Samsung tv geluid geen beeld

Geplaatst op: 24.09.2020

Mocht de mediabox langer dan vijf minuten dit scherm weergeven, is het waarschijnlijk niet mogelijk om de fabrieksinstellingen te herstellen. Het opstarten van de mediabox duurt dan wel ongeveer 10 seconden langer. Maar ook het veranderen van de resolutie is blijkbaar niet de oplossing.

De naam van deze knop verschilt per type afstandsbediening. Labels: Labels: Scherm. Vind je het ook leuk om mensen te helpen?

Ga naar  Fabrieksinstellingen  en druk op  OK. Selecteer hierna  Volgnd  en druk op  OK. Bevestig de keuze door nogmaals je pincode in te voeren.

Meer video's. Op deze manier kunnen we dit herstellen. Samsung tv UE40D geeft geen beeld. Ken jij ze al allemaal.

Ga naar het  Tandwieltje   Instellingen en druk op OK. Haal de stekker van je televisie voor 10 seconden uit het stopcontact. Goede raad is altijd welkom!
  • Je tv geeft zelf aan hoeveel cijfers er nodig zijn.
  • Controleer de gegevens op het scherm en druk op  OK.

3. Wijzig beeldinstellingen

Overige apparatuur loskoppelen. Selecteer  Terug naar standaardinstellingen  en druk op  OK. Hey iPhone-gebruiker!

Kies voor  Accepteren  en druk op  OK  om dit te accepteren. Herstart de mediabox.

Hierna zou hij teruggezet moeten zijn naar de fabrieksinstellingen. Welk model Homecast gebruik je. Bedoelde u:. Selecteer hierna  Volgnd  en druk op  OK.

Hoe kijk je digitale televisie?

Zeer raar, als een gebeld met speciale Telenet TV-box team? De mediabox is klaar met zoeken. Heb je de standaard pincode ooit gewijzigd en weet je je pincode niet meer?

Geaccepteerde oplossingen.

Zoek in plaats daarvan naar? Bedoelde u:. Er kan namelijk iets mis zijn met de software van de mediabox. Dit doe je als volgt:. De box start daarna opnieuw op.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Welke mediabox gebruik je? Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum.

Druk hierna op  OK. Controleer de  ScherminstellingenDick I don't know everything. Groet. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Voor Druk deze knop vaker in of gebruik de pijltjestoetsen om naar de juiste bron te schakelen. Deel dan je kennis met andere Ziggo klanten via de  Ziggo Community.

Wat zie je precies op je televisie?

Kies dan voor  UPC. Ga naar  Systeem. Dan kijken we samen naar een oplossing. Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement?

Selecteer  Instellingen  en druk op  OK. Ga met de pijltjestoetsen naar  Instellingen. Ga naar  Systeem. Suggesties inschakelen.


Facebook
Twitter
Comments
Myrna 03.10.2020 17:10 Antwoord

Mediabox XL Horizon. Vul bij Frequentie   in en bij Netwerk-ID 

Mohammad 03.10.2020 10:10 Antwoord

Samsung tv UE40D geeft geen beeld. Het standaardwachtwoord is 

Onne 27.09.2020 14:08 Antwoord

Hierna gaat de box verder met installeren. Instellingen, beeld en geluid Deze mag voor bij deze TV niet hoger zijn dan P.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.