Hotel de wijnberg bolsward parkeren

Geplaatst op: 03.03.2021

Terras top. De kamers beschikken over een badkamer met een toilet en een douche. Locaties in de buurt.

Lees meer. Bolsward ligt centraal in het mooiste deel van Friesland. Bij het hoofdgerecht smaakten e gebakken aardappels naar spekvet, en de worteltjes naar maggie. De kamertypes kunnen verschillen. De kamers beschikken over een badkamer met een toilet en een douche. Ruime schone bad kamer en goed ontbijt.

U kunt tegen betaling uw auto bij het hotel parkeren. Rein Suurd, Rapporteren. Hotel De Wijnberg. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Gereisd met partner in april Nuttige review 0!

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Arrangementen en prijzen.
  • Gereisd met vrienden in juli
  • De kok heeft veel smaken toegevoegd aan het eten wat niet nodig zou moeten zijn. Gemiste kans.

Faciliteiten

Nee het was voor hen makkelijker als we allemaal op een kluitje zaten rechts in de zaak. Costa Adeje. Gastbeoordelingen 8,3. Locaties in de buurt. Wijn was niet slecht maar kwalitatief niet hoogstaand. De IJsselmeerkust, de Friese meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving

  • Incektelamp bij etenswaar ontbijt. Deskundig team met een persoonlijke aanpak.
  • Ruime schone bad kamer en goed ontbijt.

U kunt hier uw vergaderingen beleggen en gebruikmaken van de nodige faciliteiten. De rest was voor betalende gasten. Home Bolsward Hotel de Wijnberg Bolsward. Gereisd met partner in februari Nuttige review 0.

Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Hotel de Wijnberg. Diner heerlijk.

Vind jouw hotel

Welke restaurants liggen er in de buurt van Hotel de Wijnberg? Verder mooie omgeving en op 20 minuten van bootverhuur in Broek om leuke boottochten te maken. De boeking wordt dan kosteloos geannuleerd of kosteloos omgeboekt naar een andere datum. Egeïsche Zee.

Incektelamp bij etenswaar ontbijt! Heel aan te bevelen! De kok verdient een Michelin ster. Gastbeoordelingen beoordelingen. Gastbeoordelingen 8,3.

De kamertypes kunnen verschillen. Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging. We gingen hier vol verwachting heen en ik moet bekennen klein beetje teleurgesteld.

Eten en drinken. Inchecken - - - -. We gingen hier vol verwachting heen en ik moet bekennen klein beetje teleurgesteld. Voor lunch en diner kunt u hier goed terecht. Hotel de wijnberg bolsward parkeren kunt uw fiets meenemen en bij het hotel stallen in een afgesloten berging! We hadden een gezellig tafeltje in het restaurant. Datum van verblijf: juli Reistype: Reisde met familie. De kamertypes kunnen verschillen.

Welke restaurants liggen er in de buurt van Hotel de Wijnberg? En voor de daginvulling biedt de omgevening voldoende mogelijkheden. Een beoordeling schrijven. Ja naar 3 nachten is voldoende voor herhaling.

Treur Bekijk de website van onze partners voor meer informatie. We gingen hier vol verwachting heen en ik moet bekennen klein beetje teleurgesteld.


Facebook
Twitter
Comments
Dyanne 05.03.2021 08:13 Antwoord

Gereisd met vrienden in maart Onze bezoekers bekeken ook.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.