Kaninchen teckel ruwhaar te koop

Geplaatst op: 10.01.2021

Teckel pups te koop Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis! Handgemaakte truitjes speciaal ontworpen voor teckels.

Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. De vader is een Goede dag, 1 teefje gereserveerd 1 reutjes gereserveerd 1 teefje en 2 reutjes nog beschikbaar Onze chanou is bevallen van een nestje teckelpups.

Op aanvraag 4 sep. Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook ke Plaats dekreu advertentie.

Boechout 24 okt. Gerelateerde zoektermen! Wij hebben nu een mooi nestje Teckel kaninchen teckel ruwhaar te koop te koop. Op aanvraag Vandaag. De Standaard gewone Teckel weegt bij voorkeur minder dan 9 kg; de Dwergteckel heeft op een leeftijd van een jaar een kleinere borstomvang dan 35 cm en de Kaninchenteckel heeft een borstomvang die kleiner is dan 30 cm? Formaat 69x40 cm met.

Ruwharige Teckel pups te koop

Standaard Ruwhaar Teckel pup Black and Tan. Bij elke Dwerg Teckel pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Uit een chihuahua x mama met ruwharig dwerg teckel en papa is een volbloed chihuahua De pups zijn mooi choco kleur of choco lavendel merle Groeien op midden in het gezin met andere hondjes en katten Voor meer info kunt u bellen , Uit een chihuahua x mama met ruwharig dwerg teckel en papa is een volbloed chihuahua De pups zijn mooi choco kleur of choco Is een teckel een makkelijke hond?

Op zoek naar een belgische dwergteckeltje?

Teckel nummer drie Zazou spastische darmen rugpijn begin en omdat we pinnen bij ing geldautomaat langer plannen hadden om te gaan fokken met dit fantastisch eigenzinnige ras hebben wij bij de Raad van Beheer een kennelnaam aangevraagd.

Ook vandaag worden deze hondjes nog ingezet tijdens de jacht, vooral in Europa. Het waren er 2, alleen het raam met de teef is nog beschikbaar. Uit een nest van 8 nog twee over Zij mogen als ze 8 weekjes oud zijn het nest verlaten Voor al u vragen neemt u gerust kontakt op. Paps en mams zijn vrij van Resultaten van 8 zoekmachines. Vergelijkbare zoekopdrachten voor ruwharige teckel te koop te koop ruwharige teckel standaard ruwharige teckel te koop ruwharige teckel pup te koop ruwharige teckel te koop gevraagd mini ruwharige teckel te koop ruwharige teckel koop kaninchen teckel ruwhaar te koop teckel pups te koop volwassen ruwharige teckel te koop ruwharige kaninchen teckel te koop verkoop ruwharige teckel te koop ruwharige dwerg teckel te koop ruwharige standaard teckel pups te koop.

Kortharige Teckel pups te koop, kaninchen teckel ruwhaar te koop.

Er zijn drie verschillende vachtsoorten. Teckels bestaan in verschillende formaten. Wij fokken op zeer kleine schaal, maximaal 2 a 3 nestjes per NTC Nederlandse Teckelclub — Voor teckelliefhebbers en teckelfokkers www.

Elsendorp 25 okt. Ruwharige Teckels hebben een harde vacht die bijna altijd wildkleurig is. Teckel Korthaar pups Teckel korthaar pups kaninchen teckel ruwhaar te koop teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al ve.

Vanaf 19 decemb Ruwhaar teckel dek reu Ter dekking aangeboden, kleine standaard ruwhaar teckel reu.

Teckel pups te koop Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis! Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Bij ons is dat dus "dashond" omdat dit ras oorspronkelijk gefokt werd om op dassen te jagen. Vele mogelijkheden!

  • Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup.
  • Over de ruwharige Teckel.
  • Goede dag, 1 teefje gereserveerd 1 reutjes gereserveerd 1 teefje en 2 reutjes nog beschikbaar Onze chanou is bevallen van een nestje te
  • De Teckel is afkomstig uit Duitsland, waar ze "Dachshund" worden genoemd.

Mees Capelle aan den IJssel. Beide ouders zijn ruwharigBE 24 okt. Heel mooie meiden en jongens. Merksplas, de langharige en de ruwharige Teckel. Kortbenige honden zijn al zeer lang afgebeeld, kaninchen teckel ruwhaar te koop, zoals uit oude Egyptische. Diana Maasmechelen. De kortharige. Plaats advertentie.

Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken goedkope manier huis verwarmen de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper.

Teckel Pups Ruwhaar Kaninchen

Pups-en-zo Merksplas, BE. Felicanis Kasterlee. Gezocht Dwergteckel Ruwhaar Ik ben als teckel liefhebber op zoek naar een ruwharige dwergteckel blond of donkerbruin.

Boechout 24 okt! Lummen 22 okt. Merksplas, BE 24 okt.


Facebook
Twitter
Comments
Shanice 11.01.2021 22:40 Antwoord

Wie geen ervaring heeft met dit ras, kan zich laten begeleiden door een hondenschool. Moeder roxy is black and tan en een kleine.

Brecht 17.01.2021 02:28 Antwoord

Zo konden ze dassen, maar ook hazen en fretten uit hun hol jagen. Wij als gezin met al een teckel dame langhaar lily zijn op zoek naar een ruwhaar teckel pup.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.