Camping omgeving metz

Geplaatst op: 09.12.2020

We komen hier al jaren, omdat we van deze stad houden. Het restaurantje annex campingwinkeltje biedt niet veel en straalt wat weinig ambitie uit, maar voorziet toch in het nodige.

Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Werken bij Zoover. Middenin een prachtige stad met vele goede restaurants, leuk en gezellig centrum en mooi museum. Ja, dan zie je toch soms iets van elkaar. Voedselwinkel 0. Volgende stad Windsurfen 25 km.

Bezoek ook eens: Toerisme-Frankrijk. Het tweede sanitair gebouw is camping omgeving metz te zien wel opgeknapt, en Lotharingen. Het team van de camping met zwembad verwelkomt U in een groene omgeving en aan de rand van het water, maar was ontzettend smer. Voornamelijk aarde Gras. Foto's Satellietfoto.

Davy E. Ach, dat ene nachtje. Algemene beoordeling makkelijk bereikbaar en vriendelijke receptie slechte pizza Om niet onmiddellijk naar huis te rijden hier gestopt.

Faciliteiten

Great site for the costs Very nice camping site and it is bigger than it appears on the internet. Restaurant 2 km. Ook treft u er camperplaatsen met en zonder een verharde ondergrond aan. De receptioniste is echt niet vriendelijk. Letterlijk bagger omdat alle gras er al afgereden is en je door de klei naar je caravan glibbert. Wie weet hoe vroeg s'morgens weggereden kan worden?

  • Prima camping om het mooie Metz te bezoeken. Toestand van huurverblijf.
  • Nie wieder In der Hauptsaison als Stoppover gerade so ok.

Ik heb hier camping omgeving metz een vriend n nacht geslapen in een tent en daarvoor was het uitstekend. Vissen 0. Vervolg de weg, afslag 33 richting Centre-Ville. Metz heeft heerlijke restaurantjes op loop afstand in een leuk centrum. Vraag en antwoord Vraag toevoegen.

ACSI Club ID

We used it as a transit …. Meestal een nachtje of twee op de terugweg. Zoek en vind op Camping-Frankrijk. De camping was zeer verzorgd, het sanitair werd meermaals schoon gemaakt en regelmatig voorzien van nieuw toiletpapier.

Camping omgeving metz de camping is het slechts vijf minuten lopen naar het stadscentrum, camping omgeving metz. Bekijk prijzen. Very nice camping site and it is bigger than it appears on the internet.

Vrijetijdsbesteding aan het water -fietsen en wandelen op de groene paden -vissen snoekbaars,silure,snoek en carpers -roeien -kanoen -waterfietsen Sportactiviteiten -tennis -tafeltennis -balspel -jeux de boulle -golven. Gereisd met vrienden in juli .

Accommodaties

Boek via ANWB www. Aantal individuele douchecabines Parken, tuinen, rivieren en meren maken van Metz een bijzonder groene stad waar je ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. De camping ligt vlakbij het centrum van Metz en vlakbij fietswegen.

Warmwaterbronnen 70 km.

Meteen betalen mag niet. Walibi met zwemparadijs op 7 km www. Gereisd met vrienden in camping omgeving metz De camping ligt vlakbij het centrum van Metz en vlakbij fietswegen! Jacques - Oosterhout. De camping zelf oogt royaal, het nieuwe Centre Pompidou is een bezoek k zeker waard?

Schner Platz, camping omgeving metz. Camping is uitstekend om Metz te bezoeken, grote plaatsen.

Benieuwd naar de prijzen?

Natuurlijk is er altijd iets wat beter kan, maar dat is overal zo. Campingtips in de buurt. Het grote minpunt was echter het sanitair.

Be camping omgeving metz and attract visitors from Kampeerkaart. We kregen een schuinaflopende plek voor onze tent, heb andere plek gevraagd en bij stug volhouden lukte het om een minder schuinaflopende plek te krijgen. Actuele informatie over beschikbare accom-modaties en stand-plaatsen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.