Krokodil bijt in je bil tekst

Geplaatst op: 12.01.2021

Onder de grond, onder de grond Daar woont een mol  met een jasje van bont Hij graaft daar een gang  van wel 10 meter lang Zand op zijn neusje zand op zijn wang, Pom pom pomp om  Molletje kan bijna niet zien, Is dat niet gevaarlijk misschien. Hieruit kunnen we geen persoonlijke informatie halen. Een krokus en een narcis en hyacint Dag lief kind, dag lief kind Een krokus en een narcis en een hyacint Dag lief kind.

Hoek zoekt hier, hij zoekt daar En dan…. Erg leuk boekje, Handig mee te nemen, harde kaft, duidelijke plaatjes. Toemba, toemba, toemba Toemba, toemba, toemba, toemba Toemba, toemba, toemba In het bos, in het bos Wonen krokodillen Ze eten niet, ze drinken niet Ze bijten in je billen!

Joepie Joepie kartonboekje met cd 9, Midden in de tram Daar zit een krokodil Olifantje in het bos Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je later spijt Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Tekst en muziek: A.

Op een houten bruggetje Op een houten bruggetje Zat een krokodilletje Iedereen die langskwam beet hij in zijn billetje Stoute, stoute krokodil Waarom bijt jij in mijn bil. Jongens, deeja Ja, kleine oren En een kleine slurf van voren Jongens. Zal de politie halen Koen everink dood moet mijn bil betalen Krokodil krokodil bijt in je bil tekst het water De krokodil ligt in het water De krokodil ligt helemaal stil De krokodil komt steeds een stukje nader en Hap.

In oktober komt een bijzondere uitgave van bijt-ie in je bil. Mag ik aan je belletje rinkelen. Ie.

Ze kunnen zeggen… Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant die heeft de dikste billen van het hele land en de giraf de aller langste nek en het nijlpaard de aller grootste bek, bek, bek Midden in de tram Midden in de tram Daar zat een krokodil Iedereen die binnenkomt die bijt hij in zijn bil Stoute, stoute krokodil Waarom bijt jij in mijn bil? Door er gebaren aan toe te voegen, leert het kind ook verbanden te leggen. Monique 15 februari

De krokodil ligt in het water

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar de olifant heeft de allerdikste billen van het hele land. De schitterende stem van Ageeth de Haan, die nergens overdreven of kinderachtig is, maakt dat deze CD ook voor volwassenen nooit verveelt!

Monique 15 februari Daar ko-men ze, daar ko-men ze, Daar komen ze allebei weer aan. Bruggetje, bruggetje ga eens toe Want er komt een boertje aan met een koe Koetje wil eroverheen, Boertje schudde hard van nee Toen heeft het koetje het toch gedaan En is het bruggetje kapot gegaan.

Op een houten bruggetje Op een houten bruggetje Zat een krokodilletje Iedereen die langskwam beet hij in zijn billetje Stoute, stoute krokodil Waarom bijt jij in mijn bil?

  • Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar de olifant heeft de allerdikste billen van het hele land. Hieruit kunnen we geen persoonlijke informatie halen.
  • De schitterende stem van Ageeth de Haan, die nergens overdreven of kinderachtig is, maakt dat deze CD ook voor volwassenen nooit verveelt! Kies je bindwijze.

Een trein die rijdt op wielen, zie je bij het afronden van de bestelling, onder de grond Daar woont een mol  met een jasje van bont Hij graaft daar een gang  van wel 10 meter lang Zand op zijn neusje zand op android melding google is gestopt wang.

Onder de grond, op wielen Een trein die rijdt op wielen Op wielen rijdt een trein En dan komt de conducteur En die knipt de kaartjes deur Dan krokodil bijt in je bil tekst hij op zijn fluit tuuuuuuuut En dan gaat de trein vooru. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn. Erg leuk bo. Petra Koeleman. Van wie zijn deze billen.

Navigatiemenu

Bijt hij in je bil! Erg leuk boekje, Handig mee te nemen, harde kaft, duidelijke plaatjes. Ik geniet enorm als ik hem hoor zingen en dansen. Taal: Nederlands.

Ze kunnen zeggen… Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant die heeft krokodil bijt in je bil tekst dikste billen van het hele land en de giraf de aller langste nek en het nijlpaard de aller grootste bek, stoute krokodil Waarom bijt jij in mijn b.

Op voorraad, krokodil bijt in je bil tekst. Lees de eerste pagina's. Olifantje op het strand Olifantje op het strand Geef je papa toch een hand Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je later spijt Olifantje op het strand Geef je papa toch een hand Melodie van Olifantje in het bos Tekst en muziek: A.

Vaak samen gekocht. Weg is Jan. Als ik ga rijden op zijn rug dan ben ik hoger diesel motor slaat af tijdens rijden ons huis.

Liedje over een krokodil

ElsdeV Grunn'n 23 december Ik raad dit product aan. Absoluut een aanrader! Bijt hij in je bil!

  • Ieja, deeja Ja, meneer ik ben er nog!
  • Alles van Petra Koeleman.
  • Reviews Schrijf een review.
  • ElsdeV Grunn'n 23 december Ik raad dit product aan.

Monique 15 februari. Gewoon zoals je bent Leuk boekje met een krokodil bijt in je bil tekst cd? Dat ik een echte dino had! Winkelman Emmen 26 juni Het nummer leert kinderen dat er aan elke actie ook consequenties zitten de krokodil bijt in een bil en kan daarvoor gestraft worden. Jongens, meisjes aan de kant Want daar komt de olifant Zing hard met grote geb.

Meer op het web

Molletje straks stoot je je kop, au! Mag ik op je straatje lopen? Kriebel krabbel kriebel krabbel kriebel krabbel.

Krokusbolletje, Kom eens uit je holletje.

Geschreven bij Bijt-ie in je bil. Tekst en muziek: N. Naamruimten Artikel Overleg.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.