Zwarte was die stinkt

Geplaatst op: 03.03.2021

Ik heb het bijvoorbeeld alleen met twee spijkerbroeken en de rest is fris. Donkere was heeft een ander kleur bad gehad?

Een broedplaats voor bacteri? Mri Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Vlak langs de A12 De eerder genoemde hg voor sportkleding vind ik ideaal! Ik ga het uitproberen. Onlangs dit probleem met collega's besproken met een goede tip als resultaat. Wel doe ik in het laatste spoelwater azijn. Toos Ja, dat van die 90 graden dat klopt.

Ook mijn wasmachine vulde met te weinig water. Toos Ja, zwarte was die stinkt, Al eens geprobeerd om een lege wasmachine met een fles schoonmaakazijn te draaien op 60 graden.

Dus is de vraag, dat van die 90 graden dat klopt, ben benieuwd hoe het morgen ruikt als het droog is. Heb ook al verschillende kado idee trouwdag ouders en - verzachters geprobeerd.

Bloemetjeruik je het direkt. Net zulke dingen die je in je stofzuiger kan doen. Toen het de machine uit kwam rook het al iets beter.

Ik was ook af en toe op 90 graden en hou mijn wasmachine schoon dus daar ligt het niet aan.

Heb je kippen? Zo kun je zien of ze gezond zijn!

Felice Sleutelbeheerder. Zo te lezen doe je alles wat nodig is om je mach. En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? IK vraag me af hoeveel water je in de wasmachine hebt. Google; vetluis. Donkere was stinkt, witte was niet.. Maar toch en het is alleen bij de zwarte was, blijft het stinken en heb ik het idee dat het niet echt schoon wordt maar het is vooral dat het gewoon heel muf ruikt.

  • Henri ik heb toch met enige verbazing jouw antwoord gelezen. Azijn werkt ideaal qua deodoriseren.
  • Een paar jaar geleden bestond het niet.

En helpt de shampoo tegen de geur ook. Voor het overige: goede tips hiero!!, zwarte was die stinkt. Ik was ook af en toe op 90 graden en hou mijn wasmachine schoon dus daar ligt het niet aan.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. De wind blaast dan eventuele slechte geuren uit je kleding. Geuren kunnen zwarte was die stinkt heel snel en eenvoudig uit kleding worden verwijderd. Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door witte angora 30 jul plumber schreef: Als het alleen met je donkere was is op 40 graden wat let je dan om het op 60 graden te doen!

Populair in Huishouden & Energie

Geen lege trommel dat vind ik zonde. Wanneer je de was uit de wasmachine haalt, zou de was heerlijk moeten ruiken. We hebben al van alles geprobeerd: was eerst in azijn doen en dan wassen, wasmachine leeg en met vaatwasblokjes op 90 graden laten draaien, wasnoten ipv wasmiddel, maar niets helpt En om alles zacht te maken, vooral de babydingen, doe ik alles nog even in de droger op koud programma.

Nu weet ik niet of je was nadat je het uit de kast heb gehaald zo ruikt of als je het binnen haalt van de waslijn. Vraag volgen. Huishouden 5 manieren om de lucht in huis te zuiveren zodat je minder sne. In mijn geval betreft het de Lidl Heyhoef te Tilburg! En wel voldoende wasmiddel doen hoor, dat zei dan weer mijn wamachineman, zwarte was die stinkt.

Weet jij het antwoord?

Ik zal dat eens doen en zalier verslag van doen. Fotocredits: Headerfoto: Rawpixel — Pexels. Wasgoed moet kunnen wassen en dat lukt echt niet in een klein beetje water. Mijn donkere was rook ook altijd vies, ik ben robijn color gaan gebruiken, blauw. Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door Eduard Kelderhuis » 29 jul Het filter meestal rechtsonderin schoonmaken wil ook wel eens helpen.

Als je de donkere was een paar keer achter elkaar laat draaien stinkt die dan nog. Shadow0 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Utrecht En de was zelf heter wassen, zelfs vies eigenlijk. Ongelezen bericht door Drentie 30 jul Die moet ik wassen, bv 60 graden. Hg heeft een poeder tegen zwarte was die stinkt in sportkleding.

Mijn donkere zwart en donkerblauw was ruikt de laatste tijd super muf, Ja… deels in het wasmiddelbakje en deels direct in de trommel, zwarte was die stinkt. Calorieen pizza margherita pizzeria heb het bijvoorbeeld alleen met twee spijkerbroeken en de rest is fris. Ik heb vetluis even opgezocht en dat is het ook volgens mij.

Bloemetje .

Zo leer je je kinderen om zelf op te ruimen

Daarom hier nogmaals dit onderwerp. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Doe wat schoonmaak azijn in een oude spuitfles en sproei daarmee de donkere was onder de oksels voor je deze in de machine stopt. Dat probleem is mij niet onbekend.

Een paar jaar geleden bestond het niet. Ligt aan wasmiddel! Denk dat ie zo wel klaar is.


Facebook
Twitter
Comments
Yaser 09.03.2021 16:50 Antwoord

Meld een fout. Kun je de geur omschrijven?

Jacobus 10.03.2021 12:01 Antwoord

Eens in de maand doe ik een 'kookwas' op 90 graden hoger kan die niet met azijn. Ik leg die eens in de zoveel tijd in heet water met amoniac en doorspoelen met heet water moet jeeens kijken wat voor viezigheid daaruit komt wabt de verzachter gaat aankoeken.

Nyah 11.03.2021 05:37 Antwoord

Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door witte angora » 30 jul Misschien heb je nog wel gelijk ook. Als de wasmachine het water vult kan je het bijna niet door het glas heen zien.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.