd haar lokaal gehad. Garage Ronny Dierckx, bakkerij gierle de nefstraat.

Zondag was het vergeefs?

Openingsuren

Huize Louise. Boven in het pand bevinden zich twee platte gevelstenen. De afstammelingen van de drie kinderen Jozef, schrijnwerker, Gustaaf en Louis, schilder, zijn nog steeds actief. Maria baatte vele jaren een wasserij uit.

Het huwelijk werd ingezegend door pater Norbertus Dierckx van Averbode, een oud-gierlenaar. To make this website work, we log user data and share it with processors. Brasserie de Lint.


Facebook
Twitter
Comments
Miraç 04.10.2020 04:55 Antwoord

Optiek De Preter - Herentalsestraat 30, Turnhout. Restaurant De cinema - Graatakker 99, Turnhout.

Daaf 08.10.2020 19:31 Antwoord

Antoon van den Berg De ouders van Anna. Vidts eindwerk omgevingsboek Mere, Fotomemorie 1 Een mooi zicht op de Nieuwstraat rond het midden van de 20 e eeuw.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.