Hoogste temperatuur vandaag gemeten in nederland

Geplaatst op: 14.01.2021

In een groot deel van het land loopt de temperatuur dan op naar 35 tot 38 graden. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Tropische nacht in aankomst, morgen weer hoge temperaturen.

Liveblog gesloten. Hoogste temperatuur ooit in Nederland: 39,3 graden gemeten in Eindhoven. Die staan verspreid over Nederland en voldoen aan strenge wereldwijde normen: een weerstation moet meten op anderhalve meter hoogte boven kortgemaaid open gras. Actueel weer. Hoewel we ons inspannen om altijd relevante, actuele en correcte informatie te tonen, kunnen we niet garanderen dat de informatie aan deze kenmerken voldoet.

Wat kun je doen om dat voor jezelf een beetje draaglijk te houden? Ook heb je de thermometer van Six-Bellani, die tegelijkertijd de minimum- en maximumtemperatuur bijhoudt.

Een zorgwekkend gegeven, ik wil gratis onbeperkt toegang. Ja, die tegelijkertijd de minimum- en maximumtemperatuur bijhoudt. Actueel weer. Bron: KNMI. Sinds de start van de metingen was het nooit eerder zo warm in Nederland.

Wel ja, we gaan gewoon nog even over de 35 graden heen in Gilze Rijen. Volgens een woordvoerder van de kampeerboerderij lijkt de situatie inmiddels onder controle.
  • Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.
  • Uitleg over maximumtemperatuur Met de maximumtemperatuur bedoelen we natuurlijk de hoogste temperatuur van de buitenlucht vandaag gemeten.

Navigatiemenu

Met de handige keuzeknop kies je gauw een andere waarde. Op acht plaatsen in vijf provincies zijn vandaag temperaturen van meer dan 40 graden gemeten. Onderzoekers van VeiligheidNL concluderen dat na een uitgebreide analyse van de ongevalsregistraties in de provincies Friesland en Utrecht.

Ook andere landen in Europa breken records: in het Duitse Lingen is 42 graden gemeten. Mijn account Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. TV gids.

  • Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Tropische nacht in aankomst, morgen weer hoge temperaturen.
  • In verzorgingshuis Aafje De Vijf Havens worden vanwege de hitte spelletjes met water gespeeld.

I Understand. Het bedrijf zegt niet hoeveel gebruikers er zijn. En in Limburg om Arcen 40,2. Tropische nacht in aankomst, morgen weer hoge temperaturen. Bron: KNMI. De gemeente Goeree-Overflakkee meldt aan de Provinciale Zeeuwse Courant dat de ventilatie in de stal was uitgevallen door een technische storing.

Maximumtemperatuur vandaag in Nederland

Nog nooit eerder kwam de temperatuur in Nederland boven de 40°C. In Gilze en Rijen werd vandaag het 75 jaar oude hitterecord gebroken. De vervoerder rekent erop dat het treinuitval ook leidt tot chaos op de Britse wegen.

Dat kan! En dan met afstand het meest bizarre weerrecord dat vandaag gebroken is: de hoogste temperatuur ooit in september in Nederland gemeten. Met de maximumtemperatuur bedoelen we natuurlijk de hoogste temperatuur van de buitenlucht vandaag gemeten. De onderzoekers noemen de huidige opwarming ongebruikelijk. Het oude record uit is daarmee officieel uit de boeken, hoogste temperatuur vandaag gemeten in nederland.

Bekijk een andere kaart

Door nieuwe technolo­gie praten met een overleden dierbare. Je kunt deze records daar dus niet los van zien. Droog en zonnig.

Zo heb je vloeistofthermometers en thermometers die elektrisch werken. In Warnsveld werd het destijds 38,6 graden. Door: NU. Het Rode Kruis waarschuwt om tijdens de hitte extra goed de bijsluiter van medicijnen te lezen? Recente inzichten uit de klimaatwetenschappen zouden duidelijk maken dat de opwarming van de aarde de circulatie van hoge en lage drukgebieden blokkeert.

Rode Kruis. In Maastricht was de temperatuur om 9. Met het begin van de astronomische herfst, wordt de relatief warme en droge lucht weggedrukt naar het zuiden, hoogste temperatuur vandaag gemeten in nederland.

Heb jij foto's, video's of tekstaanvullingen bij dit bericht? Het nieuwe record staat op 30,2 graden waarmee het ook een tropische dag is.

Stuur mij een kopie. Donderdag wordt waarschijnlijk de warmste julidag ooit gemeten in Groot-Brittannië met verwachte temperaturen van rond de 39 graden in Londen.

Hoogste temperatuur ooit in Nederland: 39,3 graden gemeten in Eindhoven. Ook andere landen in Europa breken records: in het Duitse Lingen is 42 graden gemeten? Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.


Facebook
Twitter
Comments
Paul 22.01.2021 22:39 Antwoord

Je kunt deze records daar dus niet los van zien.

Vidar 22.01.2021 00:26 Antwoord

De zonkracht in het hele land is vandaag 7, op een schaal van Zoeken Zoekopdracht.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.