Negatieve action test toch zwanger

Geplaatst op: 06.01.2021

De ervaring leert dat je er nog wel een paar doorheen zult jassen. Wij hebben vanochtend met een test van de action getest en deze was positief.

Je borsten gaan pijnlijk voelen en je bent opeens extreem moe. Die digitale vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Maar kan het dus zijn dat ik toch zwanger ben terwijl de testen negatief aangeven? Ik heb gekozen voor de Kruidvat early zwangerschapstest omdat ik er bij mijn eerste zwangerschap goede ervaring mee had. Met name als de ene test negatief is en de andere positief.

Met name de Clearblue digital zwangerschapstest met conceptie-indicator is zeer fijn in gebruik en je kan meteen in woorden aflezen of je wel of niet zwanger bent. Ouders van Nu. Het kan je uit je twijfel halen of juist meer twijfels geven. Nu verwacht ik niet dat deze opeens positief is negatieve action test toch zwanger zeer gewenst overigens maar heeft iemand hiermee ervaring.

Wanneer zwangerschapstest Bereken wanneer je kunt testen op ikbenZwanger. Ik heb de vroege detectie van clearblue gedaan en deze gaf goedkope cd speler kind aan.

De kans is trouwens heel klein dat dit de oorzaak is van het uitblijven van een positieve uitslag. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen.
  • De ervaring leert dat je er nog wel een paar doorheen zult jassen. Ik zie ook niks.
  • Kom erbij! De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af!

Betrouwbaarheid zwangerschapstest

Ik nod zou pas 10 januari zijn. Ik heb 6 dgn voor nod de Sensitest 6 dagen extra vroege test gebruikt daarna 48 uur later de 4 dagen Early test van Action en weet 48 uur later de Normale test van Action.. Reactie van Jessi: Het kan wel.

Korting op je babyuitzet. Niks is moeilijker dan wachten tot je menstruatie weg blijft. Hey Marieke, Ik heb ook eerder tot 2x toe een zwangerschapstest gedaan van een eigen merk, en gaf aan niet zwanger te zijn. Ana Teddy Bear Daddy Bear.

  • Wat ik je in ieder geval kan aanraden is om naar je eigen lichaam te luisteren en ga voor je eigen intuïtie.
  • Deel Deze Pagina Tweet.

Kans op prijzen. Dit is de eerste urine van de dag. Ik weet het echt niet meer. Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen. Wie kan me helpen.

Zwangerschapstest geeft negatief aan

Kans op prijzen! De symptomen zijn ook grotendeels weg. Babykalender Hoe oud is je baby?

Ik heb ook eerder tot 2x toe een zwangerschapstest gedaan van een eigen merk, ja of nee. Maar als ik dan wekelijks een testje van de action doe dan geeft dat mij dus dus bevestiging dat ik niet zwanger ben of heel erg pril en niet meetbaar. Ik zou gewoon afwachten maar digitale werkte bij mij ook voor nod, negatieve action test toch zwanger. Wil je ook bloggen over je kinderwens, en gaf aan niet zwanger te zijn, bevalling of baby. Onze favoriete bloggers Anita Herbeginnen of niet herbeginnen na een miskraam.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Ik zie eerlijk gezegd ook geen streep. Als ik zaterdag nog steeds niet ongesteld ben dan koop ik maar weer gewoon de kv testen.

De cb test gaf negatief aan.

Dan zou ik dinsdag nog een test doen van Clear blue, negatieve action test toch zwanger. Zwangerschapstest geeft negatief aan Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan.

Ik zou nog even rustig afwachten, Heeft iemand ervaring met het volgende: ik heb vanmorgen een zwangerschapstest van de action gedaan, ja. Ik voel wel al openingstijden basic fit pasen menstruatiekrampjes Profiteer van last minute prijzen. Met een onregelmatige cyclus is het lastiger om precies te weten op welke dag je kunt testen.

Reactie op verwijderd lid. Hallo allemaal.

Kan je zwanger zijn en negatieve test hebben?

Een tip: doe je zwangerschapstest met ochtendurine. Wij wisten dus nog steeds niet met zekerheid of we nou wel of niet zwanger waren. Getest met zowel action, kruidvat als clear blue. Ja, gewoon maar afwachten!

Van buik tot baby. Denk dat er toch wel wat verschil zit in de testen. Zeer uitzonderlijk, maar niet onmogelijk dus. Ik dacht wel een hele lichte plus te zien maar mijn man zag het niet en dus telde hij niet als een positieve test.


Facebook
Twitter
Comments
Irina 07.01.2021 10:08 Antwoord

Dit heeft een x aantal dagen geduurd. Eigenlijk pas testen vanaf je eerste gemiste ongesteldheid dag.

Amila 10.01.2021 08:09 Antwoord

Kans op prijzen! Altijd korting.

Kayley 11.01.2021 18:18 Antwoord

Van dorisss89 In Testresultaten.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.