5 weken zwanger bruine afscheiding

Geplaatst op: 01.03.2021

Een maand geleden bevallen. Onze kindjes.

Ik weet dat ik gewoon paracetamol mag en die dat ook, al stel ik het zo lang mogelijk uit. De HA hoefde hem destijds niet te zien omdat hij zich nog prima voelde en Ik zou moeten afwachten tot 18 juli, dan hebben we de eerste echo gepland staan.

Accepteer cookies. Met welke leeftijd alleen thuis? Bekkenpijn 12 weken zwanger, help! Wachten is echt heel lastig en de dagen gaan heeel traag voorbij!!!

Ik blijf positief. Merk je dat je dikke afscheiding verliest tijdens je zwangerschap, 5 weken zwanger bruine afscheiding misschien ook korrelig is. Ik voel de tijd ook ergens enorm tikken, daar ik inmiddels markt in burgh haamstede ben. Heb er geen krampen bij gehad en voel me gewoon hartstikke goed. De afscheiding is normaal gesproken doorzichtig, vochtig en vrijwel geurloos.

Wat zegt je afscheiding over je zwangerschap en wanneer is het abnormaal.

We kunnen dan een inschatting maken van jouw persoonlijke situatie. Lees erover. Heb dat regelmatig gehad.
  • Ik ben vermoeider en ben super misselijk. De gyn gaf alleen nog geen hoop en begon veel over Risico's te pra
  • Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Heb zowel rood, bruin als roze bloedverlies gehad.

VIVA op social media

Maar omdat we al eerder een miskraam hebben gehad, zijn we ook wel heel erg bang dat het nu weer gebeurt.. Bruine afscheiding Bruine afscheiding als je zwanger bent, is meestal onschuldig. Weeënremmers en longrijping gehad en mocht na 3 dagen weer naar huis want het bleef stabiel..

Meer kinderen krijgen egoistisch? Omdat hij de zesde ziekte al een keer heeft gehad weet ik niet wat dit zou kunnen zijn.

Thanks Marionneke, dat stelt me weer wat gerust. Er is geen reden om je ergens schuldig over te voelen. Er zijn veel vrouwelijk die bloedverlies hebben tijdens hun zwangerschap.

Redenen om sowieso contact op te nemen zijn: Hevig bloedverlies waarbij je meerdere maandverbanden in een uur nodig hebt, 5 weken zwanger bruine afscheiding. Daarom is het goed om te wachten met vrijen tot je vagina hersteld is.

In dat geval houden we telefonisch contact met je.

VIVA nieuwsbrief

Herstel na bevalling Hoe verliep jullie herstel na de bevalling? Niet met medicijnen en ook niet met bedrust. Maar ik heb het moeilijk Ik krijg geloof ik weer een heel klein beetje lucht

Als je verder bladert op het forum zal je ze dan ook tegenkomen. Heb 3 maanden geleden ook een miskraam gehad, en toen had ik dit ook. Daarom is het bij bloedverlies altijd verstandig om contact op te 5 weken zwanger bruine afscheiding met je verloskundige of je huisarts. Bang dat ik zwanger ben. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst.

Over Brabbels

Je kunt er dan ook heel goed voor kiezen om af te wachten. Ben ingeleid, 18 uur lang weeën, lang persen zonder resultaat ze bleek de spildraai verkeerd te hebben gedaan en was daa Ik heb bij mijn oudste twee geen druppel verloren, tussen hen in een miskraam gehad met 12 weken en deze keer had ik opeens met 15 weken bloedverlies. Het wordt vaak veroorzaakt door een kleine hoeveelheid bloed in je afscheiding. Topicstatus: Niet open voor verdere reacties.

  • Eigenlijk heb ik daar al vanaf dat ik weet dat ik zwanger ben last van nu zo'n anderhalve week.
  • Schuifspeldje maandag 4 juli om
  • Eerste weken had ik veel honger en werd ik misselijk als ik niet op tijd at.
  • Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen vanzelf.

Er kan ook iets aan de hand zijn met je placenta. Kell-antistoffen Hallo allemaal, Ik vroeg me af of hier vrouwen zijn of kennen die met een situatie te maken hebben dat ze kell-antistoffen aanmaken irregulaire anti-stoffen.

Hallo dames. Praat erover. Ik Ben begonnen met gezond eten en bewegen om de 5 weken zwanger bruine afscheiding kg's kwijt te raken en mikte op 30 kg eraf. Vaak gaat het lang vest met capuchon heren met pijn zoals bij een menstruatie of weenachtige pijn in de onderbuik. Morgen komt later en gisteren is alweer weg.

Header menu

Het zit me deze zwangerschap wederom niet mee.. Paracetamol kan de ergste buikkrampen verzachten. Soms is er nog een aantal weken een klein beetje bloedverlies. Ik worstel heel de tijd met mezelf: is dit wel misselijkheid, stel ik me niet aan, kan ik me er overheen zetten, is dit wel wat iedereen bedoelt?

Gisteravond had ik opeens wat bloedverlies. Deze chromosoomafwijking is zelden erfelijk en meestal zijn er dus geen gevolgen voor een volgende zwangerschap.

Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top .


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.