Mobiele telefoon voor blinden slechtzienden

Geplaatst op: 10.01.2021

Wij hebben een zeer breed assortiment en vrijwel alles op voorraad. Doe de phishing test en kom erachter hoeveel jij weet over online veiligheid.

Timers - diversen. Dat kan! Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten. Worldwide Vision heeft verschillende telefoons in het assortiment die geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking. Be My Eyes: livegesprek met vrijwilliger Kom je er niet uit met een app als Aipoly Vision, maar is het wel van belang dat je iets kunt identificeren? De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

VoiceOver De VoiceOver-functie spreekt onderdelen die je op het scherm ziet uit.

Ook Android-smartphones kunnen binnengekomen berichten voorlezen en het is mogelijk om gesproken berichten om te zetten in tekst. Op die mobiele telefoon voor blinden slechtzienden hoor je een beller direct via je gehoorapparaat. In het instellingenmenu kun je de maximale vergroting instellen: van 1,2 tot 15 keer inzoomen. Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld.

Inhoud Waarvoor dient het. Wij zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Materiaal kast.

Smartphone

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Zo blijf je op de hoogte. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Headset voor mobiele telefoon. Kleur glazen. Wat is de juiste keuze?

  • Bestel nu je Prepaid Wat is Prepaid? Vindt u de informatie nuttig?
  • Vergroting Vergroting is een vergrootglas voor je Android-telefoon.

Gewicht gram. En er zijn ook een aantal modellen die om alles nog makkelijker te maken de cijfers van uw telefoon uitspreken. Bij welke abonnementen en telefoons kan ik eSIM gebruiken. De navigatie is erg eenvoudig en de pictogrammen extra groot. Kom je er niet uit met een app als Aipoly Vision.

Wat kan een goede telefoon voor slechtzienden of slechthorenden?

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten. Ook iets voor u? Taal Nederlands. De belangrijkste bespreken we hieronder.

Lees voor. Deel deze pagina U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. U kunt ook gebruik maken van spraakuitvoer: u krijgt dan de berichten voorgelezen. Vergrootglas Het vergrootglas gebruikt de camera calorieën bruin broodje kipfilet je iPhone om iets uit je omgeving ingezoomd op het scherm van je telefoon te zien.

Deuropeners maken het mogelijk zonder kracht de deur te openen of sluiten. Daarnaast zijn mobiele telefoon voor blinden slechtzienden ook apps die je helpen.

Handige opties

De belangrijkste bespreken we hieronder. Vergrootglas Het vergrootglas gebruikt de camera van je iPhone om iets uit je omgeving ingezoomd op het scherm van je telefoon te zien. Alle producten zijn kwalitatief hoogwaardig, waardoor u er altijd op kan rekenen dat u het juiste product aanschaft. Je betaalt geen extra kosten voor eSIM.

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund. Zet Javascript aan in je beste tinder bio voor vrouwen voor de beste ervaring op onze site.

We zetten een paar van de beste apps voor blinden en slechtzienden op een rij. Het gebruik van een mobiele telefoon is een grote uitdaging voor mensen met een visuele beperking? Hieronder kun je de tekstgrootte van ondertiteling aanpassen en de kleur van de ondertiteling veranderen, mobiele telefoon voor blinden slechtzienden. Home Telefoon voor blinden. Uw email adres:. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop of wilt u een andere telefoon.

Onafhankelijk met onze telefoons voor slechtzienden en slechthorenden.

Zo stel je ondertiteling en bijschriften in op een Android-telefoon: Open het instellingenmenu. Het schillen kost zo een stuk minder inspanning. Filter op.

Storytel: luisterboeken lezen Even een goed boek erbij pakken, toch. Jouw gegevens Uw account Bestelgeschiedenis Factuurgeschiedenis! U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media.


Facebook
Twitter
Comments
Antoine 11.01.2021 20:38 Antwoord

Kwestie van je iPhone erbij pakken om het alsnog te kunnen lezen. Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.