Pil vergeten in week 1

Geplaatst op: 27.02.2021

Wanneer werkt de pil niet goed meer? Bespreek dit met een arts!

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 dag 1 t. Deze pil neem je dagelijks, zonder stopweek. Als je maar 1 pil bent vergeten in te nemen in de tweede week van je pilstrip kan je het volgende doen:. Dag week 3. Als je tot vijf dagen vóór de eerst vergeten pil seks hebt gehad, moet je de noodpil innemen.

Lees hieronder verder.

Lees het advies voor wanneer je te laat pil vergeten in week 1 de pil bent gestart. Voor de overige pillen geldt:  Ben je 1 pil vergeten! Neem dan voor de zekerheid ook de morning-afterpil. Dit was reden voor het Nederlands Huisartsen Genootschap om de standaard aan te passen. Kijk in onderstaande tekst wat je moet doen om toch beschermd te zijn tegen een zwangerschap. Twee of drie pillen vergeten in de tweede week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in.

Producten voor condooms. Minder dan 12 uur geleden?

Pil vergeten? Doe de check

Gebruik bij het vrijen een condoom totdat je de pil weer 7 dagen achter elkaar op het juiste tijdstip geslikt hebt. Dat is allereerst afhankelijk van het soort pil dat je slikt. De dag waarop je de eerste pil bent vergeten telt als de eerste dag van deze stopweek.

Wat te doen? Bespreek dit met je huisarts. Heb je onbeschermde seks gehad en ben je te laat voor een morning-afterpil of een koperspiraal? Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden:.

Slik de vergeten pil alsnog. Week 3 van de pilstrip In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Mogelijkheid 1: kip in oven zonder braadzak Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in, pil vergeten in week 1.

Haal eenvoudig en zonder verzendkosten jouw vertrouwde pil nu in huis. You may be able to find more information about this pil vergeten in week 1 similar content at piano! Heb je je pil geslikt maar ben je ziek geworden. Lees hier wat u moet doen wanneer u een pil of meerdere pillen bent vergeten.

Heb je de pil weer 7 dagen achter elkaar geslikt, dan ben je vanaf dan weer beschermd. Naast de combinatiepil bestaat er de pil zonder oestrogeen Cerazette en Delamonie.

E-mailadres

Je blijft wel tegen zwangerschap beschermd. Je kunt kiezen: nu meteen een stopweek inlassen je stopweek juist overslaan en direct doorgaan met een nieuwe strip. Afhankelijk van waar je je bevindt in de tijdlijn van je strip moet je volgende voorzorgen nemen:.

Als je door vergeten of stoppen van de pil zwanger bent geworden, is dat niet schadelijk voor de baby. Dat is allereerst afhankelijk van het soort pil dat je slikt. In sommige situaties werkt de pil minder goed? Daar kan je ook informatie krijgen over de pil. Bron: Sense Lees ook:! Wanneer bellen als je de pil vergeten bent, pil vergeten in week 1. De kans dat door pilgebruik veneuze trombose ontstaat 3,6 op de vrouwen per jaar is nog steeds heel klein.

Dit is wat je moet doen Pil te laat ingenomen? Zie ook veel gestelde vragen over de pil. Meerdere pillen vergeten Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten?

  • Ben je 2 pillen achter elkaar vergeten?
  • Dan ben je nog net tegen zwangerschap beschermd.
  • Meer van De pil: alles wat je moet weten over anticonceptie.
  • Ga op het gebruikelijke tijdstip verder met de resterende werkzame tabletten tot deze op zijn.

Kies een van deze mogelijkheden. Wat moet je dan doen. Wanneer bellen als je de pil vergeten bent. Zo nodig kun je met een morning-afterpil of een koperspiraal na onbeschermde seks alsnog afbeelding achtergrond wordpress zwangerschap voorkomen.

Je kunt dan kiezen tussen een morning-afterpil of een koperspiraal als je zwangerschap wil voorkomen: Morning-afterpil Je kunt een morning-afterpil slikken, pil vergeten in week 1.

Wanneer je de pil steeds op tijd inneemt, ben je voortdurend beschermd. Gebruik de eerste zeven dagen een aanvullend voorbehoedmiddel condoom als je wilt vrijen.

Meer dan 12 uur te laat

Tijdens de volgende strip kun je zo nu en dan een beetje bloed verliezen. Onderstaande adviezen gelden voor de eenfase combinatiepil meest voorgeschreven pilsoort die langer dan 1 maand geslikt wordt. Als je 1 dag te laat gestart bent met een nieuwe pilstrip ben je niet beschermd tegen zwangerschap. Type zoekwoorden.

Pil met stopweek Wat doe je als je minder dan twaalf uur te laat bent met je pil. Samenvattend voor week 1 1 pil vergeten:  Neem deze alsnog in en maak de strip gewoon af.


Facebook
Twitter
Comments
Zerrin 08.03.2021 06:09 Antwoord

De pilstrip verder op het normale tijdstip innemen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.