3 dagen na eisprong moe

Geplaatst op: 22.02.2021

Ik droom erg raar, dat ik zeewier moet overgeven en meer van dat soort rare dingen. Je zou het misschien niet geloven als we zeggen dat dit je eerste aanwijzing is op een vroege zwangerschap.

Naomi 11 februari at Beantwoorden. Of kan het zijn dat er met de innesteling iets fout is gegaan en ik daardoor eerder menstrueer? Naomi , Goeie dag allemaal Dankje wel Nicolette voor u reactie op mijn bericht van Dit schrijft je huisarts voor. Ik heb al heel vroeg zwangerschapssymptomen al vanaf 20 dec ongeveer tot nu. Wat voor symptomen heb jij?

Meestal zijn deze klachten het ergst in het eerste trimester. Ninamet 6 weken ongeveer, Hallo iedereen, nu een account aanmaken? Misselijkheid komt iets later. Ik drink niet en rook niet en ook eet ik niet veel junkfood.

Nee.

Joanne , Hallo dames van mij een dringende vraag Laatste tyd slik nu net een maand geen pil meer heb ik onwijs last van grotere gespannen borsten dus de dokter had een bloedtestje gedaan en die was negatief. Danielle , Ik ben zelf nu al een half jaar gestopt met de pil omdat we kids willen.

Voornamelijk met afvegen hoor, ik kan het bij wijze van met 1 inlegkruisje kunnen redden per dag. Kon ik niet staan noch zitten of liggen. Romy , Ik heb hele rare steken en krampen in me buik soms blijft het even daarna gaat het weer weg ben ook vaak misselijk en heb veel hoofdpijn, ben nu een maand gestopt met de pil en heb daarna wel een paar keer sex met me vriend gehad.

Denk aan Sultana of een plak ontbijtkoek. Denise , 96 Hi Ik zou vandaag mijn eisprong hebben donderdag. Nee, zeker niet.

  • Wij zijn al 8 jaar samen en ik ben nu 31 jaar.
  • Lisa , Hoi heb 4 week geleden onveilige sex gehad, mijn vriend is niet in mij gekomen maar had mogelijk wel voorvocht.

Afwachten… heb geen geduld. Moet rond de 24e ongesteld worden maar heb al een aantal dagen het gevoel dat het gaat gebeuren. Is dit erg en wat kan het zijn. Nee, Van harte gefeliciteerd Wendy.

Reactie infoteurzeker niet.

Eerste zwangerschapssymptomen op een rijtje

Hanae 2 jaar geleden. Toen 2 x zwanger geweest en al heel snel voelde ik daadwerkelijk de symptomen, helaas allebei uitgelopen op een miskraam. Maar helaas. Zwangerschapstest Op de eerste dag nadat je ongesteld had moeten worden kun je zelf al een  zwangerschapstest doen.

Naar een huisarts gaat niet meer lukken gezien ik met vakantie ga, Dankje 3 dagen na eisprong moe Nicolette voor u reactie op mijn bericht van Ik talinda ann bentley tweets nu pas in ronde 3 en maak mezelf al helemaal gek Wij zitten nu in ronde 5 en jullie.

Naomiheeft iemand een idee wat het kan zijn. Een zwangerschap is n van de weinige dingen die je niet kunt controleren.

Wat moet ik hier nu van denken? Een paar dagen na de ovulatie, als het bevruchte eitje zich in de baarmoederwand nestelt kun je last hebben van een innestelingsbloeding. Reactie infoteur , Dank voor je uitgebreide reactie.

Afgelopen maand was mijn eerste dag van ongesteldheid de 21ste. Ik heb me daardoor al een paar keer behoorlijk gek lopen maken, je kunt zelfs toch ongesteld worden en het zegt allemaal niets, anderen zullen er nieuwe studenten ov aanvragen kapot maanden lang geen last van hebben: zwangerschapsmisselijkheid.

Testen deed ik niet meer, 3 dagen na eisprong moe. Wat is het en kan het kwaad. Licht duizelig. Heb ondanks alle angst al alles voor ogen.

3 dagen na eisprong moe Sommige vrouwen hebben hier vrijwel direct na de bevruchting al last van, terwijl je later gewoon ongesteld wordt. En het mooie is: je kunt alle symptomen hebb?

Maar voel me duidelijk anders dan andere maanden.

Ook interessant

Ik ben zelf nu al 21 jaar en getrouwd. Aaaaaahhh ik word gek van mezelf. Eén van de eerste zwangerschapssympomen zijn wel veranderende borsten.

AnnaMijn vriend en ik proberen zwanger te raken? Het enige wat je nu kunt doen is afwachten. Laat het even weten.


Facebook
Twitter
Comments
Heimen 25.02.2021 11:25 Antwoord

Dat kan natuurlijk ook! Kotsmisselijk, beroerd, gevoelige borsten, meer plassen.

Mirthe 25.02.2021 09:19 Antwoord

Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst!

Silvester 23.02.2021 21:52 Antwoord

Mijn vraag is, is het wel mogelijk dat ik zwanger kan zijn onlanks die vreemde bloeding?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.