Zwembad de boogerd sportplaza

Geplaatst op: 19.02.2021

Doordat een gedeelte van de bodem op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, kunnen ook niet-zwemmers in het ondiepe genieten. Methode van het lesgeven. De weerstand en opwaartse druk van het water geven minimale belasting op jouw gewrichten en maximale training voor uw spieren.

Vanaf vier jaar mogen kinderen beginnen met zwemles. Kinderen Volwassenen. Ideaal voor het houden van trainingen en zwemwedstrijden. Zwembad De Polfermolen is van alle gemakken voorzien. Helaas is onze horeca gesloten en is een telefonische reservering verplicht zodat wij de bezoekersaantallen in het zwembad kunnen reguleren.

Inschrijven zwemles. Familiedag Kinderfeestje. Zwemmen aanleren, in jouw eigen tempo banen zwemmen. Bij Sportcentrum de Boogerd kan je ook terecht voor privlessen. Vanaf vier jaar mogen kinderen beginnen met zwemles.

Seniorenzwemmen Zwemmen is voor iedereen leuk.
  • Dankzij de beweegbare bodem kunnen we het diepteverloop van het bad aanpassen tot 1,80 meter.
  • Van begin mei tot eind september is de zonneweide bij het uitzwembad en het peuterbad open. Sjees van de lange glijbaan of geniet van de zon in de ligweide.

Wie mogen we bedanken?

Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein! Of je nu komt voor zwemles, recreatief zwemmen of banenzwemmen. Zwem door naar het verwarmd uitzwembassin om een frisse neus te halen in het buitenbadje. In Vrijetijdscentrum De Boogerd bevindt zich een schitterend subtropisch zwemparadijs met een wedstrijdbad, een recreatiebad en voor de kleine waterratten een peuterbadje.

Vriendinnendag Vrijgezellenfeest. Daarnaast zijn er 2 whirlpools voor de ultieme ontspanning.

  • Ons team staat klaar om je te verwelkomen in ons gezellige zwembad!
  • Het zwemlestraject tot het diploma A is verdeeld in drie verschillende lesniveaus en neemt gemiddeld 60 lessen in beslag. Daar kunnen wij de kinderen het makkelijkst corrigeren en begeleiden, tot ze klaar zijn voor de sprong in het diepe: Niveau 1: 70 tot 80 centimeter Niveau 2: 80 tot 90 centimeter Niveau 3: tot centimeter.

Reserveren Meer informatie. Bij vragen buiten de kijkles om kan je een bericht achterlaten bij de receptie. Sportcentrum de Boogerd beschikt over een sporthal die je als particulier, bedrijf of vereniging kunt huren voor uiteenlopende sportactiviteiten.

Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen? Dan zijn het bruisbad, zwembad de boogerd sportplaza, borrelbad en het peuterbadje voor de allerkleinsten ideaal.

Mededelingen

Subtropische zwembaden » lees meer over 'zwembaden indoor'. Wij maken wel gebruik van hulpmiddelen, maar — uitzonderingen daargelaten — niet van drijfmiddelen zoals kurkjes of zwemvleugels. Subtropische zwembaden tip van de redactie landelijk - In de mooiste subtropische zwembaden van Nederland schijnt de zon altijd!

Zwembad De Polfermolen valkenburg, een glijbaan met licht- en geluidseffecten en een instructiebad met beweegbare bodem, chill samen in het bubbelbad en smul tussendoor van een hapje en drankje, zwembad de boogerd sportplaza. In Vrijetijdscentrum De Boogerd treft u meerdere sportfaciliteiten onder n dak.

Wie wil sporten in Oud-Beijerland komt naar Sportcentrum de Boogerd. Glij van de glijbaan. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier.

Zwemmen, binnensporten en multifunctionele ruimtes onder één dak!

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 24 x 14 meter. Tussen 1 mei en 30 september is de zonneweide bij het uitzwembad en het peuterbadje open voor publiek. Gelderland Utrecht Flevoland Noord-Holland.

Of probeer een bommetje vanaf de springplank. Meer informatie? Sjees van de lange glijbaan of geniet van de zon in de ligweide. Kleuters Jongeren, zwembad de boogerd sportplaza. De bodem staat dan net zo diep als met de les. Het hiervoor benodigde materiaal is beschikbaar tijdens verhuur. Klik door voor meer informatie over extra zwemlessen.

Over zwemmen.nl

In en rondom het recreatiebad zijn diverse recreatieve voorzieningen aanwezig. Privé zwemles. Methode van het lesgeven.

Reserveer een baan Meer informatie. Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden.

Sporten is voor iedereen.


Facebook
Twitter
Comments
Louke 27.02.2021 15:06 Antwoord

Sportcentrum de Boogerd beschikt over een sporthal die je als particulier, bedrijf of vereniging kunt huren voor uiteenlopende sportactiviteiten. Zwemmen Kom zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs met een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad.

Yağmur 24.02.2021 18:54 Antwoord

Ik heb een vraag.

Gary 19.02.2021 21:00 Antwoord

Openingstijden Maandag.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.