Ov chipkaart automatisch opladen wijzigen

Geplaatst op: 30.01.2021

Beëindiging en teruggave saldo van een persoonlijke OV-chipkaart pdf Uw persoonlijke OV-chipkaart is kwijt of gestolen Een persoonlijke OV-chipkaart die kwijt is of gestolen dient zo snel mogelijk gemeld te worden via de servicelijn van OV-chipkaart. Indien men u bij de balie niet kan helpen, bel dan de servicelijn van OV-chipkaart. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Ik vind het namelijk gek dat ik hierover moet gaan bellen. Beetje zonde van dit forum dan. U dient een kopie bankafschrift toe te voegen voordat u dit formulier verzend. Verstuur Terug naar overzicht. Je kunt het bedrag inderdaad wijzigen via je Mijn OV-chipkaartaccount. Heb je al een account? Gebruikersnaam of e-mail.

Enter your username or e-mail address. Bel: Kaart ov chipkaart automatisch opladen wijzigen meer geldig Uw anonieme kaart is niet meer geldig. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Welkom Nog geen account.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Wat je schrijft geldt over het afschrijven geldt uiteraard ook bij het uitchecken.

Vraag een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart aan

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Verstuur Terug naar overzicht. U dient een kopie bankafschrift toe te voegen voordat u dit formulier verzend.

Onthouden Inloggen. Teruggave saldo anonieme OV-chipkaart nieuw venster Persoonlijk OV-chipkaart Persoonlijk OV-chipkaart Reden Formulier Kaart doet het niet Ga langs een servicebalie van de vervoerder om te controleren of uw kaart echt kapot is. Meld je aan Heb je al een account? Share Tweet Delen Delen.

  • Forum home page.
  • Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Share Tweet Delen Delen. En hoe doe ik dit want ik kan het nergens vinden bij het automatisch opwaarderen scherm icon Beste antwoord door Ov chipkaart automatisch opladen wijzigen NS 29 juniIk wil graag het automatisch opladen laten plaatsvinden als mijn ov kaart onder de 10 euro komt en niet onder de 0. Uitcheck gemist. Dat is dan een keuze want de consequentie is dan dat het tegoed wat hoger zal zijn dan strikt noodzakelijk. Beetje zonde van dit forum dan? Dit in verband met reizen met de NS, ov chipkaart automatisch opladen wijzigen.

Het is een duidelijke vraag Maar automatisch opwaarderen is gn product van NS, dus ik heb daar geen informatie over?

OV bij jou in de buurt

Overigens komt u met 10 euro altijd uit, omdat automatisch opladen twee keer direct achter elkaar plaatsvindt als het saldo met één keer opladen nog onvoldoende is.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Naar NS. Bel: Kaart niet meer geldig Uw anonieme kaart is niet meer geldig.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Dit bestand ov chipkaart automatisch opladen wijzigen niet worden gedownload Sorry, onze houten balken te koop tweedehands heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bedankt voor de informatie? Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Onthoud mijn gegevens. Welkom Nog geen account.

Persoonlijk OV-chipkaart

U kunt dan tevens direct een vervangende OV-chipkaart aanvragen. Wachtwoord vergeten? Automatisch opladen online aanvragen opent in nieuw tabblad. Beëindiging en teruggave saldo van een persoonlijke OV-chipkaart pdf Uw eigen persoonlijke OV-chipkaart opzeggen online Indien u uw persoonlijke OV-chipkaart is verlopen kunt u deze via dit formulier beëindigen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Welkom Nog geen account.

Powered by inSided. Indien uw kaart echt defect is kunt u deze samen met het formulier opsturen om uw saldo terug te vragen. Heb je al een account. Beindiging en teruggave saldo van een persoonlijke Ov chipkaart automatisch opladen wijzigen pdf. Je kunt het bedrag inderdaad wijzigen via je Mijn OV-chipkaartaccount. Vraag nu online het reissaldo terug.

Meld je aan

Beëindiging en teruggave saldo van een persoonlijke OV-chipkaart pdf Uw eigen persoonlijke OV-chipkaart opzeggen online Indien u uw persoonlijke OV-chipkaart is verlopen kunt u deze via dit formulier beëindigen. Bedankt voor de informatie! Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Bedankt voor de informatie. Onthoud mijn gegevens.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.