Huis te koop veluwestraat arnhem

Geplaatst op: 27.02.2021

Verkocht verkocht! Veluwestraat , Arnhem. Hommelseweg - 11 2.

Meld je gratis aan. Facebook 5 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Maar dat is helemaal niet verstandig gezien de explosieve toename van het aantal coronabesmettingen in zowel Nederland als Duitsland. Je e-mail.

De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken.

Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Bekijk treinstations op de kaart. Dat kan. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo? Hommelseweg - 11 2. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen.

Deze in gebouwde woning omvat drie
  • De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.
  • Inloggen met Google. Heb je een andere vraag?

Handig bij koop of verkoop van Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen. Dit statige herenhuis met zeer ruime woonkamer, moderne keuken met kookeiland, 4 slaapkamers, een extra was. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  3. Type woning.

Sluit Je naam! VeluwestraatArnhem. Huissensestraat - 3. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Kaart bekijken.

Heb je een andere vraag? Dit statige herenhuis is gebouwd circa en i. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Is dit een koopwoning?

Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account! Onthoud mij. Marco van NekBron: De Gelderlander. Dit is mijn woning. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Is dit een koopwoning.

‘Als ik 85 ben, is mijn lichaam sowieso niet mooi meer’

Woningen in de buurt. Ruim, half vrijstaand herenhuis uit , zeer centraal in Rijksbeschermde wijk gelegen en aan de achterzijde uitgebouwd met een apart X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van herenhuis arnhem x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Meld het ons!

Heb je nog geen account. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend? Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom Het is gebouwd in Neem contact op met [email protected]. Meld je gratis aan.

Waarom mijn woning claimen. Wichard van Pontlaan - 9. Niet te koop.

Er zijn 6 postcodes die horen bij Veluwestraat in Arnhem

Afstand tot voorzieningen. Bekijk alle koopwoningen in Veluwestraat te Arnhem op Huispedia. Kinderopvang Basisscholen Middelbare scholen Speciaal onderwijs.

Geef adres of kadastraal nummer bijv. Het adres Veluwestraat 1 bevindt zich op 63 m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Johan de Wittlaan - 10 3.


Facebook
Twitter
Comments
Raimond 02.03.2021 11:57 Antwoord

Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date!

Josette 09.03.2021 02:35 Antwoord

De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS. Het huis is i.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.