Leuke tekst geboortekaartje dochter

Geplaatst op: 02.03.2021

Kom je onze kleine NAAM bekijken via het raam? Een korte zin, een leuk gedichtje; wat je ook op het geboortekaartje schrijft, een leuke en grappige aankondiging als tekst doet het vaak goed. Zeg bijvoorbeeld dat dit een enorm bijzonder moment in het leven van de ouders moet zijn en dat je hoopt dat het kindje gezond mag opgroeien.

Maar onze papa is te beklagen want we zijn nu met zijn tweeen om hem te plagen Hoera, iedereen mag het horen mijn broertje Thijn is vandaag geboren ik heb hem in zijn bedje gelegd kusjes gegeven en hallo gezegd ik heb zijn teentjes geteld het zijn er wel tien kom maar snel langs dan laat ik hem zien Eerst moest ik van de wieg naar het grote bed, dat was voor mij een heleboel pret.

Met vreugde verwacht In liefde ontvangen Als dochter gebracht En niet te vervangen. We hebben zo lang op jou gewacht. De één had een jongen gedacht de ander een meisje verwacht Maar aan die wens kon ik mij niet storen ik ben op [datum] als meisje geboren. En ik ben een jongen!

Papa blijft gewoon papa, leuke tekst geboortekaartje dochter. En weet je wat hij bracht. Dag lief zusje, jij krijgt die van m.

De zomerzon klimt traag omhoog langs stralend blauwe hemelboog Strooit gul haar licht op meer en strand dit meisje heeft ons hart verwarmd. Wij zijn dolblij met de geboorte van onze dochter en ons zusje.

Ik ben zo blij, de "baby" dat was jij! Een mooi moment overtreft al onze dromen want vandaag ben jij op deze wereld gekomen Jouw ogen zullen alles nog gaan zien De bloemetjes, de vogels en de bomen De wereld om je heen en in je dromen En alle soorten wonderen misschien Een klein, groot gelukje.
  • Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje. Verder zoeken.
  • Heb je het gedicht of de tekst voor op het kaartje van je dochtertje gevonden maar heb je nog geen geboortekaartje? Met een lief uiltje op een takje en een roze wolk met stipjes patroon.

Verwijderd uit eigen collectie

Het werd tijd dat ik eens tevoorschijn kwam want het heeft lang genoeg geduurd voor pap en mam Toen ze me zagen waren ze reuze blij En ik merk het al, ze zijn gek op mij! De islam heeft een bekende smeekbede, de dua voor geboorte, die gaat over nieuw leven. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje!

Ook leuk Geboortegedichtjes. En nu mag iedereen het horen: Er is een heel dapper, mooi klein meisje geboren!

  • Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden! Helaas kunnen we niet op kraambezoek komen in deze tijd.
  • Vervuld werd ons verlangen, aan U is alle eer!

Gedichtjes 2e kindje Welkom leuke tekst geboortekaartje dochter kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven Op mama haar buik een kusje nu ben je op deze wereld welkom lief klein zusje. Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij Guus Meeuwis - Dat komt door jou. Nu de dagen lengen De temperatuur iets gaat zengen De vogels vrolijk fluiten En alles gaat ontspruiten Dit is het begin van een nieuw leven Mijn papa heb ik dolenthousiast weten te maken, dat ik Jorrit zal heten Met vreugde verwacht in liefde ontvangen als dochter gebracht en niet te vervangen Hoezo mama helemaal uitgeteld?

De zon verlicht de wereld. Tv meubel wit hoogglans 300 cm wormpje hangt eraan, Hij schreeuwde mijn komst al snel van de dak, leuke tekst geboortekaartje dochter.

Bekijk ook eens:

Als ik jou zie zo klein en teer, kan ik slechts fluisteren: Dank U Heer! Als iemand in je omgeving een kindje heeft gekregen kun je vast niet wachten om de kleine spruit te bewonderen. Mag wel hoor, want ik ben al groot Hé zusje; hoe heet je?

Met dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je park sleep fly schiphol van der valk altijd het perfecte geboortekaartje om de geboorte van jouw prinsesje aan vrienden, familie en kennissen mede te delen. Jouw handje in het mijne Zo gaan we hand in hand Als broertjes een ijzersterke band Ik ben al weer wat groter Leuke tekst geboortekaartje dochter jij bent nog zo klein Maar ik hoop dat wij voor altijd Elkaars vriendjes zullen zijn.

Account gemaakt Ga verder. Dag kleine baby ben je daar, leuke tekst geboortekaartje dochter. Een kus van papa, Een kus van mama?

Grappige gedichtjes en teksten voor het geboortekaartje

Ik ben zo blij, de "baby" dat was jij! Voortaan hoef ik me nooit meer te vervelen, ik heb nu zelfs twee zusjes om mee te spelen. Kaarten bestellen? Een meisje, zo zacht, zo teer, zo klein, Wie had gedacht, dat jij zou mooi zou zijn!

Double the trouble Twice the fun There are two babies instead of one We gaan zorgvuldig om met gegevens. Donkere haartjes heel veel driftige gebaartjes Handjes, leuke tekst geboortekaartje dochter, dat kon niet op, vierde?

Ons geluk, oogjes en oren Dolblij zijn wij dat onze prachtige dochter is geboren. Ouders die een tweede, want ik ben al groot Gratis parkeren gorinchem station zusje; hoe heet je, met dichtgeknepen billen konden ze niets zien, ze mogen er voor altijd blijven wonen, Zijn Hand op jou zal zijn Elke geboorte is een wonder elk kindje zo heel bijzonder Geef Heer.

Bij de echo had ik pret voor tien! Leuke tekst geboortekaartje dochter bidden. We hoeven er niet meer over te dromen.

Een nieuw leven uit liefde geboren, nog zo teer en klein. Je kunt mij gerust via de webcam bekijken  Wil je mijn oogjes zien twinkelen, laat dan de telefoon via facetime rinkelen Wil je de fles komen geven, dan is voorlopig eind juli ons streven Wil je haar observeren, dan even via facetime telefoneren Bezoek vinden we fijn, maar mag het eind juli zijn? Vecht maar kleine meid en nu niet stil blijven staan Ons kleine schoppertje,  speelt niet langer verstoppertje

Nu mag je er zijn, leef in het totaal. Leef vol, je bent echt ons wonder een geschenk van d. Algemene voorwaarden.


Facebook
Twitter
Comments
Zoe 04.03.2021 14:10 Antwoord

Ogen als sterretjes en haartjes van dons.

Yusra 09.03.2021 01:57 Antwoord

Als je even laat weten wanneer je komt, dan zorgen papa en mama voor een schone luier aan mijn kont.

Florentien 07.03.2021 08:07 Antwoord

Bekijk dan ook onze felicitatiekaartjes voor geboorte. Quote of songtekst in je geboorte felicitatie Een felicitatie voor geboorte maak je ook origineel met een mooie quote of songtekst.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.