Pdf online invullen en verzenden

Geplaatst op: 30.12.2020

Nu gratis proberen. Klik op Verzenden. Het document verzenden om handtekeningen van anderen te verkrijgen Klik achtereenvolgens op Vragen om handtekeningen en op Aan de slag.

Verstuur uw formulier via een van de volgende methoden:. Als de tekens niet in elk vak passen terwijl u typt, past u de tussenruimte aan met de handgreep, zoals in de bovenstaande afbeelding wordt geïllustreerd door de onderste rode pijl.

Je kunt nieuwe velden toevoegen, ondertekenen met je vinger en de bestanden direct delen — allemaal rechtstreeks vanuit je browser. Kies de handtekening die je wilt gebruiken, sleep deze naar de gewenste locatie en wijzig de grootte met behulp van de handgrepen. Learn how to fill out PDF forms, sign them, and send a copy to others. Verzend een alleen-lezen kopie van uw voltooide document per e-mail.

Klik op een annotatie op de werkbalk om deze te selecteren en klik vervolgens op de plaats in het formulier waar u de annotatie wilt plaatsen.

Voer de gewenste gegevens in. Als u de geplaatste handtekening of initialen wilt verplaatsen, pdf online invullen en verzenden, zoals Google Chrome. Omdat je PDF is vergrendeld, weten ontvangers zeker dat het niet is gewijzigd nadat jij het hebt ondertekend. Je kunt zelfs je handtekening zetten in een browser, klikt u op het veld om deze te markeren en gebruikt u de pijltoetsen.

Nu gratis proberen.

Klik op Toepassen en vervolgens op de plaats in de PDF waar u de handtekening of initialen wilt plaatsen. Gebruik de veldwerkbalk om de gewenste wijzigingen te maken: Als u het formaat van een veld wilt wijzigen, gebruikt u de knop voor een groter of kleiner font in de werkbalk. Met de tool Invullen en ondertekenen kun je formulieren eenvoudig elektronisch invullen, ondertekenen en verzenden, rechtstreeks vanaf je desktop, browser of mobiele app.

Fill in fields using auto-fill contentClick in a text field and start typing your response. Met elke klik wordt de geselecteerde annotatie bij de desbetreffende locatie in het formulier geplaatst. Fotografeer of scan uw handtekening.

Fotografeer of scan uw handtekening. De velden Naam en Bericht lijken precies op de velden waarmee u e-mailberichten verzendt en ze zien er ook hetzelfde uit voor uw ontvangers. PDF-formulieren invullen en ondertekenen Zoeken. Gebruik deze om pdf online invullen en verzenden formulier in te vullen.

Klik op Verzenden.

PDF-editor om PDF's online te bewerken

Deel de koppeling op een van de volgende manieren:. Niet meer met de hand ondertekenen. Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.

Geen formulieren meer terugsturen. Download the fill-and-sign-forms. Als u al handtekening of initialen hebt toegevoegd, worden deze als opties weergegeven waaruit u kunt kiezen. Zie ook Een pdf annoteren in Voorvertoning op de Mac. Klik op de knop 'Handtekening'  en klik op het kruisje  X rechts van de handtekening die je wilt verwijderen.

Een pdf-formulier uploaden naar Google Drive

Hieronder ziet u een voorbeeld van het deelvenster Handtekening. Voer de gewenste gegevens in. Als u annotaties of symbolen wilt gebruiken, klikt u op het menu Opties  en selecteert u de annotatie.

Voeg de handtekening toe aan de pdf.

Niet meer met de hand ondertekenen. Download the fill-and-sign-forms. Nu gratis proberen. Voer het e-mailadres pdf online invullen en verzenden van degene naar wie u het document wilt sturen. Een handtekening of initialen onder een formulier zetten. Als u een veld wilt verplaatsen, plaatst u de muisaanwijzer dichter bij de veldrand totdat de handgreep verschijnt. Breng de foto of scan over naar uw computer.

Account Options

Met elke klik wordt de geselecteerde annotatie bij de desbetreffende locatie in het formulier geplaatst. Klik op de plaats in het document waar u tekst wilt toevoegen en begin te typen. Add a custom signature Niet meer met de hand ondertekenen.

Nu gratis proberen. Typen - typ uw naam in het veld. Afbeelding - blader naar en selecteer een afbeelding van uw handtekening.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.