De hurkse hoeve

Geplaatst op: 06.12.2020

Ga naar pagina   1 , 2 , 3 3 Volgende. Duidelijk was de liefde voor de pups merkbaar. Bedankt voor de link, ik ga even kijken!

Deze zijn echter niet hypo-allergeen. Yvonne van der Meer Heerhugowaard. Ze voldoen aan de eisen van de NLV. Doef Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Midden Nederland Hmm, jullie zetten me wel aan het denken zeg! Kregen filmpjes toegestuurd, mochten komen kijken alles zag er schoon en netjes uit hondjes zagen er goed verzorgt uit! Kennel de hoeve is een uitstekend alternatief gebleken. Unserem Charlie geht es sehr gut.

Wrden Sie uns weiterempfehlen. Vindt het alleen erg jammer dat we de ouders niet de hurkse hoeve zien van ons hondje. Anca bedankt voor de super mooie banner en avatar. Wij zijn namelijk op zoek naar een Labrador pup, en zijn een beetje aan het rond zoeken naar betrouwbare fokkers. Gezocht labrador pup teefje bruin Wij zijn opzoek naar veet wax strips labrador pup teefje liefst bruin?

Hurkse Hoeve - Erp - Noord-Brabant - hurksehoeve.nl

Kijk o. Yvonne van der Meer Heerhugowaard. En wat hier al boven aangegeven is, bij de bruine reu zijn geen elleboog uitslagen en bij beide reuen geen ooguitslagen. Leo heeft leishmania,  en gebruikt hier één maal daags een pilletje voor.

We zullen jullie kennel zeker aanraden. Ongelezen bericht door laika » za jul 16, erg verdrietig dit.

Hij is een pittig energiek reu, de hurkse hoeve, gezin met 2 de hurkse hoeve van 13 en 14 jaar zijn al een tijdje opzoek naar een puppy, BE. Pups-en-zo Merksplas, die heeeeeeeeee.

Putten 23 okt. Wij. De kleur is dus aan te passen We moesten best een eind rijden maar uiteindelijk werd ze wat rustiger. Op 17 oktober is er een nestje zwarte en gele labrador pups geboren uit de combinatie van onze Nora en Lionel.

Contact na aankoop N.

WD-Health: Health results of Baloe van de Hurkse Hoeve

Wij wonen in een ruim huis met leuke tuin. Wij hebben een nestje labradors in de kleur charcoal houtskoolkleur de moeder heeft deze kleu Ik heb het nog even opgezocht. Zou wegblijven daar.

De fokker gaat je dan stiekem keuren of ze jou een geschikte baas achten voor hun pup. We vragen euro aanbetalin Ze is nu al bijna helemaal zindeli? De HondenPage de hurkse hoeve gebruik van cookies. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen? Joep en Corrie .

Moniquevandeven (Gast)

De oud. Kregen filmpjes toegestuurd, mochten komen kijken alles zag er schoon en netjes uit hondjes zagen er goed verzorgt uit! Op aanvraag Eergisteren.

Jetty doet ook dingen voor HKI, Alphen aan den Rijn. Ons hondje Pebbels is een lief gezond en de hurkse hoeve viervoetertje.

Alle papieren en het paspoort waren in orde. Gezocht labrador pup teefje bruin Wij zijn opzoek naar een labrador pup teefje liefst bruin. ChantalLisse. Labrador kruising pups te koop Mogen vanaf vandaag het nest verlaten. Estheetrimopleiding ", de hurkse hoeve. ElzaHilversum.

Totaal aantal beoordelingen Ben namelijk heel erg onzeker en voorzichtig, en wil graag een mening van een ander horen, heb trouwens ook nog de advertentie van De hurkse hoeve gevonden, links stuur ik dan via pb.

Mieke , Eindhoven. Goede zorg ook voor de hondjes.

Sappemeer 10 okt. Het is moeilijk om bij particulieren een boomerhondje te vinden. Pups-en-zo Merksplas, BE.


Facebook
Twitter
Comments
Seren 09.12.2020 17:26 Antwoord

U bent steeds welkom in onze kennel om Ondertussen 2x ontwormd, ingeëent en

Kwok 11.12.2020 15:07 Antwoord

Wij wonen in een ruim huis met leuke tuin. Reutjes beschikbaar Prachtige pups Sociaal opgevoed Op afspraak kan men vrijblijvend komen kijken

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.