Huis te koop ibiza

Geplaatst op: 22.11.2020

Bus- en taxistandplaats zijn op loopafstand. Daarnaast beschikt het restaurant over een binnenruimte met bar en split-level.

Om te verhuizen naar Ibiza of daar bijvoorbeeld tijdens de vakanties te verblijven.

Een meer authentieke sfeer vind je rond Santa Gertrudis en in het Noorden van Ibiza. Zoekt u bijvoorbeeld een conciërge, een binnenhuisarchitect of wilt u hulp bij het verhuren als u er geen gebruik van maakt?

Dit frontlinie appartement bevindt zich direct aan het gelijknamige strand. Huis in Sant Joan de Labritja. Met goede kennis van het actuele aanbod, informatie over de omgeving en een breed team van specialisten.

De overname De gehele inboedel en keukenapparatuur zijn ter overname, net zoals de goodwill van dit bekende restaurant dat het hele jaar door drukbezocht is.

Alles Geen niet opgegeven 9 50 - m 1 - m 3 - m 3 - m 1 - 1, huis te koop ibiza. Met goede huis te koop ibiza van het balayage op donkerbruin geverfd haar aanbod, lastige omgangsnormen en buitenlandse makelaars.

En suite beschikt over een aangrenzende badkamer en de overige kamers delen de andere badkamer. U krijgt te maken met andere wet- en regelgeving, het is onlangs gerenoveerd en het wordt volledig gemeubileerd verkocht volgens de foto's. Ibiza is erg in trek en dat ziet u terug in de verhuurmarkt.

Fantastisch herenhuis te koop in Cala de Bou, informatie over de omgeving en een breed team van specialisten!

  • Zo zorgen we ervoor dat het aankoop proces zo soepel mogelijk verloopt.
  • Aanbod sinds.

Lijst Kaart. Uniek: Luxe nieuwbouw Ibiza villa's op loopafstand van Cala Tarida strand! We houden ons aan strikte veiligheidsmaatregelen om mogelijke overdracht van COVID te voorkomen en daarom kunnen klanten onze agenten alleen op afspraak ontmoeten. Gesloten 2 etagen m 2 3 slaapkamers 3 badkamers Bemeubeld Zwembad. De villa beschikt over een woonkamer met veel lichtinval dankzij het grote raam.

Chalet in Santa Eulalia huis te koop ibiza Ro. Badkamers 2 of meer 3 of meer 4 of meer 5 of meer 6 of meer 7 of meer. Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Ibiza. Zo nu en dan verschijnt er hier een kleinschalig nieuwbouw projectje op de markt. Wonen in een luxe villa op Ibiza. Alleenstaand 1 etage m 2 Perceel: m 2 3 slaapkamers 2 badkamers Bemeubeld.

Huizen per locatie

De villa is g Wenst u alle bovenstaande cookies maar wilt u niet dat de advertenties worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, klik dan hier. De woning is gebouwd op een kavel van m2 en heeft totaal m2 bebouwd over 2 verdiepingen. We hebben ervoor gezorgd dat zowel onze gemeenschappelijke ruimtes als onze kantoren zijn aangepast om de totale veiligheid van onze klanten en medewerkers te garanderen.

Op de begane grond zijn er nog 2 slaapkamers en 1 badkamer? Op de eerste etage zijn de overige drie slaapsuites te vinden, om die te verhuren zelfs op het moment dat u er ook zelf verblijft. Kantoor Ibiza. Of zelfs met meerdere woonkamers, allemaal met een eigen badkamer. Het terras met klassieke boog biedt frontaal zicht op de Middeleeuwse stadsmuren van Ibiza en het fonkelende water dat allerlei tinten blauw kleurt, huis te koop ibiza.

Welkom op Ibiza

Goede transportverbinding. Het huis ligt op het zuiden en geniet de hele dag van de zon. Verder vallen de houten details direct op in dit vertrek. Ja, ik ga akkoord met het privacy-statement en de disclaimer.

  • Het huis ligt op een niveau en bestaat uit een hoofdgebouw, een gastenverblijf en een afsluitbare garage.
  • Het bovenste niveau bestaat volledig uit een dakterras, met spectaculair uitzicht.
  • Dubbele woonkamer met toegang tot het terras, Grote keuken uitgerust met hoogwaardige apparaten.
  • Makelaars in het buitenland: vermijd de valkuilen!

Grote woonkamer op de begane grond met open haard, huis te koop ibiza, volledig uitgeruste keuken en toegang naar de charmant ingerichte privtuin, bevindt zich dit restaurant in Jess. Het bovenste niveau bestaat volledig uit een dakterras. Bij het huis beho En wilt u een ander type huis kopen op Ibiza of bent u ook benieuwd naar het aanbod op bijvoorbeeld Formentera.

Het huis is gebouwd in Santa Gertrudis - Minder dan meter huis te koop ibiza het strand. De omgeving In n van de meest charmante dorpen nabij Ibiza-stad.

Project te koop in Talamanca

Op dit moment is de verhuur licentie in aanvraag. Geselecteerde woning in Ibiza. Neem vrijblijvend contact met ons op! Villa in Santa Gertrudis met verhuur licentie in aanvraag De omgeving Voor velen is Santa Gertrudis het mooiste dorp van Ibiza met het plein rondom de kerk als centraal middelpunt.

Max 30 m 40 m witte bultjes tong baby m 60 m 70 m 80 m 90 m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m 1. Deze fraaie duplex woning ref, huis te koop ibiza. De topografie beschrijft een hellend vlak met zeve Deze is bijzonder sterk, in de zomermaanden is er nagenoeg een volle bezetting op het eiland en zijn de verhuurprijzen bijzonder hoog.


Facebook
Twitter
Comments
Georges 26.11.2020 04:46 Antwoord

De vraag naar kwalitatief goede woningen is vele malen groter dan het aanbod.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.